norc Posted September 11, 2005 Posted September 11, 2005 Segitsen valaki, ha tud! :!: :!: A CMR akarom feletenni xp-re, de nem indul el! Nem futtatható XP alatt? Vagy ha igen, hogy? Van egy másik játék is, azt fel se lehet telepiteni! MOTORHEAD. Ha lehet segitsetek! Köszi!
tesztax Posted September 14, 2005 Posted September 14, 2005 Hát a haveromnak XP-n a Colin 2 is elment, akkor neked is elkéne mennie.
norc Posted September 14, 2005 Author Posted September 14, 2005 Hát a haveromnak XP-n a Colin 2 is elment, akkor neked is elkéne mennie. Az lehet, de ez az 1!
tesztax Posted September 14, 2005 Posted September 14, 2005 Ja! Azt nem írtad.Hát akkor nincs ötletem.
Timer Posted September 14, 2005 Posted September 14, 2005 Egyik ismerõsöm simán futtatja az 1-et is xp alatt, alapbeállításokkal, szóval nem nyúlt a kompatibilitási megoldásokhz, vagy ilyesmi. Próbálj rá egy win reinstallra. Ez most lehet, hogy vadnak tûnik elsõre, de nekem volt hasonló esetem az imperium galactica 2-vel: elõször rendesen indult, amjd mikor késõbb újra feltelepítettem, nem ment. Ez volt utána majd egy éig, aztán egy friss telepítés után bepróbáltam, és jó volt
nagygabor Posted September 14, 2005 Posted September 14, 2005 Próbáld meg a kompatibilitást tedd win 98/me-re. Hátha. Nekem néha szokott segíteni.
nagyjani Posted September 16, 2005 Posted September 16, 2005 Hányas verzió? Mert a 2005, az csak hardveres directx9-es kártyával indul.
nagygabor Posted October 20, 2005 Posted October 20, 2005 A következõ gondom van. Telepítettem a Colin 2005-öt és mikor elindítom a játékot akkot a menüt betölti, es kifagy a gép. Utána már a menüt sem tülti be, a videónál megáll és kikapcsolja a monitort. Eddig viszont ment. Igaz Utoljára a nyár elején play-eltem vele. A videókártya legfrissebb driverjét tettem fel. A DX-bõl is a 9.0c van telepítve. A lártyám meg ATi Radeon 9600. Komolyan nem értem mi a baja.
Btilla22 Posted September 6, 2006 Posted September 6, 2006 nekem is az a ptoblémám hogy a colin 1-et akarom futtatni xp-n,de nem megy!!Állítólag van valami xp patch hozzá de nem találom sehol!!Valaki segítsen már légy szíves hogy hol találom ezt a patch-t!!!!!
Pentium XE Posted September 7, 2006 Posted September 7, 2006 A Google a jóbarátod! Annyit beírtam hogy: Colin Mcrae Rally 1 XP patch és a harmadik találattal megtalátam a patch-et. Kattints a linkre és töltsd le. CMR-Patch (Nem próbáltam ki, de az egyik barátomnál is megy XP-n valamilyen patch-el)
Error Posted March 26, 2008 Posted March 26, 2008 Sziasztok! Nem kell ide Patch! Kattints az ikonra jobb gombbal >tulajdonságok. Ha feljött az ablak akkor katt a Kompatibilitás fülre. Ott van egy Kompatibilis üzemmód felirat. Alatta: Futtatás a következõ Kompatibilitási üzemmódban [X] <azt X-eljük be. Utána válasszuk ki a Windows 98/ Windows Me szöveget. > Aztán OK -ézzuk le az ablakot és kész. Nekem bejött. Error
Korán Ádám Posted November 25, 2008 Posted November 25, 2008 Nekem is gondom van vele csak a kettes változatával. Az én gépemen is XP fut. A játékot fel tudom telepíteni minden gond nélkül. A bajok akkor jönnek mikor indítani akarom. Elõször kér egy CD-t, hiába teszem be azt jelzi, hogy rossz lemezt adtam. Viszont a hálózati része a proginak hibátlanul fut. Segítsetek mert már nem tudom mit tegyek! Köszönöm
kori Posted November 25, 2008 Posted November 25, 2008 A Game Copy World-ön találsz hozzá No CD file-t.
Recommended Posts