sunatti Posted August 22, 2005 Posted August 22, 2005 Sziasztok! Másik gépemrõl importáltam nemrég a névjegyalbumot. A nevek meg is vannak rendben a névjegyalbumban, de a születésnapokat és évfordulókat nem jelzi a naptár! Pedig ott van minden embernél, és elvileg ennek automatikusan mûködnie kellene. Tud valaki segíteni? Köszi.
Halasi Miklós Posted August 23, 2005 Posted August 23, 2005 Ezt anno én is néztem, de azóta sem jöttem rá a megoldásra.
sunatti Posted August 24, 2005 Author Posted August 24, 2005 Én közben rájöttem! A segélyvonal cd-n levõ autobackup 2.0-vel készített outlook backup file-lal (.pst) megoldódik a probléma!
benkovics Posted August 24, 2005 Posted August 24, 2005 Ugyan topic, de vajon ez a progi a fiókok beállításait is lementi? Mert én meg ilyet keresek! ON:
sunatti Posted August 25, 2005 Author Posted August 25, 2005 Ezt nem tudom biztosan, mert nem Outlookkal levelezek, de esélyes, mivel marha nagy (~5Mb) file-t csinált, szerintem abba minden belefér!
Kovács Gyula (MiniDisk) Posted August 25, 2005 Posted August 25, 2005 Ugyan topic, de vajon ez a progi a fiókok beállításait is lementi? Mert én meg ilyet keresek! ON: A weboldalamon a letöltések közt megtalálható az a program, ami ezt megcsinálja, és tökéletesen mûködik. Igaz, shareware, de olyan funkciók nem elérhetõek csak, amik abszolute nem fontosak. Próbáld ki. A neve: OutSource-XP 2. A programmal vissza is lehet állítani mindent.
Recommended Posts