Jump to content
GSForum - Segélyvonal

Registry Explorer

Darcy Tucker

Recommended Posts

Darcy Tucker

Registry Explorer

A rendszerleíró adatbázis a program telepítése után közvetlenül elérhetõ lesz az Intézõbõl. Érdekes! (Bár ezért nem fogok visszatérni az Intézõ használatához ;))

:upsz: Pontosítanom kell, mert a programkiegészítés a Total Commanderben is megjelenik és használható.

Halasi Miklós

Köszi!!! Ez egy tök jó progi! És ingyenes is...

Én használom napi szinten az Intézõt, tehát nekem jól jön!

Halasi Miklós

Kipróbáltam a programot. Nagyon tuti lenne, de van egy bökkenõ: amikor már a harmadik ágat nyitogattam, az Explorer szabálytalan mûvelettel elszállt. És ismét és ismét. Szóval mindenkinek csak saját felelõsségre ajánlom!!! Lehet, hogy az SP2-õt nem szereti?? :pislog:

Darcy Tucker

Igen. Ezt én is tapasztaltam, sajnos. De azért jól használható program alapvetõen.

Sanzi
Pontosítanom kell, mert a programkiegészítés a Total Commanderben is megjelenik és használható.

Feltettem. Hogyan lehet elõcsalni a Total Comanderben? Igaz a 6.01 van fenn, de gondolom ez nem lényeg...

eremit

Nemcsak a TC-ben, hanem az Intézõben (egy Windows ablak) sem találom. Csak egy parancsikon van az asztalon.

Sanzi

Intézõben ott van az. De Total-ban sehol nem találom... Intézõt meg most nyitottam életemben talán harmadjára. De most is csak azért, h megnézzem. :D

eremit

Jesz! Igazad van, Sanzi! Most láttam meg. Viszont én még jó, ha másodjára nyitottam meg most az Intézõt. :nevet:

Darcy Tucker

A jobb klikkes menüben van ilyen, hogy áthelyezés és ott válaszd a Sajátgépet (My Computer) és kész. Ott lesz a TC-ben is.

Halasi Miklós

Nekem az Asztalra is tett egy ikont. Az nem omlott össze. De az ötlet nagyon tetszik, mert én Win95 óta használom az Intézõt, akkor váltottam a Commanderekrõl. Tehát már tíz éve nyúzom és szeretem. Hamar meg van benne minden. Nekem a Commanderek csak karácsonyfák, amik tele vannak zsúfolva egy csomó cuccal. A TC-t is max csak fájl vagy könyvtár összehasonlításra vettem elõ, meg egyszer próba FTP-zni. De nekem sok, ami bennük fel van halmozva.

Másrészt ez a progi is bebizonyítja, hogy az Intézõt is lehet pluginezni, csak nem sokan csinálják. Pedig már láttam pár jópofa plugint rá...

Darcy Tucker

Nem akarok nagyon offolni, de különben én sem használom ki a funkcióinak a felét sem. Mégis kényelmesebbnek találom (FTP, fájlmozgatás, stb.)

Sanzi
A jobb klikkes menüben van ilyen, hogy áthelyezés és ott válaszd a Sajátgépet (My Computer) és kész. Ott lesz a TC-ben is.

A Sajátgépben megvan, meg a Vezérlõpultba is be tudtam tenni, de sehogyse találom a Total Commanderben...

Darcy Tucker

És ha felnavigálsz a Sajátgépig a TC-ben, akkor sincs meg? Mert az eszköztárba nem épül bele.

Valahogy így:

IPB kép

Kpierre

Én a registry buheráláshoz Total Commander beépülõ modult használok, amit innen lehet letölteni:

Registry 2.6.1

Telepítést követõen a Hálozatok alatt taláható meg.

Darcy Tucker

Nem rossz ez sem.

Sanzi

Jaah, megvan. Csak nekem nem volt beállítva a Szülõ könyvtár bekapcsolása... :D Nagyon Kösz a helpet!