Jump to content
GSForum - Segélyvonal

Nem találok egy cikket

Recommended Posts

Posted

Volt a PC World-ben egy cikk a memóriakártyákról. LEírta melyik kicsoda-micsoda pontosan, hová tart, amoilyan kis összefoglalás. Ha jól emlékszem egy 1 oldalas cikk volt valamelyik 2004-es magazinban. Már többször átlapoztam õket és egyszerûen nem találom meg. Lehet, hogy nem is a 2004 évfolyamban volt?? Valaki meg tudná adni, melyik magazinba keressem?

Köszi elõre is.

Posted

2003. június, ha jól emlékszem. Esetleg május, vagy július. ;)

Utólag: most megnéztem, május. 8)

Posted

Kösz. Megtaláltam, pont erre gondoltam.

Posted

Én pont az Alap-(lap)ozó és a RAMazuri cikkek miatt rendeltem meg utólag a 2003.06 számot. Nem erre gondoltál?

Szerintem etalon cikkeknek kellene lenniük. VGA mûködésérõl és a hozzájuk tartozó fogalmakról kellene egy ilyen összefoglaló cikket írni. Szerintem legalábbis.

Posted

Nem RAM memóriákra gondolt, hanem Flash memóriakártyákra. ;)

Posted

Sziasztok!

Egy ma már réginek számító PcStudioban volt szó egy olyan google toolbar ról amely a keresett szót kiemeli a találatban valamilyen más színnel.

Létezik ez még?

Nekem sima toolbarom van de az nem kielemlõs.

Ha van ilyen honnan tudom letölteni?

• 1 year later...
Posted

Ha emlékszel rá, hogy olvastál róla, de nem tudod pontosan, hogy hol, akkor ez a Te topikod!

Én arra lennék kíváncsi, hogy melyik számban volt böngészõ teszt?

Posted

Ilyen célra ajánlanám a PC World online keresõjét, az keres az újság tartalmában is. :ötlet:

• 1 month later...
Posted

Üdv!

Valaki meg tudja mondani, hogy melyik számban volt szó az Intel Core2 procikról?

Köszi!

• 2 weeks later...
Posted

A tavalyi egyik számban volt segítség a bluetooth driverek (withcoom-sp2) összeütközésének elhárításáról, de sehol sem találom. Hiába írtam a lapnak is okt.17-én e mailt, nem válaszoltak. Valaki tudna segíteni és el tudná küldeni a megoldást mert a lapot már nem tudom elõvenni.

• 1 month later...
Posted

Sziasztok!

Ha(!) jól emlékszem, az októberi számban volt egy leírás számítógépek távoli vezérlésérõl egy honlapon keresztül. Sajnos, nem tudom újra elolvasni, mert a 4 és 2 éves lányaim magukévá tették "apa úságát" minden porcikájában. Szó szerint.... :-) Tudna abban valaki segíteni, hol tudnám elolvasni a cikket? Vagy a fõbb lépéseket kivonatolva megszerezni?

Köszi

Soltus

Bata László
Posted

Az a program a LogMeIn volt, cikk a 2006 októberi számban volt róla.

• 2 weeks later...
Posted

Nah sziasztok! Én még új vok itt, és azt szeretném megkérdezni, hogy melyik számba volt az LCD monitorok tesztje? :( Mert ahogycsak töröm a fejem, nem jut eszembe :bolond::ötlet:

Posted
(Bata László @ 2006. december 12. 22:03) 161405[/snapback]

Az a program a LogMeIn volt, cikk a 2006 októberi számban volt róla.

Köszönöm és Békés Karácsonyt! :)

• 2 weeks later...
Posted

Valamelyik korábbi PC World számban benne volt, hogy hogyan kell biztonságos kapcsolatot létesíteni a PuTTY segítségével két gép között Windows alatt. Meg tudjátok mondani, hogy pontosan melyik szám volt, nehéz lenne mindet átnyálazni itthon. :)

Bata László
Posted

PuTTY téma: SSH-alagút távoli eléréshez; PC World 2006. február

Posted

Nem rég volt szó házirend programokról. Internet hozzáférés idejét naptásszerüen, weboldalakat tartalmakat szerint lehetett szabályozni. Ez mikor volt? Köszi.

• 1 month later...
Posted

Melyik számban volt az, hogy hogyan lehet CD-rõl futtatható Windowst készíteni.

Bata László
Posted

Bart's PE: PC World 2005. decemberi szám