Jump to content
GSForum - Segélyvonal

HDD Guarder Recovery Card

Recommended Posts

Posted

Ha valaki még nem ismerné ezt a PCI kártyát akkor itt olvashat róla:

www.hddguarder.hu

1 restart alatt visszaállíthatod a friss, tiszta, vírusmentes rendszeredet!

1 restart alatt hozzáadhatod a mentéshez az újabb és általad szükségesen a rendszer részének akart progit.

Megszûntek a próba vagy idõkorlátos progikkal kapcsolatos problémák, hiszen 1 restart alatt vissza állíthatod a gépet a 15-napos prgi feltelepítése elõtti idõre és újból használhatod 15 napig! :lol::lol::lol::lol::lol:

Ennyit röveiden a kártyáról.

Nekem van már, nagyon bevált és csak ajánlani tudom mindenkinek!

:olé:

Posted

Egész ígéretesnek tûnik ez a kártya. Csak az a 12 gigás korlát szerintem ma már édes kevés. :hááát:

Ciao.

Posted

Ha csak egy Windows meg az Office és egy vírusírtó estleg még egy tûzfal van rajta, akkor simán elég a 12 giga.

Szerintem még 6 is elég lenne. Hiszen minden újraindítás után partíció "restart" is van. Egy irodában vagy egy netcafee-ba nem is kell több.

Otthonra meg ne vegyen az ember ilyent!!!

Posted

Csak annyit, hogy 43 program van a c-men..

A 10 gigás c-bõl 3.71 giga szabad hely van rajta..

Na mindegy az a lényeg, hogy ez is van és legalább tudnak róla mostmár többen is, hogy van sokkal egyszerûbb módja a gép védelemnek mint az állandó rettegés!

:D:D:D

Egész ígéretesnek tûnik ez a kártya. Csak az a 12 gigás korlát szerintem ma már édes kevés. :hááát:

Igazából ehez csak annyit, hogy egy ésszerûen telepített rendszernek tökéletesen elég!

Ma már mindenki tudja, hogy a c-re csak a win kerül. A többi a d-n foglal helyet.

Ennek ellenére nekem minden a 10 gigás c-n van.

Igaz nem játszom szinte soha a géppel tehát játék nincs rajta!

:):)

Posted

Nem ez a kártya van a PCW e havi számának 58. oldalán? :D:hmm:

Amúgy tényleg ötletes megoldás, 12 Giga men bõven elég lenne egy alaprendszerhez.

Halasi Miklós
Posted

Na ez nagyon tetszik! Kár, hogy nincs belõle USB-s verzió, mert már minden aljzatom foglalt. De 10-ért nagyon megéri!!!

Posted

SÕT!

Miért nem integrálják rögtön az alaplapra?!

:olé:

Légyszíves ne idézz be elõtted íródott hozzászólást! <PF>

Posted

Mert nem mindenkinek van rá szüksége. Ahhoz képest meg elég nagy szeletet kitenne az alaplap árából. Bár kétségtelen, hogy integrálva olcsóbb, de akkot sem érné meg.

Ciao.

Posted

Neeem???

:mérges::mérges::mérges::mérges:

Mondom, ne idézz be elõtted íródott hozzászólást! Mindenki tudja, hogy mire válaszolsz! <PF>

• 2 weeks later...
Posted

Nekünk van ilyen. A 12GB nem a védett állomány mérete, hanem a bufferé.

A védett állomány akár 256GB is lehet.

Példa:

Van egy 256GB-s vinyód, és 220GB már meg van írva (akár több partíción is), és tudod, hogy ez jó, akkor ezt beállíthatod alapállapotnak, vagy ha úgy tetszik, visszaállítási pontnak.

Minden, amit ez után csinálsz a merevlemezen, törölsz vagy telepítesz, az ott lesz, de csak a bufferben. Ha közben kiderül, hogy a módosítás rossz/vírusos/káros vagy véletlenül töröltél valamit, akkor a HDD Guarder bootoláskor megjelenõ menüjébõl vissza tudsz állni a tutira jó állapotra. Ha meg tudod, hogy amit változtattál, az jó és üdvös, akkor ezt (a buffer tartalmát) hozzá tudod írni a védett állományhoz, vagyis véglegesíted a merevlemezen. Mostantól ez lesz a visszaállítási pont.

Hát így mûködik. :)

Ja, a forgalmazó szerint még az idén lesz USB-s verzió is.

Úgy legyen.