Judge Posted September 9, 2005 Posted September 9, 2005 Hella All! Érdekes problámám van, és remélmem, hogy jó helyre írok! Van egy régi laptopom. Céges. A céges hálózati beállításokkal mûködik, az ottani intranetes kliens programokkal telepítve rajta. A problémám az, hogy van egy 2.0-s Pen Drive-om, amihez nincs külön driverem. Ha berakom a laptopba, mindig nekiáll(na) telepíteni, de kell neki USB Mass Storage Driver. Ilyenem viszont nincs. A neten kerstem különbözõ variációkat, de úgy tûnik, hogy amit találtam, amind a USBnek a Win98-as drivere, nem pedig a Pen Drive-é. Nem tudom, hogy milyen márka, mert kaptam, annyi van ráírva, hogy MyFlash. 128 MB-s. XP-nek természetesen semmi baja vele, vigyorogva felismeri. A kédésem, hogy van-e valakinek valamilyen tippje, trükkje, hogy mûködésre bírjam 98-alatt a Pen Drive-ot. Az, hogy a gépet formázzam, és egy ME-t (XP nem biztos, hogy elpötyögne rajta - 466 MHz, 128 MB ram) feltegyek rá, az ki van zárva, a fent említett céges beállítások és kliens progik miatt. Elõre is köszi! ByeZ!
Utonium Posted September 9, 2005 Posted September 9, 2005 Nézd meg ezeket a pendriveokat: KLIKK! Ha netán felismerni véled a sajátodat, akkor reá kattintva a drivert is megleled.
Judge Posted September 9, 2005 Author Posted September 9, 2005 Köszi-Köszi-Köszi-Köszi! Még nem próbáltam ki, de mindjárt. Viszont felismertem a sajátomat Hogy kerestél rá? Google -> "My Flash"?
Utonium Posted September 10, 2005 Posted September 10, 2005 Igen, valahogy úgy. Ugye hogy nem is olyan nehéz ez? Egyébként ez ment Googlebe: "myflash usb pendrive". A találatokból pedig már kapásból látható ki is a gyártó... UI: Légyszíves jelezz vissza ha jó a driver, hogy pipálhassuk a topikot! Elõre is kösz!
Judge Posted September 10, 2005 Author Posted September 10, 2005 Tényleg köszi! Kerestem én a gugliban, de ezt, így nem írtam be... Viszont már kipróbáltam, tényleg jó! Kösz!
Laali Posted September 12, 2005 Posted September 12, 2005 Tudom megoldódott, de valahol találtam egy drivert, valaki ajánlotta, lehet, hogy ezen a Fórumon, amellyel több típus is mûködött a Windows98 alatt: ftp://ftp.css.com.ua/pub/drivers/USB_Flash/UMSD233_Prog.zip
Recommended Posts