Jump to content
GSForum - Segélyvonal

Kinek mi a kezdõlapja?

Recommended Posts

Posted

Kiváncsi vagyok, hogy ki mint használ otthon 'Home Page' nek.Nekem pillanatnyilag a PCWORLD fórum a nyitólapom...

Posted

A Firefox saját honlapja, ami ugye alapból Google.

Posted

Jó lenne egy about:blank pontot is felvenni, mert sokan erre fognak voksolni. Mint én is. Üres lap.

Posted

Na, erre én is gondoltam, hogy be kéne illeszteni a szavazásba.

Posted
Jó lenne egy about:blank pontot is felvenni, mert sokan erre fognak voksolni. Mint én is. Üres lap.

Dettó 8)

Posted

A fiatalok meg én is köszönik szépen!! IPB kép (Bácsi, kérem! Lehet itt focizni?)

Posted

Hopsz.. tényleg..ez kimaradt... DE köszi, hogy szóltatok! :upsz:

Kovács Dávid ( Davs )
Posted

Hát, nekem a PCW Fórum, talán csak azért, mert azt használom a legtöbbet, de nekem a foxiban van Bookmark toolbarom, úgyhogy a kedvenc helyeimre csak egy katt, és már ott is vagyok ;) Gondolkozom én is az about:blankon...

Kovács Gyula (MiniDisk)
Posted
A Firefox saját honlapja, ami ugye alapból Google.

Szintúgy! Úgyhogy egy szavazat a Google-ra. :)

Posted

Nekem semmi, ami nem egyenlõ az about:blank-kel. Vagy ha úgy akarom akkor azok lesznek a kezdéskor feljövõ ablakok, ahol múltkor abbahagytam... ;)

Posted

PCW Segélyvonal. Régebben www.chip.de.

Ciao.

Posted

Nekem sok kezdõlapom van. (Operában mentem a böngészést, és mindíg onnan folytatom...) Jó módszer próbáljátok ki!

Posted

Nekem Google... Minden böngészõben!

Posted

Hali!

Az about:blank-nél még nem találtam jobbat...

A google minek, amikor operában ott van neki a keresõ "toolbar" (vagy mi a fene).

Más oldalakkal ugyanez a helyzet. Operában van lehetõség personal toolbart használni, ahogyan tudtommal van erre lehetõség Firefoxban is. Akkor meg minek kezdõlap?

....