Jump to content
GSForum - Segélyvonal

Lineage 2


Mezofi

Recommended Posts

Mezofi

ha valakinek kellene server (FREE) akkor errõl a linkrõl le kell tölteni egy progit (www.idragon3d.com) és be kell másolni a system fileba és egy felhasználó és már megy is

 

 

 

:D

Link to comment
Share on other sites

  • 1 month later...
boxy

www.ial2.com rulez

l2x suxxx

Link to comment
Share on other sites

  • 9 months later...
marcos99

valaki nem tudja megmondani hogy a Lineage II-ben azt hogy az msn-em ne lépjen ki amikor indítom a játékot azt hol lehet beállitani vagy esetleg mi lehet a gond???

Link to comment
Share on other sites

Sanzi

Egyik haverom alól már 2 ingyenes Lineage II severt "töröltek". Összeszenvedte a karakterét, aztán server szevasz, és mindent elölrõl.

Link to comment
Share on other sites

Atlaimond

Sajnos bele kell törõdni, ezek a pénzéhes senkiházi fõnökök akik ezeket a játékokat (WoW, Lineage) papíron birtokolják csak az érdekli, hogy a célközönség akkora részére szabott áron adják, hogy az a lehetõ legdrágább legyen de attól még azért legyenek is még a szerveren.

Megint sajnos, sok a nálam becsületesebben milliókat keresõ ember akinek ez a pénz amit kifizet az idõközönként 1 ebéd vagy 1 poénpénzszórás.

De még van a másik aki megspórolt HUF-jait erre költi és általában nem marad utána másra az muszájon kívül.

 

Én szerencsére nem keresek rosszul, csak a munkahelyem nem teszi lehetõvé a szabadidõ fogalmát valóságba áthelyezni és van, hogy 300 órát is dolgozok, nos ha ez pl. megesik 2 hónapon keresztül és arra nincs akkor idõm, hogy az e-mail –jeimet megnézzem (nemhogy játsszak is), akor szétenne az idegbaj, hogy kidobom a pénzt az ablakon!

 

És szerintem sokan vannak így, vagy legalább is merem remélni, nem a kegyetlen munkát hanem a pénz reális értékelése és, hogy sokkal többen (mint én is) vennének ilyen játékot ha legalább valamilyen használati dija lenne és ha nem használom akkor nem fogy le a pénz róla hanem megmarad!

És még akik ki is tudják fizetni (haverom) most már elpártolt mikor már 3x-ra ment oda egy hekker aki jó kis cheat alkalmazásával kinyírta õt, az 5 alkalomból (amibõl csak 1x gyõzött) mondván idézem õt: „Ennyi pénzért még a cheatmentességet sem várhatja el”, és mikor megírta a Blizzárdnak ezt azt mondták, hogy rajta vannak az ügyön. Ez már jó 4 hónapja és már le se sz…a a játékot!

:démonikacaj::démonikacaj::démonikacaj:

Link to comment
Share on other sites

  • 8 months later...
Dávid Csaba

Telepítettem a Lineage2-öt, és van egy érdekes problémám, ami lehetetlenné teszi a játékot. Miután elindítom az exe fájlt, gondolkodik kicsit a rendszer, majd kidob két üzenetet, de tovább tölt egészen a bejelentkező képernyőig, ahol a billentyűzetem nem működik, csak az egér bal gombja.

A játékot egy régóta játszó barátommal raktuk fel, tanácsára kikapcsoltam a tűzfalat és a vírusírtót is. Viszont amikor a két hibaüzenet kijött és a billentyűm nem reagált, elfogyott a tudományunk. Töröltük a GG könyvtárat, de nem változott a helyzet. Ha valakinek van ötlete, szívesen várom!

A két hibaüzenet:

 

 

GameGuard.des - Alkalmazáshiba

A "0x10007e17" címen található utísítás a "0x7e36f85b" memóriacímre hivatkozott. A memóriaterületen nem végezhető el a következő művelet: written.

A program befejezéséhez kattintson az OK gombra.

 

 

l2.exe - Alkalmazáshiba

A "0x04da7e17" címen taláható utasítás a "0x7e36f85b" memóriacímre hivatkozott. a memóriaterületen nem végezhető el a következő művelet: written.

A program befejezéséhez kattintson az OK gombra.

Link to comment
Share on other sites

Gereby

Ez memóriahibára utal... Futtass egy Memtestet.

Link to comment
Share on other sites

Dávid Csaba

Hmm... Mennyi ideig kell futnia a Memtestnek? Egy és háromnegyed órát pörögött, de addig semmi. Utána "meguntam"... Mennyi idõ, hagyjam éjszakára?

Link to comment
Share on other sites

Bucsek

Ajánlom ezt a servert, nagyon jó, most még kevesen vagyunk, de nagyon rendes GM-ek vannak, a server szinte tökéletes, csak kellenenek a JÁTÉKOSOK, azaz Ti! :)

 

http://frozennight.netszerver.hu

 

Nem reklámozni szeretnék, de mégis azt teszem, Bocsánat, de az a baj, hogy a jó serverek üresek. :(

Kérlek titeket, nézzétek meg, szinte minden nap van Event, ajándék, minden, a GM ek nagyon jófejek!!

 

Sziasztok!

 

Légy szíves írj rendesebben! Üdv.:Gereby

 

 

------

Elnézést :)

Link to comment
Share on other sites

  • 2 weeks later...
Godolina

Sziasztok!

Szeretnék segítséget kérni valakitõl vagy valakiktõl!

Véletlenül elindítottam a frissítést és letöltötte az interlud-ot.

Azt olvastam az NF oldalon hogy le kell tölteni hozzá a régi c5-ös system mappát,na ez is meg volt.

Csak éppen most azt nem tudom, hogy hova kell telepíteni, mert mikor telepíteni akarom akkor kiírja azt, hogy"rossz könyvtárat választott" és így nem tudom hogy most hova?

Máshova is próbáltam de ott sem sikerült. Úgyhogy most nem tudom mi van :(:(

Segítsetek légyszives!

Elõre is köszönöm a válaszokat.

Laci

 

Na most végre sikerült elindítanom de most meg kiírta hogy "a Frissítõ program hibás,vagy sérült! afile CRC hibás!"Na ez most mit jelent.

Szerintem rosszul töltötte le vagy hibás az a fájl már magában!

Légyszi mondjatok egy jó oldalt ahonnan biztosan jol le lehet tölteni!

Köszi

Laci

 

Légy szíves egy kicsit írj rendesebben! Üdv.:Gereby

Link to comment
Share on other sites

Gereby

A CRC hiba tömörítéskor ellenõrzõkódsor eltérést jelent. Magyarul hibás a letöltött file.

Link to comment
Share on other sites

Godolina

Akkor töltsem le mégegyszer?Ugyanonnan?És ha megint jelentkezik a hiba?

Na jó majd megpróbálom.Köszi a CRC-s dolgot, ezt is jó tudni.

Hy! :)

Link to comment
Share on other sites

  • 9 months later...
Mindaleth

Sziasztok!

 

Nekem a frissítés, minden ment, egészen a belépésig. Átírtam a host file-t, ahogy azt leírták, mikor belépek ki is jön két szerver (az egyik Down), de a másik sem enged be. Csak Confirm, Quality és Cancel gombokat látok, bármit csinálok. OLvastam aztán valahol azt is, hogy érdemes a játék System mappájából kiírtani a GameGUard mappát, de amint elindítom a játékot, a GG újra megjelenik, szóval nincs több ötletem. Remélem, tud valaki segíteni! :(

Link to comment
Share on other sites

  • 3 months later...
duviga

Hellosztok. Felraktam az L2-t és inditáskor ezt irja ki . Failed to run L2.exe. please cheack the file and try again.Már ujra checkeltem a fájloket de még így se jó .Kérlek valaki segítsen . Köszönöm

Link to comment
Share on other sites

Mindaleth

Közben a problémám megoldódott, a gameguard volt a hibás (a közismert címet kell beírni a host fájlba).

 

@duviga: a problémád fájdalmasan ismerõs. Ez azt akarja jelenteni, hogy nincs l2.exe-d, és valószínûleg a vírusírtó törli ki. Az én barátomnak vga volt fent, és amíg fent volt, bármit csináltunk minden hibás volt. Aztán letörölte a vga-t, és egy csapásra minden megjavult. Azóta gondolom keresett jobbat. Nekem pl. avast!-al sosem voltak ilyen jellegû problémáim, pedig ez is ingyenes, és az is. Szóval elsõ lépésként töröld le a vga-t (ha csak kilövöd az nem jó). Persze ha letörlöd a vga-t, még mindig kell neked egy l2.exe is. Ha le tudod tölteni valahonnan, az jó, de ha nem, feltöltöm neked valahova az l2 system mappámat (fullra frissített, l2.exe-vel, screenshotok, és egyéb szemetek nélkül). Ha kell, csak szólj bátran. :)

 

Ha más vírusírtód van fent töröld ki azt, ha lehetõséged van újra leszedni, vagy újratenni (hogy ha mégsem az a ludas újra tudd tenni) Nem tudom a VGA-n kívül melyik vírusgyilkosok zavarnak be l2-nek ennyire. Remélem tudtam segíteni!

Link to comment
Share on other sites

GameShark

Nekem nem működik a free szerver link. Az URL érvénytelen, nem lehet betölteni. :(

Link to comment
Share on other sites

  • 1 month later...
8ball

Midaleth! A segítségedet szeretném kérni, ugyanis a problémám azonos duvigaval. A Systemben nem találtam semmi exe file-t. Kérhetném, hogy küld el nekem a file-t????

Kérlek, válaszolj! Segítségedet előre is köszi!

Link to comment
Share on other sites

  • 5 months later...
szlapaksandor

A következõ a problémám:

 

Játszok a Lineage2 nevû játékkal és néha vagy az elején vagy a játék közben kiírja a gép hogy CRITICAL ERROR!

 

ezzel a hibaüzenettel:

2009.2.9 21:10:33

OS : Windows XP 5.1 (Build: 2600)

CPU : AuthenticAMD Unknown processor @ 2012 MHz with 1535MB RAM

Video : NVIDIA GeForce FX 5700 (Microsoft Corporation) (5673)

PosCode : LS1:0:0:0 1/0

 

Error setting display mode: CreateDevice failed (D3DERR_DEVICELOST). Please delete your Option.ini file if this error prevents you from starting the game.

 

History: UD3DRenderDevice::UnSetRes <- CreateDevice <- UD3DRenderDevice::SetRes <- WM_SIZE <- UWindowsViewport::ViewportWndProc <- WWindow::StaticProc <- WM_SYSCOMMAND <- UWindowsViewport::ViewportWndProc <- WWindow::StaticProc <- WM_UNKNOWN <- UWindowsViewport::ViewportWndProc <- WWindow::StaticProc <- DispatchMessage <- 000406E2 161 <- MessagePump <- MainLoop

 

 

Tudna segíteni valaki hogy ez miért van?

 

 

Elõre is köszönöm!

 

Sanyi

Link to comment
Share on other sites

Dávid Csaba

Általános jelenség (előfordul erőműveken is). Bár, amikor lecseréltem a videó kártyámat és raktam még RAM-ot a gépbe, mintha ritkult volna (ATI9200 128Mb -> ATI9600XT 256Mb; 1Gb -> 2Gb). Sokszor még az option.ini-t is át kellett írni, mert elszállt a felbontás. Én egy idő után írásvédetté tettem. :)

Link to comment
Share on other sites

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!

Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.

Sign In Now
×
×
  • Create New...