Jump to content
GSForum - Segélyvonal

Colin Mcrae Rally

Recommended Posts

Posted

Segitsen valaki, ha tud! :!: :!:

A CMR akarom feletenni xp-re, de nem indul el! Nem futtatható XP alatt? Vagy ha igen, hogy?

Van egy másik játék is, azt fel se lehet telepiteni! MOTORHEAD. Ha lehet segitsetek! Köszi! ;)

Posted

Hát a haveromnak XP-n a Colin 2 is elment, akkor neked is elkéne mennie.

Posted
Hát a haveromnak XP-n a Colin 2 is elment, akkor neked is elkéne mennie.

Az lehet, de ez az 1!

Posted

Ja! Azt nem írtad.Hát akkor nincs ötletem. :hááát:

Posted

Egyik ismerõsöm simán futtatja az 1-et is xp alatt, alapbeállításokkal, szóval nem nyúlt a kompatibilitási megoldásokhz, vagy ilyesmi. Próbálj rá egy win reinstallra. Ez most lehet, hogy vadnak tûnik elsõre, de nekem volt hasonló esetem az imperium galactica 2-vel: elõször rendesen indult, amjd mikor késõbb újra feltelepítettem, nem ment. Ez volt utána majd egy éig, aztán egy friss telepítés után bepróbáltam, és jó volt ;)

Posted

Próbáld meg a kompatibilitást tedd win 98/me-re.

Hátha. Nekem néha szokott segíteni.

Posted

Hányas verzió? Mert a 2005, az csak hardveres directx9-es kártyával indul.

• 1 month later...
Posted

A következõ gondom van.

Telepítettem a Colin 2005-öt és mikor elindítom a játékot akkot a menüt betölti, es kifagy a gép. Utána már a menüt sem tülti be, a videónál megáll és kikapcsolja a monitort. Eddig viszont ment. Igaz Utoljára a nyár elején play-eltem vele.

A videókártya legfrissebb driverjét tettem fel. A DX-bõl is a 9.0c van telepítve. A lártyám meg ATi Radeon 9600.

Komolyan nem értem mi a baja.

• 10 months later...
Posted

nekem is az a ptoblémám hogy a colin 1-et akarom futtatni xp-n,de nem megy!!Állítólag van valami xp patch hozzá de nem találom sehol!!Valaki segítsen már légy szíves hogy hol találom ezt a patch-t!!!!!

Posted

A Google a jóbarátod! ;) Annyit beírtam hogy: Colin Mcrae Rally 1 XP patch és a harmadik találattal megtalátam a patch-et. Kattints a linkre és töltsd le.

CMR-Patch (Nem próbáltam ki, de az egyik barátomnál is megy XP-n valamilyen patch-el)

• 1 year later...
Posted

Sziasztok!

Nem kell ide Patch!

Kattints az ikonra jobb gombbal >tulajdonságok. Ha feljött az ablak akkor katt a Kompatibilitás fülre.

Ott van egy Kompatibilis üzemmód felirat. Alatta: Futtatás a következõ Kompatibilitási üzemmódban [X] <azt X-eljük be. Utána válasszuk ki a Windows 98/ Windows Me szöveget. > Aztán OK -ézzuk le az ablakot és kész.

Nekem bejött.

Error

• 7 months later...
Korán Ádám
Posted

Nekem is gondom van vele csak a kettes változatával.

Az én gépemen is XP fut. A játékot fel tudom telepíteni minden gond nélkül. A bajok akkor jönnek mikor indítani akarom. Elõször kér egy CD-t, hiába teszem be azt jelzi, hogy rossz lemezt adtam.

Viszont a hálózati része a proginak hibátlanul fut.

Segítsetek mert már nem tudom mit tegyek!

Köszönöm

Posted

A Game Copy World-ön találsz hozzá No CD file-t. 8)