payskin Posted August 27, 2005 Posted August 27, 2005 Na, nem nagyon találtam ilyen témát, ha volt, akkor bocsesz. Szóval, felveszek valamit DScalerrel a tévébõl, de az átok 2 gigabájtonként vágja a felvételt. (Vazze, miért van az, hogy minden jó programnak van valami beütése, amitõl nem lehet normálisan használni? Költõi kérdés, nem kell rá válaszolni.). Megvizsgálva a 2 gigás darabokat, azok egyenként jónak tûnnek, tehát nincs hang-kép elcsúszás. Utána megpróbálom VirtualDubbal összefûzni õket, de már a harmadik darabban elcsúszik a hang. MIÉRT?! Van valami ötletetek, mi mással próbáljam meg összefûzni? Késõbb: Megáll az eszem, megtaláltam, hol lehet átállítani a 2 gigabájtos határt. ÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁ! A fenti kérdés ettõl még adott.
Halasi Miklós Posted August 27, 2005 Posted August 27, 2005 Nidd, mit találtam neked! Egy próbát megér, ha már ingyér van! MediaJoin a neve! http://www.audiovideosoft.com/ Bár ahogy elnézem, inkább konverter, mint Join program.
Shia-ko Posted August 27, 2005 Posted August 27, 2005 Ha nem sajnálsz egy kis pénzt érte, akkor próbáld ki az iuvcr-t a felvételhez. melegen ajánlott kategória.
ordító egér Posted August 27, 2005 Posted August 27, 2005 Késõbb: Megáll az eszem, megtaláltam, hol lehet átállítani a 2 gigabájtos határt. ÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁ! A fenti kérdés ettõl még adott. Össze lehet fûzni, de pl. ha valamelyik DivX kódolású AVI gyártódik a felvételnél, akkor éppen a 2 giga a fájlformátum korlátja. Ezt praktikusan azt jelenti, hogy például az asztali lejátszók, meg lehet hogy a szoftveresek egy része nem, vagy nem helyesen fogja kezelni a 2 gigánál nagyobb fájlokat. (Ezeket úgy olvastam.) Ez magyarázat lehet a hang elcsúszására is. Viszont megpróbálhatod megkerülni a problémát. Valamelyik lejátszó szoftver (talán a BS Player ? ) ha jól emlékszem szépen elkezdi lejátszani a folytatást, ha a darabok neve sorszámozott.
Halasi Miklós Posted August 29, 2005 Posted August 29, 2005 Fizetõsben létezik AVI Joiner, és egész kultúráltan fûz össze...
aty Posted August 29, 2005 Posted August 29, 2005 Idióta módszer és utána újra kell indexelni a fájlt, de: type *.avi > nagy.avi Csak ehhez tényleg natúr szabványos avi fájlok kellenek, hogy mûködjön is.
payskin Posted August 29, 2005 Author Posted August 29, 2005 Á, foschtalichka volt az egész, le is töröltem. (LOST elsõ epizód péntekrõl. ír:) Egyszerûen ha a 2 gigabájtos határ éppen valakinek a beszédére esett, ott szavak vesztek el, és bár önmagában a követketõ 2 gigabájtos rész nem csúszott, a Virtual Dubban összefûzve már érezhetõen igen. Mindegy, elkeseredtem, letöröltem. Legközelebb már nem lesznek 2 gigabájtos darabok, mert kikapcsoltam ezt a baromságot. Az élet ismét szép lesz.
LelkesAmatõr Posted August 29, 2005 Posted August 29, 2005 Anno nekem a Peck Power Join nagyon bevált. Ingyenes progi, viszont már régi, ezért nem tudom, hogy DivX6-os vagy ezt követõ tömörítésû AVI-kkal mit csinál (3-5-ösig pöpecül összerakta).
KOMPI Posted December 27, 2005 Posted December 27, 2005 Én már próbáltam virtualdubbal 2db 700Mb - os divx et összefûzni de a hang mindig elcsúszott! Kipróbálom az itt ajánlott programokat!
TomBond Posted February 4, 2006 Posted February 4, 2006 Nekem van több divx-es avim változó bitrátás hanggal. Hogyan tudnám összefûzni õket? A virtualdub nem birkózik meg ilyesmivel.
azaki1528464469 Posted February 10, 2006 Posted February 10, 2006 Nem a legjobb megoldás de 1 lehetõség: a lejátszási listát is elmented a filmek mellé majd legközelebb az indítod.
mongyukmeg Posted November 22, 2006 Posted November 22, 2006 A kérdésem az lenne,hogyan tudok összefûzni olyan fájlokat,amik külön-külön jelszóval védettek.A jelszó ugyanaz minden fájlnál.Tulajdonképpen felhasználónevet és jelszót kér,majd a licenset tölti le. Felhasználónév és jelszó van,egyenként megtudom nézni õket,de jobb lenne egyben. Köszi!
mongyukmeg Posted November 22, 2006 Posted November 22, 2006 Fizetős oldalról letöltött(nem warez),digitális jogkezeléssel védett fájlok. A licenc eredeti,működik. A gond az,hogy a~100-150Mb-os fájl 5-6 darabban van. Egyenként nézhetőek.Egyben jobb lenne.
zoli19 Posted January 31, 2007 Posted January 31, 2007 Én már próbáltam virtualdubbal 2db 700Mb - os divx et összefûzni de a hang mindig elcsúszott! Kipróbálom az itt ajánlott programokat! VirtualDub-bal tapasztalatom szerint csak akkor lehet hang elcsúszás nélkül összefûzni AVI fájlokat, ha a hang és a kép hossza pontosan megegyezik. Ha az elõzõ AVI-ban ez nem így van a különbség elcsúszásként jelentkezik. Célszerû a hangsávot kimásolni, pontosan a videó hosszához beállítani egy külön hangszerkesztõ alkalmazással majd visszamásolni az AVI-ba. Sajnos nagy valószínûséggel a vágás helyén kattanás jelentkezik, az én tapasztalatom szerint itt pár képkockát el is szoktak dobni a felvevõ programok. Az AVI képkocka/másodperc arányán nem célszerû változtatni mivel ennek minden AVI szegmensben meg kell egyeznie.
Coopernicus Posted February 17, 2007 Posted February 17, 2007 Hali ! Akkor igazából a VirtualDub használható leginkább erre a célra vagy lapul valahol egy ingyenes progi ami erre a feladatra -2db 700megás avi összefúzése-alkalmas ?
Unikey Posted August 16, 2007 Posted August 16, 2007 Hello! Megtaláltam én a megoldást! nekem 5 perc alatt össszefûzött 2db 700MB-s filmet ez a program. Alig 2 MB de sajnos fizetõs de triálban is sokáig lehet használni! Nem volt semmi akadás, sem hangcsúszás! Figyelem. A Programban az eredeti fájlokat ha megadod azok eltünnek és csak a kész fájl marad meg. Ha esetleg valami probléma történik jobb másolatot készíteni az eredeti fájlokról. DivX 6-os AVI fájlokat raktam össze! Letöltés: http://www.movietoolbox.com/downloads/mj_setup.exe Angol leírás a Movie Joinnerrõl: Movie Joiner is a simple tool, which helps you to join several media (video, sound) files into large one. Files must be the same format. Movie Joiner works with DivX,AVI, MPEG (*.MPG, *.MPEG, *.M1V, *.M2V, *.MP3), Windows Media (*.WMV, *.ASF, *.ASX, *.WMA), Real Media (*.RM) and QuickTime (*.QT, *.MOV) media files.
Temporary Posted February 14, 2010 Posted February 14, 2010 The unregistered version of the program can join only five AVI, MPEG, WMV, MP4, MOV, VOB files. Size of the file should be less than 30Mb. http://movietoolbox.com/joiner.html
solties Posted March 8, 2010 Posted March 8, 2010 Sziasztok! Akartam a minap összefûzni a virtualdub-bal 3 AVI fájlt, de azt de hibaüzenet dob ki mely szerint valami codec kéne neki. Nos a hagyományos avi fájlokkal megbírkózik, de a szóban forgó fájlok egy Samsung videókamerával lettek rögzítve, és valószínû ez a gondja. Szóval mi a különbség a (nagybetûs) AVI és a (kisbetûs) avi között? Hogy tudnám a videókamerával rögzített AVI-kat összefûzni? Egyébként lejátszható..
Lalolib Posted March 10, 2010 Posted March 10, 2010 Valószínûleg DV-AVI a fájlod, amihez a VirtualDUB-hoz nincs kodek telepítve. Esetleg itt nézzél körül: http://forum.videohelp.com/threads/275541-...-For-Widescreen
Recommended Posts