zomby Posted September 15, 2005 Posted September 15, 2005 Sziasztok! Van valakinek személyes tapasztalata Apple Powerbook-al kapcsolatban? Elsõsorban nem az op. rendszerre lennék kiváncs, hanem a hardware összeállításra (mennyire stabil, idõtálló, hangos...). Érdemes lenne megvárni az x86-os változatokat? Elõre is köszi!
ProFiler Posted October 31, 2005 Posted October 31, 2005 Az Apple notebookaival az az általános tapasztalatom, hogy nagyon megbízhatóak és viszonylag csendesek. Az idõtállóság az már egy jó kérdés, mert az APPLE termékeinél egy cseppet máshogy megy az idõszámítás, mint a PC-knél. De 1-2 évig bizos kibírja. Ciao.
titusz1 Posted November 7, 2005 Posted November 7, 2005 Személyes tapasztalatom nincs, de az egyik osztálytársam Apple forgalmazó és meggyõzõen nyilatkozott a PowerBook-ról. Õ most vesz magának. íl: megbizható íl: kiforott technológia íl: jó teljesítmény Link Ha lenne rá pénzem én is vennék.
zomby Posted November 9, 2005 Author Posted November 9, 2005 Nem lenne érdemes várni a powerbook vásárral, amíg inteles konfigurációk is megjelennek? Azért a G4 már nem egy mai csirke, és ennyi pénzért azért jó volna, ha idõtálló konfigot kaphatnánk! Úgy tudom, hogy inteles procival olcsóbbak is lesznek a gépek, és a Pentium M széria akkumulátoros teljesítményben is jobb a G4-nél!
titusz1 Posted November 9, 2005 Posted November 9, 2005 Ne, ne az ne tedd. A G4 kiforott és megbízható. Az Intel meg egy más világ és nem tartom jó ötletnek az apple részérõl, hogy az Intelre bízza a procigyártást. Az apple nagy elõnye a többi gyártóval szemben a saját proci, de vége ennek a jó világnak ír: .
zomby Posted November 11, 2005 Author Posted November 11, 2005 Én is ezen a véleményen vagyok, de szerintem az Apple túl nagy cég ahhoz, hogy egy ekkora baklövést megengedhessen magának. Megvan bizonyára egy nyomós okuk, hogy átállnak intel procikra. Visszatérve a Powerbookokra, pl. az Apple saját új képszerkesztõjének (Aperture) ajánlott gépigénye is legalább G5 2GHz, 2 GB memóriával. De ez csak egy példa, szerintem ennyi pénzért egy G4-es konfig már nem idõtálló konstrukció! (Bár ki tudja mi lesz az inteles gépekkel?
titusz1 Posted November 11, 2005 Posted November 11, 2005 Ha veszel egy iMac-et vagy Power Mac-et akkor futni fog rajta az Aperture. Apple forgalamzó osztálytársam azt mondta: "Ki tudja mit hoz a jövõ" ez szerintem megfontolandó vélemény (számomra is).
Recommended Posts