Peredi Zoltán Posted September 6, 2005 Posted September 6, 2005 Gyerekek! Orosz honlapokon orosz szakkifejezésekre kutakodtam. Hogy ezeket beírhassam a Google-ba, fel kellett tennem a Windows orosznyelvû billentyûzetét. Ment is minden, de ettõl kezdve a legtöbb magyar nyelvû honlap ékezetes betûi helyett orosz karakterek jelentek meg. Eltávolítottam az orosz billentyûzetet, és talán ritkábban, de most is ugyanez a helyzet. Mit tudtok errõl? Hova tehette még be Bill Gatyesz a lábát?
Halasi Miklós Posted September 6, 2005 Posted September 6, 2005 Nézet menü -> Kódolás -> Automatikus választás elé pipa be.
Peredi Zoltán Posted November 14, 2005 Author Posted November 14, 2005 A novemberi szám 159. oldalán azt is megtudhattuk, miért van így: ilyenkor a böngészõ fogja megkeresni a helyes karakterkészletet.
Ruzsa Dániel Posted November 19, 2005 Posted November 19, 2005 Nekem már lett így kínai a cucc, a kódolást megkevertem.
web Posted December 29, 2005 Posted December 29, 2005 Én meg kerestem a google ben és orosz oldalakra jutottam és azóta az õ helyet csak egy négyzetet látok és valamelyik karakter helyet meg csak ? jelet, próbáltam a kódolást beállítani autómatikusra, de fogjamagát és átáll Nyugat Európai (ISO) ra. De miért csinálja??
web Posted January 4, 2006 Posted January 4, 2006 Ok felraktam, de azzal is még mindig vannak nem odaillõ karakterek. PL az á helyet egy ? jel van a hosszú õ helyet egy négyzet. Na most akkor mi lehet?
Recommended Posts