TJani Posted August 27, 2005 Posted August 27, 2005 Sziasztok kllene egy kis segitség. A billentyüzetemen a Z-bill helyén az Y-on van és forditva. Hogyan tudnám a kettöt felcserélni,hogy a Z-az Z legyen az Y-on az Y-lon legyen.
eremit Posted August 27, 2005 Posted August 27, 2005 A nyelvi eszköztár HU-ra van állítva? Magyar billentyûzeted van?
TJani Posted August 27, 2005 Author Posted August 27, 2005 Ez egy Dexxa multimédiás bill. És magyarra van álitva. Egyszer már át lett állitva de már nem tudom,hogy hogyan. Leírás utána csináltam csak elvesztettem az irást.
eremit Posted August 27, 2005 Posted August 27, 2005 Valahol a tálcán HU felirat látszik? Ha nem, próbáld meg a bal Alt + Shift billentyûkombinációt!
mizsi Posted August 27, 2005 Posted August 27, 2005 Na, akkor azon a HU feliraton jobb klikk, Tulajdonságok menü, majd a felbukkanó ablakban a Hu-ra kattintva Tulajdonságok gomb, és a Bilentyûzetkiosztás legyen magyar!
TJani Posted August 27, 2005 Author Posted August 27, 2005 Úgy van állitva magyarra de még mindig nem jó
mizsi Posted August 27, 2005 Posted August 27, 2005 Másik billentyûzettel próbáltad? Akkor kiderülhet, hogy a billentyûzet nem jó, vagy valami beállítás. Megj.: legközebb légyszi ne idézz be közvetlenül elõtted lévõ hozzászóéást, mert olvashatatlanná teszi a fórumot! Ott a "Szólj hozzá" gomb! Köszi!
eremit Posted August 27, 2005 Posted August 27, 2005 A billentyûzeted magyar? A z betû a t és az u között van?
TJani Posted August 27, 2005 Author Posted August 27, 2005 Elnézést a hibáért. A problémám is megoldódott. Köszönöm mindenkinek a segítséget. Tjani. Ne idézz be elõtted íródott hozzászólást! <PF>
mizsi Posted August 27, 2005 Posted August 27, 2005 Mi volt a hiba? Csak hogy mások is tudják, ha esetleg náluk is elõfordul.
nagyjani Posted August 26, 2009 Posted August 26, 2009 Gyerekek! Tud valaki olyan boltot, vagy valamit, ahol Microsoft billentyûzetre lehet gombokat szerezni? Sehol nem találok. Gomb kellene nem matrica, mert teljesen átlátszóak. Ez egy német nyelvû bluetooth bill., azért kellene eredeti alkatrész.
kovacsmatemarton Posted February 16, 2010 Posted February 16, 2010 Dell Vostro laptopomon újratelepítettem a Vistát és a billentyûzet alsó sora elállítódott (balra tolódott). Magyar billentyûzet beállításra téve csak a z helyett lesz y és fordítva. Próbáltam dell-es drivert letölteni, de ilyen nem volt. Tudtok segíteni? Köszi!
Recommended Posts