'Hercooles Posted August 17, 2005 Posted August 17, 2005 Az lenne a kérdésem, hogy a ForceWare 77.72-es NVidia dirverben hol lehet beállítani azt, hogy milyen felbontáson a kártya milyen képfrissítést használjon? A 60-as szériában volt egy olyan menüpont a Megjelenítés tulajdonságai/Beállítások/Speciális/GeForce.. fül alatt, hogy Képernyõ frissítési értékeinek felülbírálása. Itt szépen be tudta állítani az ember hogy milyen felbontáson hány Hz-en "villogjon" a monitor, és nem folyt ki a szeme. :-) Ez a legújabb ForceWare-ekbõl eltûnt? Igencsak kellemetlen hogy azokban a teljesképernyõs alkalmazásokban amik nem az asztal felbontásán futnak a frissítés legtöbbször visszaáll 60 Hz-re. Elõre is kösz a segítséget!
kori Posted August 18, 2005 Posted August 18, 2005 A Riva Tuner nevû progi megoldja a problémád. Csak óvatosan körültekintõen a progival. Mást is mondok, ami jóval egyszerûbb RefreshLock!
Kpierre Posted August 18, 2005 Posted August 18, 2005 Ezt az opciót valami miatt kifelejtették az újabb driverekbõl. Én míg Nvidia kártyát használtam az nVHardPage SE nevû progit használtam, ebben be lehet állítani a képernyõ frissítést is többek között.
'Hercooles Posted August 18, 2005 Author Posted August 18, 2005 kori, végül a RefreshLock mellett döntöttem, így már nem folyik ki a szemem.. Kösz a tippet!
Recommended Posts