magellan4 0 Share Posted August 24, 2005 Nem tudom egy force feedback kormánynak hogy kell mûködnie, de az enyém ha kanyarodok akkor rángat össze-vissza. Ha nem kéne akkor is és van neki egy programja, amibe lehet olyat csinálni, hogy a kormány balra elfordul ehelyett csak ugrál össze vissza jobbra balra. Nem tudom - így kell-e ennek lennie? Speedlink kormány és usb-s. Válaszotokat elõre is köszönöm. Link to comment Share on other sites More sharing options...
kori 0 Share Posted August 24, 2005 Telepítsd a CD-n hozzá adott meghajtót és utánna tudod kalibrálni. Link to comment Share on other sites More sharing options...
ProFiler 0 Share Posted August 24, 2005 Ha más gépen is ezt csinálja, akkor inkább vidd vissza az üzletbe. Egy Force Feedback-es kormánynak egyátalán nem szabad rángatni. Ciao. Link to comment Share on other sites More sharing options...
probag01 0 Share Posted October 26, 2007 sziasztok! Logitech formula ff kormánnyal hajtanám az nfs carbont- de a force feedback részét nem tudom mhol kalibrálni. tudnátok nekem segíteni? elõre is köszi! pro Link to comment Share on other sites More sharing options...
MERNOK 0 Share Posted June 30, 2008 A Need for Speed hot Pursuit játékban beállítom, hogy melyik pedálra gyorsuljon,ill. fékezzen.Viszont amikor elindítom a játékot, akkor fordítva csinálja.Illetve, ha leveszem a lábamat a gázról, akkor elkezd automatikusan tolatni.Esetleg rakjam fel a kormány szoftverét, s ott állítsam be? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Omega32 0 Share Posted June 30, 2008 [...] akkor fordítva csinálja[...] Akkor próbáld meg fordítva megadni neki . Illetve a HP2-höz volt egy beta (hivatalos) patch, azt mindneképp tedd fel, ilyesmit próbál javítani. Annó nekem is nagy küzdelem volt normális mûködésre bírni a SideWinder kormányomat ez alatt a játék alatt. A vezérlõpult->játékvezérlõk alatt a kormány helyesen mûködik (középen van a kereszt, megfelelõ irányba megy a megfeleõ kormány/pedál mozdulatokra stb.)? Link to comment Share on other sites More sharing options...
MERNOK 0 Share Posted June 30, 2008 A vezérlõpultnál jól mûködik! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Omega32 0 Share Posted June 30, 2008 Patch itt van (a felső final jelzésüt szedd le). Force Feedback-es menüt javítja! Egyébként a fordítva add meget komolyan mondtam. Az, hogyha nem nyomsz semmit, és hátra megy a kocsi, azt a vezérlőpulton tudnád állítani, úgyhogy újrakalibrálod, hogy a kereszt alapból lejjebb legyen. Így viszont más játékokban lenne gond (ráadásul nem tudod mennyire kell lejjebb "rakni"). Link to comment Share on other sites More sharing options...
bthello 0 Share Posted August 2, 2008 Hi nekem az a problémám hogy van egy Logitech MOMO R.W.-m és akármilyen játékkal játszok a váltókar szinte mindig kettőt vált felfelé váltáskor viszont lefelé normálisan egyesével vált. Valaki nem tudja mi lehet a problémája? Előre is köszi. Link to comment Share on other sites More sharing options...
LBANDI1 1 Share Posted August 22, 2008 Segítséget szeretnék kérni, az unokám kapott egy FF 380 kormányt, csak hiányzik belőle a tápegység és nem találok semmi használható infót, hogy milyen kell hozzá ( feszültség stb), a telepítő CD sincs meg de a drivert a honlapról le tudom tölteni. Link to comment Share on other sites More sharing options...
geparduc 0 Share Posted December 26, 2008 Sziasztok Nem tudja valaki véletlenül hogy hány voltos táppal mûködik egy Interact V4 Force Sv-283-as kormány? (ez az ami csak win98 alatt üzelemel) köszi Link to comment Share on other sites More sharing options...
a5a 0 Share Posted February 20, 2009 Sziasztok! Vettem egy SPEED LINK 2in1 Force Vibration Racing Wheel kormányt ( ez az: http://www.speed-link.com/?p=2&cat=314...503&paus=1) és a következõ a problémám: 4 játékkal próbáltam ki. Kormány nélkül billentyûzettel gond nélkül szépen futott mindegyik játék. A NFS Most Wanted, NFS Carbon, FlatOut ha kormányt használok akkor szaggat, ha még játék közben lehúzom a kormány USB-jét akkor már megint jól futnak. A Colin McRae Rally 2 gond nélkül megy szaggatás nélkül. CD-n található driverel és az oldalról letölthetõvel is ugyan ez a jelenség. Segítségeteket elõre is köszönöm! Link to comment Share on other sites More sharing options...
a7is1990 0 Share Posted January 29, 2010 Sziasztok. Van egy speedlink 2in1 silver lightning wheel (sl-6682) kormányom az lenne a problémám vele, hogy vezérlõpultban és játékban is több gombnak teljesen ugyan az a szerepe vezérlõpultban ha megnyomom azt a 3-4 különbözõ gombot ugyanaz villan fel ezt át lehet állítani valahol?:/ Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts