benkovics Posted August 22, 2005 Posted August 22, 2005 Hogyan tudok, egy másik oldalon elhelyezett "horgony"-ra hivatkozni? Mert oldalon belül #horgony És másik oldalról????
google Posted August 22, 2005 Posted August 22, 2005 elérési út + #horgony a linkben, ha jól emlékszem...
benkovics Posted August 22, 2005 Author Posted August 22, 2005 Szerintem is! De nem mûködik! Kell a + jel is?
google Posted August 22, 2005 Posted August 22, 2005 Nem. <a href="valami.php#horgony1">Link</a> Nekem így mûködött. (Egyébként az a name paramétere már nem támogatott xhtml 1.1-ben.)
benkovics Posted August 22, 2005 Author Posted August 22, 2005 (edited) ír: Akkor az a baj! ír: ----------------- Késõbb: Megvan! Nem kell per-jel! Én szúrtam el! Tehát így: http://benkovics.uw.hu/oldalam/my.php#kedvencek Edited August 23, 2005 by benkovics
Mezofi Posted September 21, 2005 Posted September 21, 2005 Sziasztok! Hogyan lehet úgy megadni az oldal hivatkozását, hogy nemcsak megnyílik az oldal, hanem az adott hozzászólásnál nyilik meg. Mint amikor az új hozzászólásról kapok email-t, és rákattintva, ép ott nyílik meg az oldal. Gondolom az oldalon is el kell valami scriptet helyezni, ami lekéri az URL-bõl az infót és írányítja a böngészõt.
atzs Posted September 21, 2005 Posted September 21, 2005 Két részbõl áll a dolog: A hivatkozott lapon a megfelelõ helyen legyen egy könyvjelzõ: <a name="ideakarokugranialaponbelul"></a> Hivatkozni pedig így kell rá: www.akarmi.huu/lapneve.htm#ideakarokugranialaponbelul
Recommended Posts