Jump to content
GSForum - Segélyvonal

Az év játéka

Recommended Posts

Posted

Szerintetek, melyik az 'év' játéka?

Posted

Az amazon.com szerint ez a Top 10:

1. The Sims 2: Nightlife Expansion Pack (Electronic Arts)

2. World of Warcraft (Vivendi Universal)

3. Nancy Drew: Last Train to Blue Moon Canyon (Her Interactive)

4. Dungeon Siege 2 (Microsoft)

5. Battlefield 2 (Electronic Arts)

6. Microsoft Flight Simulator 2004: A Century of Flight (Microsoft)

7. Guild Wars (Ncsoft)

8. Warhammer 40,000: Dawn of War Winter Assault (THQ)

9. World of Warcraft 60 Day Pre-Paid (Vivendi Universal)

10. The Sims 2 University Expansion Pack (Electronic Arts)

Posted

Ejha. Nincs rajta a SA, pedig hány helyen szerepel a top2-es listában is. Csak a WoW tudja némelyik helyen megelõzni.

Posted

Az amazon.com-on 12. lett a SA.

Posted

Szerintem a WoW-nak a közelébe sem ér a San Andreas, a listavezetõ Sims 2 meg pláne, azt már 1 óra alatt sikerült megunnom. Azt hiszem a World of Warcraft topikban már leírtam, de megkérdezem itt is: Ha havidíjas lenne a GTA SA, a Sims 2, vagy a Battlefield 2... stb., akkor szerintetek hányan lennének hajlandóak pénzt áldozni rá? Mert szerintem szinte senki. És azt hiszem ezzel a kérdés el is van döntve, ki lehet pipálni a topikot. :D;)

Kovács Gyula (MiniDisk)
Posted

Ráadásul ebben az évben jön ki az Age of Empire III, és nekem pl. mindenképpen ez lesz az év játéka! Az ilyen topicokkal meg kellene várni az év végét, nem? ;)

Posted

Na igen, Age 3, szintén feljön majd a top10-be. A Sims2 szerintem nem való oda, azt gyorsan megunja az ember, a SA még sokáig játszható marad, a WoW népszerûsége meg napról napra nõ.

Posted

4. Dungeon Siege 2 (Microsoft) játékot szándékosan nem említi senki, van valami különösebb oka (pl. topicot sem találtam itt ezen a fórumon)? Az SA -tól pedig mindenki úgy el van ájulva! :hmm:

Kovács Gyula (MiniDisk)
Posted

Microsoft Game? Megnézem! :upsz: Én pl. nem is hallottam még róla! :)

Posted

A Far Cry-t egyikõtök sem szereti? :(:hááát: Mennyibe kerül,a Battlefield 2 ? (Az eredetire gondoltam) . Nem tudom pontosan leírni a nevét... :(

Posted

De le tudod írni a nevét. Az ára 12.000 Ft, de kéz alól akár 7-ért is megveheted (csak nézz szét az aproneten). A Far Cry pedig szerintem tavalyi játék. ;)

Posted

Utonium, Adani a Sims2-vel rettenetesen melléfogtok! Hihetetlen példányszámban fogy el mind az alapjáték, mind a kiegészítõi a mai napig, és Magyarországon is simán tartja az eladási rekordot! A következõ változata biztosan elõfizetéses online lesz. Konkrétan tudom, hogy a szerkesztõség két tagjának barátnõi hónapok óta tolják fáradhatatlanul. Szóval, lehet, hogy nektek nem tetszett, és meguntátok, de ebben az esetben tévedtek, ha magatokból indultok ki. Messze a legsikeresebb játék a világon, pláne, ha beleszámoljuk az elsõ változat eladásait.

Posted

Lehet, hogy a SIMS egy nõi játék?

A feleségem egyik kedvence. :)

Posted

LORD OF THE RINGS: BATTLE FOR MIDDLE EARTH

Egyszerûen mindent visz és tarol :D

Posted
A Far Cry-t egyikõtök sem szereti? :(  :hááát:

Dehogynem!!! A legtutibb játék a világon. Csak ahogy Utonium is írta, nem 2005-ös. De szerintem is várni kellene még ezen díj kiosztásával, mert csak most jönnek majd a nagyágyúk! FarCry - Instincts, Half Life 2 - Aftermath, nomeg a F.E.A.R. Az ilyen játékok mögött sehol nincs a SA.

Kovács Gyula (MiniDisk)
Posted (edited)
Utonium, MD a Sims2-vel rettenetesen melléfogtok!

:pislog: Én semmi rosszat nem mondtam a Simsrõl ... :Sír:

Bocsesz, kijavítottam! :upsz:

Edited by Spányik Balázs
Posted

FarCry - Instincts, ez lesz a FarCry 2? A Half Life 2 meg már tudomásom szerint egy 3-4 hónapja kijött! Nem?

Posted
Ráadásul ebben az évben jön ki az Age of Empire III, és nekem pl. mindenképpen ez lesz az év játéka! Az ilyen topicokkal meg kellene várni az év végét, nem? ;)

Minden esély megvan rá, hogy ez legyen az év játéka... valahol olvastam is, mielõtt még nem jelent meg a demó, hogy mivel már az Age2 is nagyon játék volt a maga idejében, csak ugyanazt a hangultatot kell megteremteniük és készen is van... :D

De várjuk meg, míg megjelenik...

És még itt van elõttünk az új NFS is: NFS : Most Wanted

Ez is jónak ígérkezik...

Posted

Ez milyen kategoriába tartozik? Ez az a vámpíros?

Posted

Nem egyik se az!

Az Age of Empires az egyik legjobb valós idejû stratégia játék! Bõvebben...

Az NFS-eket meg remélem ismered.... :D

Posted
Lehet, hogy a SIMS egy nõi játék?

Nálam a lányaim állandóan evvel játszanak. Én is azt hallottam, hogy a Sims-ekbõl adták el a legtöbb példányt a világon. ;)

Posted

A Sims biztos nem a legjobb. Szerintem.

Posted
Nehéz játék?

Hááát. Igazából egy eddzett startégának nem sok kihívás van benne még hardon sem, de ezt sokan mondták... Azért van 1-2 izzasztó pálya!!