Jump to content
GSForum - Segélyvonal

Gépírás 2000

Recommended Posts

Posted

Fenti programot leporolva, több év "nemhasználat" után elõvettem és feltelepítettem XP-re. De nem akar indulni. CD nélkül kéri a CD-t, CD-vel nem indul, csak gondolkodik egy kicsit, aztán semmi...

Nem tudja valaki a megoldást?

Posted

Esetleg kompatibilis módú indítás mondjuk Win98 beállítással?

Posted

Szia! Kiméld a CD-meghajtót, másold fel a winchesterre, és onnan rakd be a Daemonba. Emulation -> Securom, Laserlok legyenek bekapcsolva a Daemonban. Nekem íígy mûködik.

Posted

Ha már az ilyen proginál tartunk, kéne nekem egy gépíróprogram! :upsz::)

Posted

Nézz szét neten hol lehet kapni. Gépírás 2000, Mini office... ennyirõl tudok.

Posted

Ha a gépíró program arra kell, hogy megtanulj gyorsan írni, akkor ajánlom az MSN Messenger, vagy bármely chat sûrû használatát. :) (Ez nem vicc, én hosszas MSN-ezés után jutottam el oda, hogy nem kell néznem a billentyûzetet, miközben írok.)

Posted

DE én 10 ujjal szeretnék megtanulni... Egyébként tényleg... Mióta használom az MSN-t azóta sokkal gyorsabban írok, csak én 10 ujjal szertnék!!!

Posted

Azthiszem tényleg megéri akkor neked a "Gépírás 2000" ~3000 Ft-ért! Szerintem, ha ennyire szeretnél megtanulni tíz ujjal gépelni, akkor kevesebbszer menj a McDonalds-ba, vagy kevesebb fagyit vegyél..... Meglátod, néhány hónap alatt összejön az ára! És mivel ez egy elég regionális "tudomány" így maradnod kell a magyar nyelvû szoftvereknél! Abból jobbat olcsóbban nem kapsz!