Humberto 0 Share Posted August 27, 2005 Helló mindenki! Egy Epson C42-es nyomtatót akarok életre kelteni. A Windows felismerte, telepítette a "hozzávalókat", mûködik is, ( Word-bõl meg Photoshopból... stb-bõl tudok is nyomtatni), de amikor fel akarom tenni a patronfigyelõ segédprogramot a gyári lemezrõl, akkor a következõ régi ismerõs szöveget írja ki: "16 bites Windows alrendszer-C://WINDOWS/SYSTEM32/AUTOEXEC.NT. A renszerfájl nem megfelelõ a futó MS-DOS és Microsoft Windows alkalmazásokhoz... stb" Letöltöttem az Epson honlapjáról a legújabb drivert meg a segédprogit, de amikor telepíteni akarom ugyanezt csinálja. Mit csináljak szerintetek? Én már tanácstalan vagyok. Lehet, hogy a Windows "plug and play"-e rontotta el? Link to comment Share on other sites More sharing options...
ProFiler 0 Share Posted August 28, 2005 Milyen operációs rendszeren próbálod? Mindenképpen szükséged van arra a patronfigyelõre? Mert akkor nem sok értelmét látom, ha mindent összekuszál. Ciao. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Humberto 0 Author Share Posted August 28, 2005 Windows Xp-t használok. Nem a figyelõ a lényeg, csak az a baj, hogy most a windows ismerte fel a nyomtatót és az Epson softwerei nincsenek is fent. Link to comment Share on other sites More sharing options...
ProFiler 0 Share Posted August 28, 2005 Távolítsd el a telepített nyomtatókat, húzd ki a nyomtató kábeljét és úgy telepítsd fel. Majd ha fenn van (vagy kéri a telepítõ), akkor dugd be a nyomtatt! Ciao. Link to comment Share on other sites More sharing options...
cölöp 0 Share Posted August 28, 2005 Nem az Epsonnal van a hiba , hanem te is úgy jártál mint sokan mások , köztük én is , eltünt az AUTOEXEC.NT file a c:Windows/system32-bõl. Elméletileg ott kell hogy legyen a c:Windows/repeir mappában , ha megvan másold át a fentebb írt mappába. Ha nincs a repair mappában akkor a telepítõlemezen megtalálod , másold onnan be. Nálam a játékok nem indultak ugyanezen hibaüzenettel , és ez volt a megoldás. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Humberto 0 Author Share Posted August 28, 2005 Cölöp: Óriási vagy! A játékokkal is ez volt a gondom! KÖSZI! Link to comment Share on other sites More sharing options...
cölöp 0 Share Posted August 28, 2005 Ne nekem köszönd, nekem és többeknek itt tanácsolták ezt a megoldást még a régifórumon, én csak visszaemlékeztem rá. Célszerû egy másolatot a fájlból valahol a gépeden tartani a biztonság kedvéért. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts