Sanzi Posted August 21, 2005 Posted August 21, 2005 Én lelkes Total Commander használó vagyok, mert szinte mindent tud, és egyszerû. De vannak hozzá pluginok, melyekkel lehet egy kicsit tuningolni az amúgyis tökéletes programokat. Ha tudsz valami ilyen plugint, itt megoszthatod. Remélem nem csak engem érdekel...
Dora Posted August 21, 2005 Posted August 21, 2005 Amit használok: - WinCE device, - Symbian devices, - PDF viewer
fapuma Posted August 21, 2005 Posted August 21, 2005 ICL View(dll és egyéb fájlokban tárolt ikonok megjelenítésére, Utonium ajánlásával) Ripper(formátumok közti konverzióhoz) ISO plugin(féltucat-féle CD-kép formátumban való kutakodáshoz) Ezeket használom.
Laali Posted August 21, 2005 Posted August 21, 2005 Remélem még létezik. Elõre tuningolt WindowsCommander. Sajnos magyarul talán még mincs. http://total.altruistic.ru/en/index.htm
Utonium Posted August 21, 2005 Posted August 21, 2005 A legnagyobb plugin lelõhelyek: íl: Ghisler.com íl: Totalcmd.net íl: Club Total Az általam használt számtalan plugin közül a legjobbak: íl: CD Ripper Értelemszerûen audiolemezeink tömörített formátumba való grabbelésére szolgál, illetve konvertálni is tud az általa ismert formátumok (mp3, ogg, wma) között. íl: TCBurner Nehéz rájönni: ez egy CD/DVD-író plugin. íl: Calendar Ez pedig egy egész korrekt kis naptár. (Nem kell megijedni, nem csak oroszul tud. ) íl: Control Panel A plugin segítségével megkapjuk a Vezérlõpultot a Total Commanderbe. íl: Event Log Ezzel az eseménynapló költözik be a TC-be. íl: Ext2fs + Reiser Segítségével a winchesteren lévõ Linuxos meghajtók tartalmát böngészgethetjük Windows alól, illetve (ha jól emlékszem) másolhatunk is róluk NTFS-re vagy FAT-ra. (Írni nem tudja õket!) íl: Iso Segítségével CD/DVD képfájlokba (iso és társai) tud belenézni a program. íl: Gif wcx Ez gyakorlatilag egy animált gifek készítésére és szerkesztésére szakosodott plugin, természetesen csak a maga kis szerény eszközeivel. íl: DSView Jó kis médialejátszó plugin, amely rengeteg audio- és videoformátumot ismer és játszik. íl: ICLView A különbözõ fájlokba rejtett ikonképek megtekintésére, kimentésére és szerkesztésére (új ikon hozzáadása, ikonok sorrendjének felcserélése... stb.) szolgál. íl: Imagine Képnézegetõ, képszerkesztõ plugin, amely jóval többet tud mint a beépített Nézõke. íl: SWF Lister Lite Segítségével a Total Commander képessé válik Shockwave Flash (swf) animációk lejátszására, illetve azokból képet is tud majd lopni. ...és ezek még csak a kedvenceim voltak.
Dora Posted August 22, 2005 Posted August 22, 2005 A legnagyobb plugin lelõhelyek: íl: Gif wcx Ez gyakorlatilag egy animált gifek készítésére és szerkesztésére szakosodott plugin, természetesen csak a maga kis szerény eszközeivel. Szép gyüjtemény Errõl az animált gif szerkesztõrõl tudnál többet mondani? Ugyanis régóta keresek olyan programot amivel animált gif képet át lehetne méretezni (wap oldalakra kisebbre szeretnék konvertálni gifeket).
Sanzi Posted August 22, 2005 Author Posted August 22, 2005 (edited) Calendar Ez pedig egy egész korrekt kis naptár. (Nem kell megijedni, nem csak oroszul tud. ) Utonium a segítségedet kérem. Elég béna az angolom, így a readme-ben elég idegen dolgok vannak. Eljutottam odáig, hogy az FS beépülõkhöz hozzáadtam a calendar.wfx-et. De ami a használatához volt írva, ott már elakadtam. Under Total Commander, access 'My Network places' Ez hol is van? Elõre is köszönöm a segítséget. utólag: Megtaláltam... Hamarabb járt a szám, mint ahogy gondolkodtam volna... Edited August 22, 2005 by Sanzi
Athos Posted August 22, 2005 Posted August 22, 2005 Hálózati helyek. Ezt a meghajtók választásánál találod legalul. \-sel jelöli.
Utonium Posted August 24, 2005 Posted August 24, 2005 ...Errõl az animált gif szerkesztõrõl tudnál többet mondani? Ugyanis régóta keresek olyan programot amivel animált gif képet át lehetne méretezni (wap oldalakra kisebbre szeretnék konvertálni gifeket). A plugin gyakorlatilag mindent tud... kivéve ezt az egy dolgot. Ilyen célra a Ulead Gif Animatort tudom ajánlani. Töltsd le a próbaverziót, az ha jól emlékszem 30 napig mûködik. Azalatt jópár képet át tudsz méretezni.
Dora Posted August 25, 2005 Posted August 25, 2005 Ilyen célra a Ulead Gif Animatort tudom ajánlani. Köszi szépen, máris nézem
Laali Posted September 7, 2005 Posted September 7, 2005 Egy másik topicban már ajánlottam, igaz még a WindowsCommander korszakából származik. Pluginok gyûjteménye, kb 5 MB, egyben tömörítve. http://www.softpedia.com/get/Tweak/System-...OWER-PACK.shtml Vagy a TotalCommanderhez: http://www.softpedia.com/get/Tweak/System-...OWER-PACK.shtml
chipmix Posted September 8, 2005 Posted September 8, 2005 Én egészen idáig nem használtam Totál Commandert, meg azt hiszem egy darabig nem is fogok, úgyanis nem értek hozzá semmit. De olyan sok jó dolgot leírtatok róla, hogy megfogta a fantáziámat. Az elsõ kérdésem az lenne, hogy az általatok leírt pluginek, csak regisztrált változatokban mûködnek? Tegnap letöltöttem hozzá egy ilyen ikon nézõ plugint, de nem tudtam mûködésre bírni. Az Intézõvel egész jól meg voltam idáig, csak a pluginek, amik pluszban vannak azok rendkívül érdekesé teszik számomra a Commandert.
Laali Posted September 8, 2005 Posted September 8, 2005 Mûködnek a regisztrálatlan TC-vel is, kivéve ha a plugint kellene regisztrálni (pl az egyik törölt fájlokat visszaállító plugin..)
fapuma Posted September 8, 2005 Posted September 8, 2005 Az ikon nézõ plugin(amit Utonium ajánlott) mûködik, a Nézõkében Kép/Multimédiát kell választani.
chipmix Posted September 8, 2005 Posted September 8, 2005 @ Fapuma Nagyon szépen köszönöm, akkor megpróbálom ezt a dolgot, mert nagyon bosszant, hogy ennyire nem értek hozzá
Laali Posted September 8, 2005 Posted September 8, 2005 Közben megtaláltam a TC 6.52-es, beállított, pluginekkel felturbózott változatát: http://www.softpedia.com/get/File-managers...PowerPack.shtml A nyelvi fájl cseréjével úgy látszik, magyarul is jól mûködik. Mérete egyébként több mint 10 MB ! Érdemes megnézni !
magellan4 Posted October 8, 2005 Posted October 8, 2005 Hali Azt szeretném kérdezni hogy a total c-hez van az a cs-burner. NA a honlapon talátam magyarítást azt hogyan lehet feltenni? Válaszotokat elõre is köszi.
fapuma Posted October 8, 2005 Posted October 8, 2005 Nem találom. Linket tudnál írni a pluginhez/magyarításához?
magellan4 Posted October 8, 2005 Posted October 8, 2005 bocsi tc burner a neve de a link itt van tc burner honosítás
Bishop Posted December 8, 2005 Posted December 8, 2005 Ti milyen Powerpacket használtok a TC-hez? Mert más //www.softpedia.com/get/File-managers...PowerPack.shtml oldalon található(azt hiszem lengyel a szerzõ), és más a magyar. Szerintem a softpedi-ás sokkal jobb, és ezt használom, mert sokkal több plugin van benne, és jobb a felülete is, könnyebben konfigurálható. Viszont van egy problémám vele: hogy ha a /i="inifájl" kapcsolóval indítom a progit, akkor a sima TC indul el. Nálatok is csinálja?
eremit Posted January 17, 2006 Posted January 17, 2006 Olyan plugint keresek, amivel a TC megjeleníti a GMail Drive-ot.
zico Posted January 17, 2006 Posted January 17, 2006 Nézd meg ezt a lapot eremit, nem errõl van szó? Ha rossz.
eremit Posted January 17, 2006 Posted January 17, 2006 Nem tudom. Ha nem menne biztosan, . . . Inkább várok, valaki biztos tudta 100%-osan. Azért kösz.
Recommended Posts