Aneurysm 0 Share Posted September 8, 2005 Azért kényes ez a kérdés mert mindannyian azt szeretnék ha a rétegek közötti váltás ugyanott legyen mint ahol a másolandó példányon. Ezt hogyan lehetne a legjobban megoldani? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Adani 1 Share Posted September 8, 2005 Szerintem az Alcohol120% és a CloneDVD-nél megoldható, elvileg ezek a progik elõször leszedik a lemezt egy képfájlba, és van olyan opció benne, hogy minden bájtot leszed a lemezrõl (RAW), tehát elvileg a másolat pont olyan lesz mint az eredeti. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Aneurysm 0 Author Share Posted September 9, 2005 És van rá lehetõség hogy emellett a Book Type settings -et DVD-ROM -ra állítsam? Link to comment Share on other sites More sharing options...
nagygabor 0 Share Posted September 9, 2005 Az sajnos nincsen. Link to comment Share on other sites More sharing options...
szerecsen 0 Share Posted November 26, 2005 Dual lemezt szeretnék írni nero-val. (még nem csináltam soha) Ha kiválasztom a 9GB-os beállítást, akkor is megjelenik a sárga vonal 4500MB-nál, a piros meg kb 8000-nél. Van ezeknek jelentõsége? Link to comment Share on other sites More sharing options...
ProFiler 0 Share Posted November 26, 2005 Nincs. Csak jelzik, hogy hol lenne annak a másik lemeznek a "vége". Ciao. Link to comment Share on other sites More sharing options...
szerecsen 0 Share Posted November 26, 2005 Nem engedi irni, kidobja, hogy használjak másik lemezt, pedig ez is dual. (8000MB-ot szeretnék felírni) 6-os Nero-val. Link to comment Share on other sites More sharing options...
ProFiler 0 Share Posted November 26, 2005 Egyébként az íród képes a DL-írásra? Ciao. Link to comment Share on other sites More sharing options...
szerecsen 0 Share Posted November 26, 2005 Igen, tuti. Link to comment Share on other sites More sharing options...
PPeter 0 Share Posted November 26, 2005 És pontosan milyen Nero verzió? A legújabb, ami a 6-os (avagy a 6.6-os) szériából elérhetõ? A lemezinfót ha lekéred a Neroban, mit mutat? Link to comment Share on other sites More sharing options...
szerecsen 0 Share Posted November 26, 2005 Pioneer DVR 108. Nero 6.3.0.3 Lehet, hogy firmware frissítés kellene? Link to comment Share on other sites More sharing options...
ProFiler 0 Share Posted November 26, 2005 Megpróbálhatod. De ugye azt tudod, hogy csak +-os DL-lemezeket tud csak írni az íród?! Milyen lemezzel próbáltad? Egyébként a Nerot is frissíthetnéd. A kérdést áthoztam ide a Nero 7-bõl. Ciao. Link to comment Share on other sites More sharing options...
PPeter 0 Share Posted November 26, 2005 Neroból mindenképp kell újabb, a firmware verziód nem mondtad, de az is elképzelhetõ. Azért kényes ez a kérdés mert mindannyian azt szeretnék ha a rétegek közötti váltás ugyanott legyen mint ahol a másolandó példányon. Ezt hogyan lehetne a legjobban megoldani? A legbiztosabb és legjobb módszer, ha véletlenül sem fájl-szinten bíbelõdsz a VIDEO_TS könyvtár tartalmával, hanem DVD Decrypter -> ISO módban beolvasod az egész lemezt egy image-be (kát állomány készül, egy ISO és egy MDS, utóbbi tárolja többek között a rétegváltás pontos szektorát), majd a Decrypterrel írd ezt az image fájlt - forrásnak az MDS állományt add meg. DVD+R DL lemezre írj (DVD-R DL lemezen nem éllítható a rétegvéltás helye), akkor ugyanott lesz a rétegváltás, mint az eredeti lemezen, ami azért fontos, mert passzolni fog a DVD-Video állományrendszeren belül eredetileg jelzett rétegváltás jelzéséhez, DVD-ROM BookType-pal írd (a legtöbb író szerencsére alapból így írja a +R DL lemezeket), lehetõleg Verbatim (MKM001) lemezt használj (minden mással lehetnek bajaid, fõleg a Ritek DL lemezeivel), maximum 4x-es sebességgel. Link to comment Share on other sites More sharing options...
szerecsen 0 Share Posted November 26, 2005 Köszi a segítséget! Próbálkozom. Link to comment Share on other sites More sharing options...
mazda6diesel 0 Share Posted January 25, 2006 Most készülök Dual Layer-es írót venni és az lenne a kérdésem, hogy a nero 6.6.0.18-as verzióval tudok DL-t írni? Link to comment Share on other sites More sharing options...
ProFiler 0 Share Posted January 25, 2006 Természeseten. Ciao. Link to comment Share on other sites More sharing options...
mazda6diesel 0 Share Posted January 25, 2006 Köszönöm ProF.! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Sanzi 0 Share Posted January 25, 2006 De ingyenesen frissítheted. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Aneurysm 0 Author Share Posted April 9, 2006 NERO-val megírtam egy DVD+R DL lemezt (videót). Az asztali felvevõm leírásában semmit nem találok arról hogy támogatja-e a kétrétegû lemezeket, csak az van beleírva hogy DVD-R és DVD-RAM lemezeket kezeli. Szóval megírtam egy DVD+R DL lemezt, betettem a készülékbe és behozta a lemez menüjét. Viszont hogyha el akarom indítani a videó lejátszását, egyszerûen STOP helyzetbe megy át. Mindegy hogy a menübõl vagy a PLAY gombbal akarom-e elindítani. Azt is megpróbáltam hogy megadom neki a fejezetet de úgy se mûködik. A DVDInfoPro szerint a lemez Book Type Settings-e DVD-ROM, szóval elméletileg úgy kell felismernie mint egy gyári DVD-t. Tehát tulajdonképpen normális hogy behozza a menüt, de azt nem értem hogy miért nem kezdi el lejátszani a videót. Tud valaki magyarázatot adni erre a jelenségre? Köszönöm! Link to comment Share on other sites More sharing options...
nascar 0 Share Posted April 9, 2006 Ez valami írási hiba lehet. Én DVD+R DL lemezeket a következõ módon írnék: bevitel DVD Decrypter ISO mód, majd kiírás ImgBurn-vel, ez a lehetõ legjobb. De látogass el PPeter www.burn.hu weboldalára, ahol még több infót tudsz begyûjteni! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Aneurysm 0 Author Share Posted April 9, 2006 Nem lehet írási hiba, a számítógépen tökéletesen mûködik. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts