Jump to content
GSForum - Segélyvonal

Volt levél, nincs levél! Vagy mégis van?

Recommended Posts

Posted

Na én most gázban vagyok :Sír: , mert van egy nagyrakás levelem, amikrõl elfelejtettem az OE-ben "biztonsági-másolatot" készíteni, és sajnos a Windows ReInstallálása után, minden levelem letörlõdött a számítógépemrõl! DE! A G-Mail-en minden levelem fennt van! Hogyan tudnám ezeket a leveleket megintcsak letölteni? Már próbálkoztam sok dologgal! Köztük azzal is, hogy a beérkezõ leveleimet "olvasatlanná" tettem, és elkezdtem fél óra múlva megnézni, hogy az OE képes lesz-e letölteni ezeket a leveleket, ennek hatására, hogy "olvasotlanok"! DE NEM TÖLTÖTTE LE, PEDIG JÓ LENNE, HOGYHA NEM KELLENE MINDEN EGYES LEVELEM VISSZAOLVASÁSÁHOZ FELMENNEM A G-MAIL-re! :upsz:

Nagyon kösz a segítséget elõre is!

Posted

GMail webes felületén a következõt kell tenned:

Beállítások :nyíl: Átirányítás és POP :nyíl: POP letöltés :nyíl: POP engedélyezése az összes levélre

Ezután az összes olvasatlan leveledet le fogja tölteni az Outlook Express. ;)

Posted

Gmailrõl a fent említett engedélyezéssel lelehet tölteni pop3-al. De mintha azt hallottam volna hogy Outlook Expressel nem lehet ... nem tudom ez mennyire igaz. Nekem Outlook 2003-al sikerült: a gmail sugojában fenn is van hogy mit kell a 2003-ben beállítani hogy lejöjjön.

Posted

BAKTER!!! EZT HOGY A FENÉBE NEM VETTEM ÉSZRE!!!! ÁÁÁÁÁÁ.....

:bocsánat: FAPUMA

------------------------------------------------------------------------------

:nyíl: @Aadam

... "Gmailrõl a fent említett engedélyezéssel lelehet tölteni pop3-al. De mintha azt hallottam volna hogy Outlook Expressel nem lehet ..." ....

Nincs igazad, mert mûködik! :lol: Tökjó, hogy megy!!!! :D

Posted
...De mintha azt hallottam volna hogy Outlook Expressel nem lehet ... nem tudom ez mennyire igaz....

Semennyire. Bármilyen program bármilyen postafiókot le tud kérdezni, csak rendesen kell beállítani. ;)

@Csum-pi

Örülök hogy hasznos voltam. :)

• 2 years later...
Posted

Hali!

Van egy nagy kérdésem. Van két különálló G-mail fiókom. Külön regisztráltam õket.

A Gmail Notifier jelzi, ha van új levél. Az a baj, hogy csak azt a fiókot jelzi, amit elõször regisztráltam.

Ha jön a másikba, akkor azt nem jelzi.

Hogy lehetne beállítani, hogy mind a kettõt jelezze.

Köszönöm.

juhi

Posted

Gmail notifiert nem használom, viszont az ingyenes PopTray lehet egy alternativ megoldás számodra (kicsi helyigényû, indul a windows-zal, és jelzi, ha jön e-mail, és bele is lehet nézni). Bármennyi pop3-as fiókot be lehet állítani, akár két Gmail-est is. A program fórumán megtalálod, hogy Gmail-re, hogy kell beállítani (kell egy PopTray Plugins kiegészítõ).