ddt500 Posted August 22, 2005 Posted August 22, 2005 Sziasztok! Az a gondom hogy a wmp10 nagyon halkan játsza le a dvd-ket. Már minden a maxra van állítva, de kb. az 1/3-nál nem nõ tovább a hangerõ. Általában a Media Player Classicot használom, az ugyan annál a filmnél 2X-er nagyobb hangerõt produkál.
Lalolib Posted August 25, 2005 Posted August 25, 2005 Az ok szerintem nagyon prózai. (Bár nem biztos, hogy Így van) A MP10 már ismeri a DolbyDigital hangot, de azt nem veszi figyelembe, hogy hány hangszoró van a géphez kötve, (Pedig éppen kiolvashatná a média beállításokból) és annak rendje és módja szerint szétosztja a hangot 5+1 hangszoróra...De ha csak kettõt használsz, valószinûleg a többi egyszerûen elveszik. Lehet, hogy hülyeség, de biztos a DD hanggal függ össze, mert nem dolbys DVD lejátszásnál nincs gond a hangerõvel.
nonolada Posted January 20, 2006 Posted January 20, 2006 Nekem is volt hasonló problémám,szerintem is az 5.1-es hang volt a gond
Kovács Gyula (MiniDisk) Posted January 20, 2006 Posted January 20, 2006 Csak megerõsíteni tudom, azzal van a probléma! Sajnos a WMP10 nem osztja le kétfelé az 5.1 hangot ... Ha csak két hangszórón van hallgatva.
Recommended Posts