Pozoki Posted August 21, 2005 Posted August 21, 2005 Sziasztok! Nem egy weboldallal találkoztam amirõl elindul egy Telepítõ, mint a Windowsban. Hogy lehet ilyesmit csinálni?
benkovics Posted August 21, 2005 Posted August 21, 2005 Szerintem ehhez mindössze .exe fájlt kell feltenned.....
Pozoki Posted August 22, 2005 Author Posted August 22, 2005 (edited) De azt hogy indítsam? Csak letölteni lehet.. Edited August 22, 2005 by tzoli
benkovics Posted August 22, 2005 Posted August 22, 2005 Ahhoz mindenképpen le kell tölteni, hogy telepíteni lehessen!
Kovács Gyula (MiniDisk) Posted August 22, 2005 Posted August 22, 2005 Olyasmire gondol, mint a Firefox XPI kiterjesztésû beépülõi: szerintem autostartos exe-t szeretne, amint a gépre ér, azonnal indul is. (Csak nem tudom, ennek mi köze a PHP-hez ... )
ocsi Posted August 22, 2005 Posted August 22, 2005 Ha ugyanarra gondolunk: JavaScript el lehet automatikus linket csinálni...( akár 0 másodperces késleltetéssel is) És akkor egybõl felugrik az ablak, hogy letölt/futtat. De igazán automatikus telepítõt én csak plug-in nél láttam...
Pozoki Posted August 22, 2005 Author Posted August 22, 2005 Azért írtam ide mert nem tudtam hogy hová írjak! És nem automata linket szeretnék, azt megtudom én is csinálni. Hanem úgy megoldani a telepítõt mint például itt: Screensavers.com
mizsi Posted August 23, 2005 Posted August 23, 2005 Hihi, nekem a Firefox nem is engedi tölteni, még a Download gombbal sem.
Pozoki Posted August 25, 2005 Author Posted August 25, 2005 ezek szerint lemondhatok erõl.... Még nem tudok programozni ír:
tzoli Posted August 29, 2005 Posted August 29, 2005 Úgy látszik ezt nem lehet elégszer elmondani: a normál felhasználó soha nem fog visszamenni a weboldaladat megnézni, ha te arról mindenféle dolgokat akarsz telepíteni (persze ha észreveszi). Viszont ha nem tudja, hogy a te weboldalaról való, akkor mi hasznod a dologból.
Pozoki Posted August 29, 2005 Author Posted August 29, 2005 Az lenne a feladata, hogy az általam írt kis levelezõ programot feltehessem a felhasználók gépére, persze tudtukkal ! Mivel telepítõt nem tudok csinálni, és a WinRAR-ral pedig nem szeretnék, mivel a SP2 vírusnak észleli, nem fogják kiprobálni ! És ez a megoldás nagyon tetszik
arpsoft Posted August 29, 2005 Posted August 29, 2005 Akkor miért nem csinálsz egy linket, ami a telepítõjére mutat? Azt letölti és telepíti, ha akarja.
Pozoki Posted August 31, 2005 Author Posted August 31, 2005 Már mondtam de lehet hogy rosszul fogalmaztam ! Nem jó, mert ha leszedi akkor Sp 2 veszélyes fájlnak kezeli, és emiatt senki nem próbálja ki, és írogassák hogy vírust akartam rájük sózni !!! Vagy a Visual Basic, vagy, értelmes telepítõ készítõ jöhet szóba !
arpsoft Posted August 31, 2005 Posted August 31, 2005 Figyu, az SP2 mindent veszélyesnek tulajdonít, ami végrehajtható és nincs digitálisan aláírva.
Pozoki Posted September 3, 2005 Author Posted September 3, 2005 A Winrar telepítõ készítõje nagyon gagyi ! Visual Basic módszerrel senki se tudja megcsinálni, ha nem akkor nincs értelme folytatni a témát !
Recommended Posts