Jump to content
GSForum - Segélyvonal

Recommended Posts

Posted

Na, nem nagyon találtam ilyen témát, ha volt, akkor bocsesz.

Szóval, felveszek valamit DScalerrel a tévébõl, de az átok 2 gigabájtonként vágja a felvételt. (Vazze, miért van az, hogy minden jó programnak van valami beütése, amitõl nem lehet normálisan használni? Költõi kérdés, nem kell rá válaszolni.). Megvizsgálva a 2 gigás darabokat, azok egyenként jónak tûnnek, tehát nincs hang-kép elcsúszás. Utána megpróbálom VirtualDubbal összefûzni õket, de már a harmadik darabban elcsúszik a hang.

MIÉRT?! :fal:

Van valami ötletetek, mi mással próbáljam meg összefûzni? :pislog:

Késõbb: Megáll az eszem, megtaláltam, hol lehet átállítani a 2 gigabájtos határt. ÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁ! :bolond: A fenti kérdés ettõl még adott.

Halasi Miklós
Posted

Nidd, mit találtam neked! Egy próbát megér, ha már ingyér van! MediaJoin a neve! ;)

http://www.audiovideosoft.com/

Bár ahogy elnézem, inkább konverter, mint Join program. :(

Posted

Ha nem sajnálsz egy kis pénzt érte, akkor próbáld ki az iuvcr-t a felvételhez. melegen ajánlott kategória. ;)

ordító egér
Posted
Késõbb: Megáll az eszem, megtaláltam, hol lehet átállítani a 2 gigabájtos határt. ÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁ! :bolond: A fenti kérdés ettõl még adott.

Össze lehet fûzni, de pl. ha valamelyik DivX kódolású AVI gyártódik a felvételnél, akkor éppen a 2 giga a fájlformátum korlátja.

Ezt praktikusan azt jelenti, hogy például az asztali lejátszók, meg lehet hogy a szoftveresek egy része nem, vagy nem helyesen fogja kezelni a 2 gigánál nagyobb fájlokat. (Ezeket úgy olvastam.) Ez magyarázat lehet a hang elcsúszására is.

Viszont megpróbálhatod megkerülni a problémát. Valamelyik lejátszó szoftver (talán a BS Player ? ) ha jól emlékszem szépen elkezdi lejátszani a folytatást, ha a darabok neve sorszámozott.

Halasi Miklós
Posted

Fizetõsben létezik AVI Joiner, és egész kultúráltan fûz össze...

Posted

Idióta módszer és utána újra kell indexelni a fájlt, de:

type *.avi > nagy.avi

:D

Csak ehhez tényleg natúr szabványos avi fájlok kellenek, hogy mûködjön is.

Posted

Á, foschtalichka volt az egész, le is töröltem. (LOST elsõ epizód péntekrõl. :Sír:)

Egyszerûen ha a 2 gigabájtos határ éppen valakinek a beszédére esett, ott szavak vesztek el, és bár önmagában a követketõ 2 gigabájtos rész nem csúszott, a Virtual Dubban összefûzve már érezhetõen igen. Mindegy, elkeseredtem, letöröltem. Legközelebb már nem lesznek 2 gigabájtos darabok, mert kikapcsoltam ezt a baromságot. Az élet ismét szép lesz.

LelkesAmatõr
Posted

Anno nekem a Peck Power Join nagyon bevált. Ingyenes progi, viszont már régi, ezért nem tudom, hogy DivX6-os vagy ezt követõ tömörítésû AVI-kkal mit csinál (3-5-ösig pöpecül összerakta).

• 3 months later...
Posted

Én már próbáltam virtualdubbal 2db 700Mb - os divx et összefûzni de a hang mindig elcsúszott! Kipróbálom az itt ajánlott programokat!

• 1 month later...
Posted

Nekem van több divx-es avim változó bitrátás hanggal. Hogyan tudnám összefûzni õket? A virtualdub nem birkózik meg ilyesmivel.

azaki1528464469
Posted

Nem a legjobb megoldás de 1 lehetõség: a lejátszási listát is elmented a filmek mellé majd legközelebb az indítod.

• 9 months later...
Posted

A kérdésem az lenne,hogyan tudok összefûzni olyan fájlokat,amik külön-külön jelszóval védettek.A jelszó ugyanaz minden fájlnál.Tulajdonképpen felhasználónevet és jelszót kér,majd a licenset tölti le.

Felhasználónév és jelszó van,egyenként megtudom nézni õket,de jobb lenne egyben.

Köszi!

Halasi Miklós
Posted

Ez nem esetleg egy jogvédett wmv? :hááát:

Posted

Fizetős oldalról letöltött(nem warez),digitális jogkezeléssel védett fájlok.

A licenc eredeti,működik.

A gond az,hogy a~100-150Mb-os fájl 5-6 darabban van.

Egyenként nézhetőek.Egyben jobb lenne.

• 2 months later...
Posted
Én már próbáltam virtualdubbal 2db 700Mb - os divx et összefûzni de a hang mindig elcsúszott! Kipróbálom az itt ajánlott programokat!

VirtualDub-bal tapasztalatom szerint csak akkor lehet hang elcsúszás nélkül összefûzni AVI fájlokat, ha a hang és a kép hossza pontosan megegyezik. Ha az elõzõ AVI-ban ez nem így van a különbség elcsúszásként jelentkezik.

Célszerû a hangsávot kimásolni, pontosan a videó hosszához beállítani egy külön hangszerkesztõ alkalmazással majd visszamásolni az AVI-ba. Sajnos nagy valószínûséggel a vágás helyén kattanás jelentkezik, az én tapasztalatom szerint itt pár képkockát el is szoktak dobni a felvevõ programok.

Az AVI képkocka/másodperc arányán nem célszerû változtatni mivel ennek minden AVI szegmensben meg kell egyeznie.

• 3 weeks later...
Posted

Hali !

Akkor igazából a VirtualDub használható leginkább erre a célra vagy lapul valahol egy ingyenes progi ami

erre a feladatra -2db 700megás avi összefúzése-alkalmas ?

• 5 months later...
Posted

Hello!

Megtaláltam én a megoldást!

nekem 5 perc alatt össszefûzött 2db 700MB-s filmet ez a program. Alig 2 MB de sajnos fizetõs de triálban is sokáig lehet használni! Nem volt semmi akadás, sem hangcsúszás! Figyelem. A Programban az eredeti fájlokat ha megadod azok eltünnek és csak a kész fájl marad meg. Ha esetleg valami probléma történik jobb másolatot készíteni az eredeti fájlokról. DivX 6-os AVI fájlokat raktam össze!

IPB kép

Letöltés: http://www.movietoolbox.com/downloads/mj_setup.exe

Angol leírás a Movie Joinnerrõl:

Movie Joiner is a simple tool, which helps you to join several media (video, sound) files into large one.

Files must be the same format. Movie Joiner works with DivX,AVI, MPEG (*.MPG, *.MPEG, *.M1V, *.M2V, *.MP3), Windows Media (*.WMV, *.ASF, *.ASX, *.WMA), Real Media (*.RM) and QuickTime (*.QT, *.MOV) media files.

• 2 years later...
  • 4 weeks later...
Posted

Sziasztok!

Akartam a minap összefûzni a virtualdub-bal 3 AVI fájlt, de azt de hibaüzenet dob ki mely szerint valami codec kéne neki. Nos a hagyományos avi fájlokkal megbírkózik, de a szóban forgó fájlok egy Samsung videókamerával lettek rögzítve, és valószínû ez a gondja.

Szóval mi a különbség a (nagybetûs) AVI és a (kisbetûs) avi között?

Hogy tudnám a videókamerával rögzített AVI-kat összefûzni? Egyébként lejátszható..