Darcy Tucker 0 Share Posted August 17, 2005 Registry Explorer A rendszerleíró adatbázis a program telepítése után közvetlenül elérhetõ lesz az Intézõbõl. Érdekes! (Bár ezért nem fogok visszatérni az Intézõ használatához ) Pontosítanom kell, mert a programkiegészítés a Total Commanderben is megjelenik és használható. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Halasi Miklós 0 Share Posted August 17, 2005 Köszi!!! Ez egy tök jó progi! És ingyenes is... Én használom napi szinten az Intézõt, tehát nekem jól jön! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Halasi Miklós 0 Share Posted August 18, 2005 Kipróbáltam a programot. Nagyon tuti lenne, de van egy bökkenõ: amikor már a harmadik ágat nyitogattam, az Explorer szabálytalan mûvelettel elszállt. És ismét és ismét. Szóval mindenkinek csak saját felelõsségre ajánlom!!! Lehet, hogy az SP2-õt nem szereti?? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Darcy Tucker 0 Author Share Posted August 18, 2005 Igen. Ezt én is tapasztaltam, sajnos. De azért jól használható program alapvetõen. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Sanzi 0 Share Posted August 18, 2005 Pontosítanom kell, mert a programkiegészítés a Total Commanderben is megjelenik és használható. Feltettem. Hogyan lehet elõcsalni a Total Comanderben? Igaz a 6.01 van fenn, de gondolom ez nem lényeg... Link to comment Share on other sites More sharing options...
eremit 1 Share Posted August 18, 2005 Nemcsak a TC-ben, hanem az Intézõben (egy Windows ablak) sem találom. Csak egy parancsikon van az asztalon. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Sanzi 0 Share Posted August 18, 2005 Intézõben ott van az. De Total-ban sehol nem találom... Intézõt meg most nyitottam életemben talán harmadjára. De most is csak azért, h megnézzem. Link to comment Share on other sites More sharing options...
eremit 1 Share Posted August 18, 2005 Jesz! Igazad van, Sanzi! Most láttam meg. Viszont én még jó, ha másodjára nyitottam meg most az Intézõt. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Darcy Tucker 0 Author Share Posted August 18, 2005 A jobb klikkes menüben van ilyen, hogy áthelyezés és ott válaszd a Sajátgépet (My Computer) és kész. Ott lesz a TC-ben is. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Halasi Miklós 0 Share Posted August 18, 2005 Nekem az Asztalra is tett egy ikont. Az nem omlott össze. De az ötlet nagyon tetszik, mert én Win95 óta használom az Intézõt, akkor váltottam a Commanderekrõl. Tehát már tíz éve nyúzom és szeretem. Hamar meg van benne minden. Nekem a Commanderek csak karácsonyfák, amik tele vannak zsúfolva egy csomó cuccal. A TC-t is max csak fájl vagy könyvtár összehasonlításra vettem elõ, meg egyszer próba FTP-zni. De nekem sok, ami bennük fel van halmozva. Másrészt ez a progi is bebizonyítja, hogy az Intézõt is lehet pluginezni, csak nem sokan csinálják. Pedig már láttam pár jópofa plugint rá... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Darcy Tucker 0 Author Share Posted August 18, 2005 Nem akarok nagyon offolni, de különben én sem használom ki a funkcióinak a felét sem. Mégis kényelmesebbnek találom (FTP, fájlmozgatás, stb.) Link to comment Share on other sites More sharing options...
Sanzi 0 Share Posted August 18, 2005 A jobb klikkes menüben van ilyen, hogy áthelyezés és ott válaszd a Sajátgépet (My Computer) és kész. Ott lesz a TC-ben is. A Sajátgépben megvan, meg a Vezérlõpultba is be tudtam tenni, de sehogyse találom a Total Commanderben... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Darcy Tucker 0 Author Share Posted August 18, 2005 És ha felnavigálsz a Sajátgépig a TC-ben, akkor sincs meg? Mert az eszköztárba nem épül bele. Valahogy így: Link to comment Share on other sites More sharing options...
Kpierre 0 Share Posted August 18, 2005 Én a registry buheráláshoz Total Commander beépülõ modult használok, amit innen lehet letölteni: Registry 2.6.1 Telepítést követõen a Hálozatok alatt taláható meg. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Darcy Tucker 0 Author Share Posted August 18, 2005 Nem rossz ez sem. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Sanzi 0 Share Posted August 18, 2005 Jaah, megvan. Csak nekem nem volt beállítva a Szülõ könyvtár bekapcsolása... Nagyon Kösz a helpet! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts