Jump to content
GSForum - Segélyvonal

Fel nem ismert CD-k...

Recommended Posts

Posted

Üdv!

Mostanában nem hajlandóak elindulni azok a játékprogramjaim, melyekhez kell a CD, pedig a boltban vásárolt, jogtiszta CD bent figyel a meghajtóban. Mindíg kéri, hogy helyezzem a meghajtóba a CD-t. Már próbálkoztam a játékok újratelepítésével is, de a helyzet ugyanaz.

op rendszer: WIN XP-SP2

HELP!

Posted

Szerintem nem crack-elted a játékot, és azért írja ki. ;)

Nekem is azt szokta kiírni ha nem crack-elek.

Posted

Ha crackelt játékról lenne szó én sem csodálkoznék, de a probléma JOGTISZTA, boltban vásárolt jétékoknál jelentkezik.

Posted

@mxiki

Akkor nem tudom mi a baj, sajnálom hogy nem tudtam segíteni. :(

Posted

Konkrétan mikrõl van szó? Nem lettek esetleg már többször feltelepítve?

Ciao.

Posted

Esetleg a meghajtó betûjelét amirõl telepítettél, nem változtattad meg?

Posted

Nekem az "Alcohol 120%" progi gyanús, mert kb. attól kezdve van ez agondom, hogy feltelepítettem. Utána is nézek...

Posted

Akkor az ASPI sérült. Tedd fel újra!

Ciao.

Posted

Szerintem próbálj keresni hozzá no-cd patchet. Linket nem adok, mert ez warez, de ha jogtisztán megvan a játék ez ne zavarjon. A nem jogtisztával a legritkább esetben van ilyen gond :D.

Posted

Valóban az ALCOHOL 120% volt a gond. Miután leszedtem, minden ismét fut, ahogyan az meg vagyon írva. :hááát:

Posted
Szerintem próbálj keresni hozzá no-cd patchet. Linket nem adok, mert ez warez, de ha jogtisztán megvan a játék ez ne zavarjon. A nem jogtisztával a legritkább esetben van ilyen gond  :D.

:D:D:):)

Egyébként az rakhatnának fel jogtiszta játékokra is. Most mi értelme van, hogy állandóan be kell rakni az a vacak CD-t? Ja! Gondolom, hogy máshova ne rakják fel. :)

Posted

@Bencce

Igen, jól gondolod. ;)

• 9 months later...
Posted

Sziasztok!

Megva az L.A. Rush, azonban nem tudom elindítani. Azt írták, hogy mountoljam a CD1- et, utána kéri a CD2-t, ezzel ugyanezt megtettem. Ezután azt írja, hogy indítsam el a mini image (deamon toolsos filet) és így mennie kéne. Azonban a játék nem megy. Csak a szokásos üzenet jön ki, hogy: Insert the LA Rush disc1 into another drive then press "Retri". Ennek az aplaknak a hátterébe ez van írva: Star Force Protection technology.

Posted

Tán eredeti CD-vel kéne játszani.