tamis Posted August 17, 2005 Posted August 17, 2005 Nem tudtam hogy hol tegyem fel a kérdésem, meg próbálom itt. Hogy lehet (ha egyáltalán lehet) netes rádióról letölteni, felvenni zenét. ítség:
cölöp Posted August 17, 2005 Posted August 17, 2005 http://www.no23.de Letöltéseknél válaszd a No23Recordert , bármit felvehetsz vele ami a hangkártyán megfordul.
VINIKOR Posted August 21, 2005 Posted August 21, 2005 Winamp mellé le tudod tölteni a Streamrippert innen (klikk) Én a RádióMaxról (klikk) vettem föl nagyon sok szuper zenét, a pop, dance csatornáról. Nincs szpíker, és külön vannak választva a zenék. Ha letöltötted, magátol elindul a Winamppal, Options--->File--->Outputnál beállíthatod, hogy hova vegye fel a számokat. Én a D-meghajtóra raktam, az alpértelmezett az asztal. Starttal indítod a felvételt, berak egy mappát a kiválasztott helyre és különválasztva veszi fel a számokat, MP3-ban.
cölöp Posted August 21, 2005 Posted August 21, 2005 Ha már rádió akkor valaki próbálja ki ezt a linket , mert két napja nem jön a rádióm , és csak a kezdõoldalig jutok http://www.metalworksradio.com/
mizsi Posted August 21, 2005 Posted August 21, 2005 A kezdõlapnál tovább nekem se megy. Csak vár és vár...
VINIKOR Posted August 22, 2005 Posted August 22, 2005 http://www.no23.de Letöltéseknél válaszd a No23Recordert , bármit felvehetsz vele ami a hangkártyán megfordul. Valamiért nem települ fel rendesen a No23Recorder. Ha futtatással telepítem sehol nem találom a Program Files mappában a progi mappáját, így nem tudok ikont kitenni az asztalra. Ha mentéssel akkor az egyetlen ikon ami lejön állandóan létrehoz egy mappát a C meghajtón a Program Files mappán kívûl. Mi lehet a gond?
cölöp Posted August 22, 2005 Posted August 22, 2005 Download--oldal alja--kis jelölõnégyzetbe pipa--alatta a No23recorder gomb Nem kell telepíteni , a letöltött állományra kattintva indul a progi.
ProFiler Posted August 22, 2005 Posted August 22, 2005 Ez a rádió szerintem az egyik legjobb. És felvenni is tud. (ingyenes) Phonostar Player Ciao.
dreamer1 Posted August 22, 2005 Posted August 22, 2005 Üdv! Ehhez a netes rádió témához nekem is lenne egy kérdésem. Elég sok netes rádióadó van amely csak Winamp-al játszható le. Én viszont nem használok vinampot csak a jóöreg Media Playert. A kérdés az volna, hogy nincs e valami beépülõ modul a Mp hez amivel hallgathatóak lennének azok az adók is amelyek Winamp alatt mûködnek? És még egy. A Medi Playerbe nem tudom elmenteni azoknak a netes rádióknak a címeit amelyeket halgatni szoktam, hogy ne kelljen mindíg a weboldalról indítani a rádiót? A Radio maxot én is sûrûn hallgatom.
benkovics Posted August 22, 2005 Posted August 22, 2005 Ez a rádió szerintem az egyik legjobb. És felvenni is tud. (ingyenes) Phonostar Player Ez tetszik! És skint, vajon hol lehet letölteni hozzá? Illetve hogyan? Mert nekem nem sikerül!
ProFiler Posted August 22, 2005 Posted August 22, 2005 Rákattintasz erre kiválasztod a skint, majd a Download-ra kattintasz. Ha fel van telepítve a lejátszó, akkor azonnal le is cserélheted a skinjét a kiválasztottra. Ciao.
benkovics Posted August 22, 2005 Posted August 22, 2005 Tehát elõször telepíteni kell.... Milyen balga vagyok!
Chabi1 Posted August 22, 2005 Posted August 22, 2005 De jó hogy nekem egy hardveres rádio tuner van a hangkártyámon így nem fogja a sávszélességet >> SoundForte SF256 Quad X-treme 4channel + FM << >> ilyen a progija << (elég régi kép ez már most nem ilyen a desktopom...)
ProFiler Posted August 22, 2005 Posted August 22, 2005 Csak egyet felejtesz el: nemzetközi adások is foghatók vele. Ciao.
Halasi Miklós Posted August 23, 2005 Posted August 23, 2005 Na most akkor büszkélkedjek, hogy az én PCTV 310i-m tud analóg rádiót is és internetest is?
Chabi1 Posted August 31, 2005 Posted August 31, 2005 Csak egyet felejtesz el: nemzetközi adások is foghatók vele. Nekem jön az FM-tunerrel vagy 5-6 szlovák adó is Akkor ez is nemzetközi adás
Adani Posted August 31, 2005 Posted August 31, 2005 Román adókat itt is lehet fogni, sõt ha olyanok a légköri viszonyok még Horvátot, és Oroszt is
ProFiler Posted August 31, 2005 Posted August 31, 2005 Akkor ez is nemzetközi adás Itthon nekem megy antennáról 10-12 osztrák, jónéhány magyar, szlovák és egy angol. Ciao.
Adani Posted August 31, 2005 Posted August 31, 2005 Közel a határhoz természetes, hogy jön az osztrák, de az angolt már nemértem. Valami profi antennád van? Nemhiszem, hogy egy kínai piacról való rádió teleszkópos antennája, képes befogni az angolt ráadásul állandóan. az persze lehet, hogy alkalmanként igen ( a legköri viszonyoktól függõen egy adás képes akár többezer km-t is terjedni )
Darcy Tucker Posted August 31, 2005 Posted August 31, 2005 Ez a rádió szerintem az egyik legjobb. És felvenni is tud. (ingyenes) Phonostar Player Ciao. Valahogy be lehet állítani, hogy angolul beszéljen? Mert németül egy szót se tudok. Utólag: Bocs. Már meg is találtam. Optionen -> Sprache einstellen -> Englisch.
Shia-ko Posted September 1, 2005 Posted September 1, 2005 Közel a határhoz természetes, hogy jön az osztrák, de az angolt már nemértem. Valami profi antennád van? Nemhiszem, hogy egy kínai piacról való rádió teleszkópos antennája, képes befogni az angolt ráadásul állandóan. az persze lehet, hogy alkalmanként igen ( a legköri viszonyoktól függõen egy adás képes akár többezer km-t is terjedni ) Rögzítettem már én is amecsekben angol adóról No Doubt koncertet.
Adani Posted September 1, 2005 Posted September 1, 2005 Szerencséd volt, vagy jó erõsen sugárzott. Azt tudni kell, hogy az URH és a rövidhullámok, visszaverõdnek az ionoszféráról, így szerencsés esetben akár, a föld túlsó végén is fogható, egy kis teljesítményû helyi adó.
ProFiler Posted September 3, 2005 Posted September 3, 2005 de az angolt már nemértem. Valami profi antennád van? Nem. Egyszerû antenna. Csak annyi a kulcsa az egésznek, hogy az angol adót Ausztriában sugározzák. Ciao.
kori Posted September 13, 2005 Posted September 13, 2005 Lehet-e magyar nyelvû adókat a WMP9-en hallgatni? pl.Juventus,Danubius rádiókat
Recommended Posts