Jump to content
GSForum - Segélyvonal

Gamepad

Recommended Posts

Posted

Nem tudom másnál is jelentkezett a következõ: az NHL2005-nél és a mostani NHL 2006-nál is nem lehet gamepadot használni, mert szaladgál a kijelölés, nem áll meg. (fel-Le egyfolytában) (Genius gamepad, kalibrálva van)

Más játéknál nem jelentkezik ez a hiba.

Posted

Érdekes. Ez valami bug lehet, mert az én Logitech Dual Action gamepadem néha ugyanezt produkálja FIFA2004 és 2005 alatt, de csak a játék közben (szöglet), a menüben sosem. És nincs kalibrálva, még a driverét sem tettem fel.

Posted

Kettõt és könnyebbet. :Sír: Ha tudnám a választ, már leírtam volna.

Posted

Tegnap a szkenneremet kihúztam a portból, és a helyére bedugtam a gamepadet. Ugyanezt mûvelte! Még kilépni is alig tudtam a játékból (szabályosan, szerencsére nem kellett a feladatkezelõhöz nyúlni)! :pislog:

Újraindítottam a gépet, azután már minden rendben volt. Azt gondolom, talán valami csatlakozási gond lehet ezekkel, és megbolondul az USB-port. Igaz, azelõtt is volt olyan, hogy csak közvetlenül játék elõtt csatlakoztattam a játékvezérlõt, és semmi baja nem volt. :hmm:

Posted

De nekem két padom van az egyik usb,a másik gameportos,mindkettõ

genius,és mindkettõ ezt csinálja.Érdekes hogy az nhl 2004-nél nem csinálta csak a 2005,2006-nál.Lehet hogy a geniusoknál van ez.

Azért idegesít mert a kedvenc játékom és csak billentyûvel tudok játszani.

• 1 month later...
Ruzsa Dániel
Posted

Én egyet mondok, nem olcsó, bár nekem nem volt drága -svájcban vettem-, LOGITECH DUAL ANALOG GAMPED, félelmetesen jó, fõleg a FIFA2006-nál!

Csak úgy lesek a cseleknél, a 60 méteres átadásoknál, csak néha, a kapuig eljutnék... :D

Posted

Örülök, hogy ilyen jó. Az enyémmel már nem lehet játszani. A felfelé utasítás felett egyszerûen szemet húny, kész. :S Újratelepítettem már, elég volt belõle.

Most billentyûzeten játszom, profin, most már elég sokat nyerek is. Úgy még nem megy, mint gamepaddel, de ahhoz képest, hogy azt gondoltam, billentyûn soha nem fogok tudni játszani, két hónap alatt egész jól megtanultam. Az biztos nem romlik el (vagy ha igen, kicsit olcsóbb a cseréje :démonikacaj: ).

Ruzsa Dániel
Posted

Ez is igaz, nekem a fifa mindig is ment bill.-el, csak ha van akkor már miért ne használjam, amíg jó, ez nem idevág, de a LOGITECH kormányom 2év uán kezdett enyén jobbra húzni...