Jump to content
GSForum - Segélyvonal

Recommended Posts

Posted

Sziasztok!

Az lenne a kérdésem hogy hogyan lehetne rögzíteni a tv adást. Én kifejezetten a tv2.hu-n lévõ adásokat szeretném rögízteni, avgyis ami ott felvételrõl van. De a WM recorderen teljesen más jelenik meg nem az a cucc ami megy lejátszáskor, hanem maga a tv... vagy mi. Nekem kifejezetten a fent lévõ anyagokból kellenének mentések. Valaki segítsen nekem. Elõre is köszönöm

Posted

Én még a Megasztár idején nézegettem a TV2 honlapját, de idõvel megszûntették rajta az ingyenvideókat és fizetõssé tették szinte mindet. Sõt, a Borda-ról is gyakran le lehetett szedni jó minõségû TV2-s mozikat, de a csatorna megtiltotta nekik, hogy ezeket közzé tegyék a fórumban, szóval fene tudja, hogy egyáltalán legális-e onnan bármit is leszedni. :hááát:

Posted
Én még a Megasztár idején nézegettem a TV2 honlapját, de idõvel megszûntették rajta az ingyenvideókat és fizetõssé tették szinte mindet. Sõt, a Borda-ról is gyakran le lehetett szedni jó minõségû TV2-s mozikat, de a csatorna megtiltotta nekik, hogy ezeket közzé tegyék a fórumban, szóval fene tudja, hogy egyáltalán legális-e onnan bármit is leszedni. :hááát:

kifejezetten azt ami nekem kell elérhetõ inygen is. Kifejezetten nem érdekel h legális-e . Csak a WM recordert valami megtéveszti és nem azt szedi amit kellene, hanem mást.... Ezért ha van valami megoldás szivesen veszem, fontos lenne.

Halasi Miklós
Posted

Pár programot ajánlok e célra:

- SDP (ezzel le tudod szedni a WMV videók 80-90%-át)

- Net Transport (ha az SDP-vel nem menne)

- HiDownload (a legrosszabb esetre)

Nekem anno SDP-vel simán lejött, csak figyelj oda, hogy milyen a kapcsolódás típusa (TCP vagy UDP, ha jól emlékszem)

Posted

@Uti

Ha kintvan, és te a védelem ellenére le tudod tölteni, az szerintem nem törvénysértõ. Másrészrõl, pedig bizonyítsák be, hogy én tényleg onnan töltöttem le, mert én majd aztmondom, hogy felvettem a tv-bõl és bedigiztem.