Jump to content
GSForum - Segélyvonal

Force Feedback kormány hiba

magellan4

Recommended Posts

magellan4

Nem tudom egy force feedback kormánynak hogy kell mûködnie, de az enyém ha kanyarodok akkor rángat össze-vissza. Ha nem kéne akkor is és van neki egy programja, amibe lehet olyat csinálni, hogy a kormány balra elfordul ehelyett csak ugrál össze vissza jobbra balra. Nem tudom - így kell-e ennek lennie? Speedlink kormány és usb-s.

Válaszotokat elõre is köszönöm.

kori

Telepítsd a CD-n hozzá adott meghajtót és utánna tudod kalibrálni. ;)

ProFiler

Ha más gépen is ezt csinálja, akkor inkább vidd vissza az üzletbe. Egy Force Feedback-es kormánynak egyátalán nem szabad rángatni.

Ciao.

• 2 years later...
probag01

sziasztok!

Logitech formula ff kormánnyal hajtanám az nfs carbont- de a force feedback részét nem tudom mhol kalibrálni. tudnátok nekem segíteni?

elõre is köszi!

pro

• 8 months later...
MERNOK

A Need for Speed hot Pursuit játékban beállítom, hogy melyik pedálra gyorsuljon,ill. fékezzen.Viszont amikor elindítom a játékot, akkor fordítva csinálja.Illetve, ha leveszem a lábamat a gázról, akkor elkezd automatikusan tolatni.Esetleg rakjam fel a kormány szoftverét, s ott állítsam be?

Omega32
[...] akkor fordítva csinálja[...]

Akkor próbáld meg fordítva megadni neki :P .

Illetve a HP2-höz volt egy beta (hivatalos) patch, azt mindneképp tedd fel, ilyesmit próbál javítani. Annó nekem is nagy küzdelem volt normális mûködésre bírni a SideWinder kormányomat ez alatt a játék alatt.

A vezérlõpult->játékvezérlõk alatt a kormány helyesen mûködik (középen van a kereszt, megfelelõ irányba megy a megfeleõ kormány/pedál mozdulatokra stb.)?

MERNOK

A vezérlõpultnál jól mûködik!

Omega32

Patch itt van (a felső final jelzésüt szedd le). Force Feedback-es menüt javítja!

Egyébként a fordítva add meget komolyan mondtam. Az, hogyha nem nyomsz semmit, és hátra megy a kocsi, azt a vezérlőpulton tudnád állítani, úgyhogy újrakalibrálod, hogy a kereszt alapból lejjebb legyen. Így viszont más játékokban lenne gond (ráadásul nem tudod mennyire kell lejjebb "rakni").

• 1 month later...
bthello

Hi nekem az a problémám hogy van egy Logitech MOMO R.W.-m és akármilyen játékkal játszok a váltókar szinte mindig kettőt vált felfelé váltáskor viszont lefelé normálisan egyesével vált. Valaki nem tudja mi lehet a problémája? Előre is köszi.

• 3 weeks later...
LBANDI1

Segítséget szeretnék kérni, az unokám kapott egy FF 380 kormányt, csak hiányzik belőle a tápegység és nem találok semmi használható infót, hogy milyen kell hozzá ( feszültség stb), a telepítő CD sincs meg de a drivert a honlapról le tudom tölteni.

• 4 months later...
geparduc

Sziasztok

Nem tudja valaki véletlenül hogy hány voltos táppal mûködik egy Interact V4 Force Sv-283-as kormány?

(ez az ami csak win98 alatt üzelemel)

köszi

• 1 month later...
a5a

Sziasztok!

Vettem egy SPEED LINK 2in1 Force Vibration Racing Wheel kormányt

( ez az: http://www.speed-link.com/?p=2&cat=314...503&paus=1)

és a következõ a problémám:

4 játékkal próbáltam ki.

Kormány nélkül billentyûzettel gond nélkül szépen futott mindegyik játék.

A NFS Most Wanted, NFS Carbon, FlatOut ha kormányt használok akkor szaggat, ha még játék közben lehúzom a kormány USB-jét akkor már megint jól futnak.

A Colin McRae Rally 2 gond nélkül megy szaggatás nélkül.

CD-n található driverel és az oldalról letölthetõvel is ugyan ez a jelenség.

Segítségeteket elõre is köszönöm!

• 11 months later...
a7is1990

Sziasztok.

Van egy speedlink 2in1 silver lightning wheel (sl-6682) kormányom az lenne a problémám vele, hogy vezérlõpultban és játékban is több gombnak teljesen ugyan az a szerepe vezérlõpultban ha megnyomom azt a 3-4 különbözõ gombot ugyanaz villan fel ezt át lehet állítani valahol?:/