Jump to content
GSForum - Segélyvonal

Grand Theft Auto 3

Papp Norbert

Recommended Posts

Papp Norbert
Posted

Ti szoktatok még vele játszani?

Posted

Én már a San Andreassal se játszok. :D

Posted

Ennek a témának mi értelme van? :hááát:

Posted

Én most az SA-t tolom, de anno többször végigtoltam ezt a nagyszerû játékot is, 100% megvolt itt is. Szóval ha valahol elakadták kérdezz nyugodtan.

ferii1528464465
Posted

Szerintem a Vice City jobb mint az "utódja" :D8)

Posted

Szerintem meg mindegyik jó! a GTA3-ban van egy nagy bug nemtudom figyeltétek-e ? Ha elbuksz rampage misszót, akkor eltûnik a jel, és nem lehet újra megpróbálni.

• 8 months later...
Posted
Én most az SA-t tolom, de anno többször végigtoltam ezt a nagyszerű játékot is, 100% megvolt itt is. Szóval ha valahol elakadták kérdezz nyugodtan.

Van egy küldetés, amin egyszerűen nem tudok továbblépni, amikor 8-Ballal fel kell robbantani a hajót. Az alul lévő őröket még sikerül elintézni, fel is jutok a hajóra, de az első 4 ember elintézése után meghal 8-Ball. Egyszerűen nem tudok mit tenni, már rakétavetővel is nekik mentem, hiába.

Posted

Helló!

A lényeg:

Addig nem indul el az 8ball, amíg nem lõsz. Ezért menj a hajóhoz legközelebb lévõ épület tetejére. (Ez ahol megálltok kocsival onnan lesz jobbra) A tetõn mindenkit belátsz távcsõvel, ezért nézd meg hol vannak õrök, és amikor már tudod, hogy melyik hol van, onnan csak zoomolni kell és egyesével lelõni mindenkit. Kezdve a lépcsõ aljától, folyamatosan a hajó elejéig. Itt fontos a gyorsaság. Remélem segített.

Posted

Köszi, megoldottam! Most viszont ismét elakadtam: olyan helyzet állt elő, hogy 3 féle küldés közül választhatok:

1. a korrupt zsarut ki kell vinni a reptérre 3 perc alatt, kerülővel

2. pénzszállító ellopása, majd a zsaruk lerázása

3. a drogos standok megsemmisítése 8 perc alatt

A gond ott kezdődik, hogy:

1. a hídon ugye nem mehetek, mert szitává lőnek (próbálkoztam páncélautóval is). Az alagúton át meg kevés az idő. Mentem már rendőrautóval, Ferrari-val, Lamborghinivel - hiába. Amint az alagúton ráfordulok a reptér irányába, mindenki elállja az utat.

2. 2 perc alatt itt is megsemmnisítenek, pedig próbálkoztam a "Fizess és fess" garázzsal is

3. szintén kevés az idő felkutatni a standokat, pláne, hogy a térkép csak akkor jelzim ha közel járok.

Posted

Az elsőnél a metróalagúton át menjél, ott nincs senki.

A másodiknál többb nyerő taktika is van, mindjárt írok róla bővebben is.

ui:

Ha kényelmesen akarod megoldani, akkor irány rejtekhelyed ( el lehet jutni oda, ha ügyes vagy), beállsz a garázsba és megvárod még lejár az idő.

A reptér mgötti füves részre mész, oda kevés rendőrautó fog eljutni.

Bemész a reptérre és bújócskázol a gépek között.

Megoldható, először járj körbe, akkor már jelzi a térkép az összeset, ha nem mész neki egynek sem nem indul el az óra.

Posted

Köszönöm, Adani! :istenvagy: Az első kettőt megoldottam, a 3-kal még küzdök, 6 standnál többet nem sikerült megtalálnom...

Posted

Rég játszottam már vele, de megpróbálok párat leírni fejbõl:

A középsõ pályán van a legtöbb bódé ( Staunton). Egy van a templom mellett, egy Donald házának a közelében, egy parkban. Portlanden ha jól emlékszem kettõ van, az egyik a kikötõben. A harmadik pályán meg egy mintha lenen a reptér mellett a metrólejáratnál, meg talán mégegy a rejtekhelyed környékén.

Posted

ÁÁÁÁÁ, egyszerűen nem tudom megcsinálni! Három napja szenvedek a küldetésben. Ha meg is van a kilenc bódé, vagy kifutok az időből (1 lenne hátra) vagy Portlanden kilövik alólam a kocsit. Próbáltam azt is, hogy leparkolok autókkal a bódék mellett, és használom a robbantós cheatet, de egyes autók eltünnek a bódék mellől. így nincs meg a 9.

• 4 months later...
Posted

Puff neki, most már a Vice Cityhen akadtam el, de nagyon: nem ajánl fel küldetést. Már megvettem a következő épületeket, és a hozzá tartozó küldetéseket megcsináltam: hajóüzem, Cauffman taxi, nyomda, Malibu Club, Kent Paul telepe, Filmstúdió...

Megvan a Pole Position Club (azt hiszem ez a neve, egy rózsaszin P betű a térképen) is, de oda nem ajánl fel küldetést. Melyik épületet kell még megvennem előtte? Megcsináltam a telefonos mellékküldetéseket is, amit eddig ajánlott.

Posted

A Pole-os küldetés az hogy (talán) 6 percig kell nézni a sztriptízt és amikor letellik akkor egyszerűen kisétálsz és kész is.Már rég játszottam vele ezért inkább maradj bent több ideig mert nem jelzi mikor vagy kész csak ha kimész.

Posted

Köszönöm, ez volt a megoldás, így már végig tudtam tolni, márcsak 2 küldetés hiányzott.

Posted

Nincs mit, és kérdezz máskor is, hátha tudok segíteni ;) .

Ui.:Ja de már végigtoltad :D .

Posted

A Pole-os küldetésnél nem az idõ számít, hanem, hogy elkölts ez bizonyos pénzösszeget (100-200 dollár).