csum-pi Posted August 26, 2005 Posted August 26, 2005 Na én most gázban vagyok ír: , mert van egy nagyrakás levelem, amikrõl elfelejtettem az OE-ben "biztonsági-másolatot" készíteni, és sajnos a Windows ReInstallálása után, minden levelem letörlõdött a számítógépemrõl! DE! A G-Mail-en minden levelem fennt van! Hogyan tudnám ezeket a leveleket megintcsak letölteni? Már próbálkoztam sok dologgal! Köztük azzal is, hogy a beérkezõ leveleimet "olvasatlanná" tettem, és elkezdtem fél óra múlva megnézni, hogy az OE képes lesz-e letölteni ezeket a leveleket, ennek hatására, hogy "olvasotlanok"! DE NEM TÖLTÖTTE LE, PEDIG JÓ LENNE, HOGYHA NEM KELLENE MINDEN EGYES LEVELEM VISSZAOLVASÁSÁHOZ FELMENNEM A G-MAIL-re! Nagyon kösz a segítséget elõre is!
fapuma Posted August 26, 2005 Posted August 26, 2005 GMail webes felületén a következõt kell tenned: Beállítások íl: Átirányítás és POP íl: POP letöltés íl: POP engedélyezése az összes levélre Ezután az összes olvasatlan leveledet le fogja tölteni az Outlook Express.
aadaam Posted August 26, 2005 Posted August 26, 2005 Gmailrõl a fent említett engedélyezéssel lelehet tölteni pop3-al. De mintha azt hallottam volna hogy Outlook Expressel nem lehet ... nem tudom ez mennyire igaz. Nekem Outlook 2003-al sikerült: a gmail sugojában fenn is van hogy mit kell a 2003-ben beállítani hogy lejöjjön.
csum-pi Posted August 26, 2005 Author Posted August 26, 2005 BAKTER!!! EZT HOGY A FENÉBE NEM VETTEM ÉSZRE!!!! ÁÁÁÁÁÁ..... FAPUMA ------------------------------------------------------------------------------ íl: @Aadam ... "Gmailrõl a fent említett engedélyezéssel lelehet tölteni pop3-al. De mintha azt hallottam volna hogy Outlook Expressel nem lehet ..." .... Nincs igazad, mert mûködik! Tökjó, hogy megy!!!!
fapuma Posted August 26, 2005 Posted August 26, 2005 ...De mintha azt hallottam volna hogy Outlook Expressel nem lehet ... nem tudom ez mennyire igaz.... Semennyire. Bármilyen program bármilyen postafiókot le tud kérdezni, csak rendesen kell beállítani. @Csum-pi Örülök hogy hasznos voltam.
juhi Posted March 29, 2008 Posted March 29, 2008 Hali! Van egy nagy kérdésem. Van két különálló G-mail fiókom. Külön regisztráltam õket. A Gmail Notifier jelzi, ha van új levél. Az a baj, hogy csak azt a fiókot jelzi, amit elõször regisztráltam. Ha jön a másikba, akkor azt nem jelzi. Hogy lehetne beállítani, hogy mind a kettõt jelezze. Köszönöm. juhi
Omega32 Posted March 29, 2008 Posted March 29, 2008 Gmail notifiert nem használom, viszont az ingyenes PopTray lehet egy alternativ megoldás számodra (kicsi helyigényû, indul a windows-zal, és jelzi, ha jön e-mail, és bele is lehet nézni). Bármennyi pop3-as fiókot be lehet állítani, akár két Gmail-est is. A program fórumán megtalálod, hogy Gmail-re, hogy kell beállítani (kell egy PopTray Plugins kiegészítõ).
Recommended Posts