Kovács Dávid ( Davs ) Posted August 22, 2005 Posted August 22, 2005 Nagyon örültem ennek a demónak, elfogadnám teljes verziónak is Nos, az lenne a kérdésem, hogy lehet benne célozni? Pl. egy fegyvert felveszek, és célozni vele? Mert eddig nekem nem sikerült, és csak a levegőbe lőtt. Vagy ezt a demoban nem lehet?
Devid91 Posted July 25, 2006 Posted July 25, 2006 Az lenne a gondom, hogy trófeákat szeretnék szerezni. Tudom, hogy ott van a követelménye a trófeának, de nem igazán értem a dolgot. Eddig egyet sikerült megszereznem. Valaki segítsen!
mdani Posted November 10, 2006 Posted November 10, 2006 Helló DEVID91!! Küldtem neked néhány felvilágosítást a trófeák megszerzésérõl!! Na ennyi. Helló Ja és ne idegeskedj!
Garono Posted November 10, 2006 Posted November 10, 2006 Akkor miért nem mindjárt ide írtad? Hátha valaki másnak is ez lenne a kérdése?
mdani Posted November 14, 2006 Posted November 14, 2006 Akinek Kell a trófeákról a cuccok az küldjön nekem egy belsõ üzit és én máris adom a cuccot!! Ja és Garono, ne idegeskedj küldöm máris.
nortol Posted November 14, 2006 Posted November 14, 2006 mdani Egy fórum nem így mûködik, ezt jó ha tudod!
mdani Posted November 14, 2006 Posted November 14, 2006 Olvastam, hogy problémád van a Worms 4 Mayhemben a trófeáknál! Két megoldást ismerek: Az egyik *Egy shotgunnal lelõsz két kukacot úgy, hogy meghalnak *Egy shotgunnal lelõsz három kukacot úgy, hogy meghalnak (ezt úgy tudod megcsinánlni ha az egyiket lelövöd és az mellé esik egy kb 10pontos kukachoz és akkor mind a ketten felrobbannak) *500 dobozt, csomagot vagy ahogy te nevezed összegyûjtesz *egy-két kukachoz hozzáhúzol 3-4 nitróspalackot,hordót és egy dinamittal felrobbantod õket *nagyon sokat sérülsz te és az ellenfeleid és akkor egy idõ után megkapod a bronz sérülést (ehhez kb 50000 sérülés kell) *a legkönnyebben úgy tudod ezeket megcsinálni ha te irányítasz minden embert A másik: *A www.magyaritasok.hu portálon a 2005-ös archívumot megnézed és ott lesz egy magyarosítás vagy honosítás a Worms 4 Mayhem-rõl Na hellósztok! Ja és bocs mindenkinek!! ír:
Recommended Posts