Jump to content
GSForum - Segélyvonal

Total Commander pluginek

Recommended Posts

Posted

Én lelkes Total Commander használó vagyok, mert szinte mindent tud, és egyszerû. De vannak hozzá pluginok, melyekkel lehet egy kicsit tuningolni az amúgyis tökéletes programokat. Ha tudsz valami ilyen plugint, itt megoszthatod. Remélem nem csak engem érdekel... ;)

Posted

Amit használok:

- WinCE device,

- Symbian devices,

- PDF viewer

Posted

ICL View(dll és egyéb fájlokban tárolt ikonok megjelenítésére, Utonium ajánlásával)

Ripper(formátumok közti konverzióhoz)

ISO plugin(féltucat-féle CD-kép formátumban való kutakodáshoz)

Ezeket használom.

Posted

A legnagyobb plugin lelõhelyek:

:nyíl: Ghisler.com

:nyíl: Totalcmd.net

:nyíl: Club Total

Az általam használt számtalan plugin közül a legjobbak:

:nyíl: CD Ripper

Értelemszerûen audiolemezeink tömörített formátumba való grabbelésére szolgál, illetve konvertálni is tud az általa ismert formátumok (mp3, ogg, wma) között.

:nyíl: TCBurner

Nehéz rájönni: ez egy CD/DVD-író plugin.

:nyíl: Calendar

Ez pedig egy egész korrekt kis naptár. (Nem kell megijedni, nem csak oroszul tud. :))

:nyíl: Control Panel

A plugin segítségével megkapjuk a Vezérlõpultot a Total Commanderbe.

:nyíl: Event Log

Ezzel az eseménynapló költözik be a TC-be.

:nyíl: Ext2fs + Reiser

Segítségével a winchesteren lévõ Linuxos meghajtók tartalmát böngészgethetjük Windows alól, illetve (ha jól emlékszem) másolhatunk is róluk NTFS-re vagy FAT-ra. (Írni nem tudja õket!)

:nyíl: Iso

Segítségével CD/DVD képfájlokba (iso és társai) tud belenézni a program.

:nyíl: Gif wcx

Ez gyakorlatilag egy animált gifek készítésére és szerkesztésére szakosodott plugin, természetesen csak a maga kis szerény eszközeivel.

:nyíl: DSView

Jó kis médialejátszó plugin, amely rengeteg audio- és videoformátumot ismer és játszik.

:nyíl: ICLView

A különbözõ fájlokba rejtett ikonképek megtekintésére, kimentésére és szerkesztésére (új ikon hozzáadása, ikonok sorrendjének felcserélése... stb.) szolgál.

:nyíl: Imagine

Képnézegetõ, képszerkesztõ plugin, amely jóval többet tud mint a beépített Nézõke.

:nyíl: SWF Lister Lite

Segítségével a Total Commander képessé válik Shockwave Flash (swf) animációk lejátszására, illetve azokból képet is tud majd lopni.

...és ezek még csak a kedvenceim voltak. :)

Posted
A legnagyobb plugin lelõhelyek:

:nyíl: Gif wcx

Ez gyakorlatilag egy animált gifek készítésére és szerkesztésére szakosodott plugin, természetesen csak a maga kis szerény eszközeivel.

Szép gyüjtemény :)

Errõl az animált gif szerkesztõrõl tudnál többet mondani? Ugyanis régóta keresek olyan programot amivel animált gif képet át lehetne méretezni (wap oldalakra kisebbre szeretnék konvertálni gifeket).

Posted (edited)
Calendar

Ez pedig egy egész korrekt kis naptár. (Nem kell megijedni, nem csak oroszul tud. )

Utonium a segítségedet kérem. Elég béna az angolom, így a readme-ben elég idegen dolgok vannak. Eljutottam odáig, hogy az FS beépülõkhöz hozzáadtam a calendar.wfx-et. De ami a használatához volt írva, ott már elakadtam.

Under Total Commander, access 'My Network places'

Ez hol is van? Elõre is köszönöm a segítséget.

utólag: Megtaláltam... Hamarabb járt a szám, mint ahogy gondolkodtam volna...

Edited by Sanzi
Posted

Hálózati helyek. Ezt a meghajtók választásánál találod legalul. \-sel jelöli.

Posted
...Errõl az animált gif szerkesztõrõl tudnál többet mondani? Ugyanis régóta keresek olyan programot amivel animált gif képet át lehetne méretezni (wap oldalakra kisebbre szeretnék konvertálni gifeket).

A plugin gyakorlatilag mindent tud... kivéve ezt az egy dolgot. :( Ilyen célra a Ulead Gif Animatort tudom ajánlani. Töltsd le a próbaverziót, az ha jól emlékszem 30 napig mûködik. Azalatt jópár képet át tudsz méretezni.

• 2 weeks later...
Posted

Én egészen idáig nem használtam Totál Commandert, meg azt hiszem egy darabig

nem is fogok, úgyanis nem értek hozzá semmit.

De olyan sok jó dolgot leírtatok róla, hogy megfogta a fantáziámat.

Az elsõ kérdésem az lenne, hogy az általatok leírt pluginek, csak regisztrált változatokban mûködnek?

Tegnap letöltöttem hozzá egy ilyen ikon nézõ plugint, de nem tudtam mûködésre bírni.

Az Intézõvel egész jól meg voltam idáig, csak a pluginek, amik pluszban vannak azok rendkívül érdekesé teszik számomra a Commandert.

Posted

Mûködnek a regisztrálatlan TC-vel is, kivéve ha a plugint kellene regisztrálni (pl az egyik törölt fájlokat visszaállító plugin..)

Posted

Az ikon nézõ plugin(amit Utonium ajánlott) mûködik, a Nézõkében Kép/Multimédiát kell választani. ;)

Posted

@ Fapuma

Nagyon szépen köszönöm, akkor megpróbálom ezt a dolgot, mert nagyon bosszant, hogy ennyire nem értek hozzá :pislog:

• 3 weeks later...
Posted

Hali

Azt szeretném kérdezni hogy a total c-hez van az a cs-burner.

NA a honlapon talátam magyarítást azt hogyan lehet feltenni?

Válaszotokat elõre is köszi.

Posted

Nem találom. Linket tudnál írni a pluginhez/magyarításához?

• 1 month later...
Posted

Ti milyen Powerpacket használtok a TC-hez? Mert más //www.softpedia.com/get/File-managers...PowerPack.shtml oldalon található(azt hiszem lengyel a szerzõ), és más a magyar. Szerintem a softpedi-ás sokkal jobb, és ezt használom, mert sokkal több plugin van benne, és jobb a felülete is, könnyebben konfigurálható. Viszont van egy problémám vele: hogy ha a /i="inifájl" kapcsolóval indítom a progit, akkor a sima TC indul el. Nálatok is csinálja?

• 1 month later...
Posted

Olyan plugint keresek, amivel a TC megjeleníti a GMail Drive-ot.

Posted

Nézd meg ezt a lapot eremit, nem errõl van szó? Ha rossz. :bocsánat:

Posted

Nem tudom. Ha nem menne biztosan, . . . Inkább várok, valaki biztos tudta 100%-osan. Azért kösz.