Borz Posted September 2, 2005 Posted September 2, 2005 Helló! Lenne egy gondom: Vettem egy joystickot és sajna game port kell hozzá ami az abit ic7-es alaplapomnak nincs ezért beraktam egy régi hangkártyát. De a régi sajna nem támogatja a térhangzást, viszont az alaplapi igen. Hogy lehet azt megoldani hogy a gameport mûködjön és közbe az alaplai hangkártyát használom zenehallgatás...-ra?
Shia-ko Posted September 2, 2005 Posted September 2, 2005 Mindkettõ driverét felrakod, és a win-ben, + azon programokban, ahol kell kiválasztod, hogy az alaplapi szóljon.
jimbim Posted December 2, 2007 Posted December 2, 2007 Helló! Nekem olyan gondom volna, hogy az 5.1-em ha be van üzemelve, akkor nincsen mikrofon bemenetem. Szóval az megoldható lenne, hogy két kártyát betéve, az egyik vezérelné az 5.1-et, a másik meg a mikrofont, illetve mondjuk egy fülhallgatót? Ez lehetséges megoldás, ha igen hogyan?
Gereby Posted January 1, 2008 Posted January 1, 2008 Igen, megoldható. XP-ben állíthatod, hogy melyik eszközt mi kezelje.
Recommended Posts