Sliders Posted September 7, 2005 Posted September 7, 2005 Sziasztok! Az lenne a kérdésem hogy hogyan lehetne rögzíteni a tv adást. Én kifejezetten a tv2.hu-n lévõ adásokat szeretném rögízteni, avgyis ami ott felvételrõl van. De a WM recorderen teljesen más jelenik meg nem az a cucc ami megy lejátszáskor, hanem maga a tv... vagy mi. Nekem kifejezetten a fent lévõ anyagokból kellenének mentések. Valaki segítsen nekem. Elõre is köszönöm
Utonium Posted September 7, 2005 Posted September 7, 2005 Én még a Megasztár idején nézegettem a TV2 honlapját, de idõvel megszûntették rajta az ingyenvideókat és fizetõssé tették szinte mindet. Sõt, a Borda-ról is gyakran le lehetett szedni jó minõségû TV2-s mozikat, de a csatorna megtiltotta nekik, hogy ezeket közzé tegyék a fórumban, szóval fene tudja, hogy egyáltalán legális-e onnan bármit is leszedni.
Sliders Posted September 7, 2005 Author Posted September 7, 2005 Én még a Megasztár idején nézegettem a TV2 honlapját, de idõvel megszûntették rajta az ingyenvideókat és fizetõssé tették szinte mindet. Sõt, a Borda-ról is gyakran le lehetett szedni jó minõségû TV2-s mozikat, de a csatorna megtiltotta nekik, hogy ezeket közzé tegyék a fórumban, szóval fene tudja, hogy egyáltalán legális-e onnan bármit is leszedni. kifejezetten azt ami nekem kell elérhetõ inygen is. Kifejezetten nem érdekel h legális-e . Csak a WM recordert valami megtéveszti és nem azt szedi amit kellene, hanem mást.... Ezért ha van valami megoldás szivesen veszem, fontos lenne.
Halasi Miklós Posted September 7, 2005 Posted September 7, 2005 Pár programot ajánlok e célra: - SDP (ezzel le tudod szedni a WMV videók 80-90%-át) - Net Transport (ha az SDP-vel nem menne) - HiDownload (a legrosszabb esetre) Nekem anno SDP-vel simán lejött, csak figyelj oda, hogy milyen a kapcsolódás típusa (TCP vagy UDP, ha jól emlékszem)
Adani Posted September 7, 2005 Posted September 7, 2005 @Uti Ha kintvan, és te a védelem ellenére le tudod tölteni, az szerintem nem törvénysértõ. Másrészrõl, pedig bizonyítsák be, hogy én tényleg onnan töltöttem le, mert én majd aztmondom, hogy felvettem a tv-bõl és bedigiztem.
Recommended Posts