thamas Posted September 7, 2005 Posted September 7, 2005 Azon "állatfajhoz tartozom, amelyik, a néhanapi otthoni internetezéshez még mindig modemet használ. Ezért keresek egy olyan kis programot (ha van ilyen), ami automatikusan mérné és naplózná, hogy mikor és mennyi idõt töltök a netre kapcsolódva. Ha még esetleg be is lehetne állítani, hogy az egyes idõszakok mennyibe kerülnek és ez alapján költséget is számolna, az maga lenne a tökély! Ötletek? Köszönöm! Hajas Tamás
h.arpad Posted December 8, 2005 Posted December 8, 2005 Pl. ez: Internet Connection Viewer 4.0 - itt. Sajnos azt az ingyenest, amit én használok, már nem találom sehol...
Shia-ko Posted December 8, 2005 Posted December 8, 2005 Azért írd be a nevét, hátha valaki tudja, vagy meg tudja neki osztani.
LBANDI1 Posted December 8, 2005 Posted December 8, 2005 Régen a modemesnél ezt használtam, be lehet állítani a költségeket is és a különbözõ csomagokat. ( Magyar ) klikk
h.arpad Posted December 9, 2005 Posted December 9, 2005 Azért írd be a nevét, hátha valaki tudja, vagy meg tudja neki osztani. Web Time 2.0 volt. Meg tudnám osztani, megtaláltam, végülis nincs megtiltva a terjesztés, ha jól olvastam és freeware. Na, kinek kell? Pl. így készíti a log-okat: INTERNET CONNECTION AT "FREESTART" "STARTED:","2005.06.29. 1:30:49 ","ENDED:","2005.06.29. 1:35:13 ","LASTED:","0:4:23","TOTAL HOURS:MINUTES","1:18" "STARTED:","2005.06.29. 2:02:23 ","ENDED:","2005.06.29. 2:02:46 ","LASTED:","0:0:23","TOTAL HOURS:MINUTES","1:19" zico, azok mind fizetõsek, mint az elõzõ, amit ajánlottam... Amit LBANDI ajánl, nem lehet rossz!
thamas Posted January 25, 2006 Author Posted January 25, 2006 Régen a modemesnél ezt használtam, be lehet állítani a költségeket is és a különbözõ csomagokat. ( Magyar ) klikk Köszönöm, azt hiszem ez nekem is jó lesz! Köszönöm a többieknek is! (Kicsit le vagyok maradva... ) )
Laali Posted January 25, 2006 Posted January 25, 2006 Csak egy érdekesség az egyik ilyen telefonköltségmérõ programról, talán errõl...Idõnként ellenõríztem a registry-t, hogy mit telepítettem. Egyszer megjelent egy bejegyzés "Erika prostitúció Kft." néven. Végigdurtam az egész rendszert, mígnem rájöttem hogy az egyébként nagyon jól mûködõ programhoz tartozik.
Recommended Posts