magellan4 Posted August 24, 2005 Posted August 24, 2005 Nem tudom egy force feedback kormánynak hogy kell mûködnie, de az enyém ha kanyarodok akkor rángat össze-vissza. Ha nem kéne akkor is és van neki egy programja, amibe lehet olyat csinálni, hogy a kormány balra elfordul ehelyett csak ugrál össze vissza jobbra balra. Nem tudom - így kell-e ennek lennie? Speedlink kormány és usb-s. Válaszotokat elõre is köszönöm.
kori Posted August 24, 2005 Posted August 24, 2005 Telepítsd a CD-n hozzá adott meghajtót és utánna tudod kalibrálni.
ProFiler Posted August 24, 2005 Posted August 24, 2005 Ha más gépen is ezt csinálja, akkor inkább vidd vissza az üzletbe. Egy Force Feedback-es kormánynak egyátalán nem szabad rángatni. Ciao.
probag01 Posted October 26, 2007 Posted October 26, 2007 sziasztok! Logitech formula ff kormánnyal hajtanám az nfs carbont- de a force feedback részét nem tudom mhol kalibrálni. tudnátok nekem segíteni? elõre is köszi! pro
MERNOK Posted June 30, 2008 Posted June 30, 2008 A Need for Speed hot Pursuit játékban beállítom, hogy melyik pedálra gyorsuljon,ill. fékezzen.Viszont amikor elindítom a játékot, akkor fordítva csinálja.Illetve, ha leveszem a lábamat a gázról, akkor elkezd automatikusan tolatni.Esetleg rakjam fel a kormány szoftverét, s ott állítsam be?
Omega32 Posted June 30, 2008 Posted June 30, 2008 [...] akkor fordítva csinálja[...] Akkor próbáld meg fordítva megadni neki . Illetve a HP2-höz volt egy beta (hivatalos) patch, azt mindneképp tedd fel, ilyesmit próbál javítani. Annó nekem is nagy küzdelem volt normális mûködésre bírni a SideWinder kormányomat ez alatt a játék alatt. A vezérlõpult->játékvezérlõk alatt a kormány helyesen mûködik (középen van a kereszt, megfelelõ irányba megy a megfeleõ kormány/pedál mozdulatokra stb.)?
Omega32 Posted June 30, 2008 Posted June 30, 2008 Patch itt van (a felső final jelzésüt szedd le). Force Feedback-es menüt javítja! Egyébként a fordítva add meget komolyan mondtam. Az, hogyha nem nyomsz semmit, és hátra megy a kocsi, azt a vezérlőpulton tudnád állítani, úgyhogy újrakalibrálod, hogy a kereszt alapból lejjebb legyen. Így viszont más játékokban lenne gond (ráadásul nem tudod mennyire kell lejjebb "rakni").
bthello Posted August 2, 2008 Posted August 2, 2008 Hi nekem az a problémám hogy van egy Logitech MOMO R.W.-m és akármilyen játékkal játszok a váltókar szinte mindig kettőt vált felfelé váltáskor viszont lefelé normálisan egyesével vált. Valaki nem tudja mi lehet a problémája? Előre is köszi.
LBANDI1 Posted August 22, 2008 Posted August 22, 2008 Segítséget szeretnék kérni, az unokám kapott egy FF 380 kormányt, csak hiányzik belőle a tápegység és nem találok semmi használható infót, hogy milyen kell hozzá ( feszültség stb), a telepítő CD sincs meg de a drivert a honlapról le tudom tölteni.
geparduc Posted December 26, 2008 Posted December 26, 2008 Sziasztok Nem tudja valaki véletlenül hogy hány voltos táppal mûködik egy Interact V4 Force Sv-283-as kormány? (ez az ami csak win98 alatt üzelemel) köszi
a5a Posted February 20, 2009 Posted February 20, 2009 Sziasztok! Vettem egy SPEED LINK 2in1 Force Vibration Racing Wheel kormányt ( ez az: http://www.speed-link.com/?p=2&cat=314...503&paus=1) és a következõ a problémám: 4 játékkal próbáltam ki. Kormány nélkül billentyûzettel gond nélkül szépen futott mindegyik játék. A NFS Most Wanted, NFS Carbon, FlatOut ha kormányt használok akkor szaggat, ha még játék közben lehúzom a kormány USB-jét akkor már megint jól futnak. A Colin McRae Rally 2 gond nélkül megy szaggatás nélkül. CD-n található driverel és az oldalról letölthetõvel is ugyan ez a jelenség. Segítségeteket elõre is köszönöm!
a7is1990 Posted January 29, 2010 Posted January 29, 2010 Sziasztok. Van egy speedlink 2in1 silver lightning wheel (sl-6682) kormányom az lenne a problémám vele, hogy vezérlõpultban és játékban is több gombnak teljesen ugyan az a szerepe vezérlõpultban ha megnyomom azt a 3-4 különbözõ gombot ugyanaz villan fel ezt át lehet állítani valahol?:/
Recommended Posts