Jump to content
GSForum - Segélyvonal

Google Earth

Recommended Posts

Posted

A program tetszik csak 1-2 hiba van benne. Pl. sümeg helyet suemeg, meg pl. Budapest környékén 1-2 településnek német neve van.

Meg kaphegy mellé hogyan kerül Kinder-tó.

A képek legalább 1/5 évesek lehetnek mert Veszptémben a buszmegállótol jobbra fölfelé a Balaton pláza helyet még föld van, azaz akkor építik.

Sok-sok hibát tartalmaz ez a jó kis program, de domborzatban is csal.

Sajnálom, hogy nem az egész részletes, olyan verzió nincsen ami részletes lenne pl, egész magyarország?

Posted

Én is próbálkozom vele, de sok várost nem talál meg. Próbálkoztam Kecskemétet, Szegedet, Szolnokot megkeresni, de semmi eredmény.

ui: Idõközben sikerült, sõt még olyan településeket is jelzett, mint Csanádapáca, Telekgerendás, sõt Békést is :D

Posted

Szegedet, Szolnokot megtalálod!

Így írd be: szeged,hu 8)

Nagyon jó kis progi! De gondolhatjátok, hogy az egész világ összes települése..... nem kis meló lehetett! Biztos fejlesztik még!

De pl. amin behaltam: tapiobicske,hu ....... Nem semmi!

Posted

Bizony, még pár kis zsákfalu is rajta volt, csak ugye elég kevés település van úgy belerakva, hogy rendesen látszik is felülnézetbõl. Talán csak Budapest ilyen, ahol maximális zoomnál még az autók is látszanak az utakon, és jellegzetes épületeket is fel lehet ismerni rajta. Kecskemétet néztem megi lyen szempontból, de ott már kicsit nagyobb zoomnál csak egy pixelhalmaz, egyedül a Máriavárosnál lévõ tavat (A dombnál) ismertem fel.

Posted

Szentesrõl van nagy felbontású kb 1 éves kép, de szegedrõl nincs részletes...

Az lenne a jó ha minden mindenütt úgy kilenne dolgozva mint NY.

De pl haverommal ilyen idõpontokba szoktuk bújni a progit, és printscreenen mutatjuk egymásnak, hogy mit találtunk. Nagyon jó kis cucc ez!

Egyébként a tavakra kitérve. Nézek egy területet ahol sok tó van. Oda zoomolok, vissza és már nem ugyanazokat a neveket mutatja :pislog:

Egyszer Csaj-to -t látok máskor Nagy seg-to -t

Mongyuk a nevükön is jót nevettem... :)

Posted

Hát hogy nem adtak magyarokra annyit azis biztos. Nézzétek meg New Yorkot vagy Tokiót. Ki vannak rendesen dolgozva a házak... és nézzetek el hozzánk. Azért nem bánnánk mi se... :démonikacaj:

Posted

Én is megnéztem hol lakom, és jópofa volt. :) . Egész jól használható, ráadásul a koordinátákat is kiírja ami plusz öröm, nekem legalábbis :) .

Azt nem tudjátok, hogy lehet-e vele koordinátákat beírva egy helyet megkeresni? :bizonytalan:

Posted

Ez a kordinátás nekem is tetszik. Nemtudom hogy lehet kordinátára keresni :(

Én nem csak a mi házunkat kerestem meg, hanem a haverokét is.

• 2 months later...
Ruzsa Dániel
Posted

GYÕR ott van és az a lényeg, még a házunk körvonalát is ki lehet rajta venni!!

Nagyon tetszik, csak kár, hogy mostanában sok vád éri!! :Sír:

Posted

Az jó, ha Gyõr benne van az újban, mert a régiben bizony csak pacát találtam a helyén.

Ruzsa Dániel
Posted

Na, elég rég volt amikor használtam a progit és hély!, mert én GYÕRI vagyok és a pacából is lazán kiveszek mindent(adyváros, szhegy....) Na jó, de azért ezen nem veszünk ám össze!! :D

Posted

Az én kedvenc kis városomat még nem ismeri a program, de én ennek ellenére imádom a Google-t ezért a munkájáért! Néhány éve, ha megláttunk egy forgó földgömböt a munkaasztalon, hanyatt vágtunk magunkat. Most meg baragolhatunk a világ nagy városaiban. Tegnap idéztem fel néhány éves Római útam állomásait...szuper élmény volt!

Posted

Igen! Ilyet én is szoktam csinálni! :)

Meg mostanában távolságokat mérek, pl. sétálok egyet a környéken (akár haza a suliból), aztán itthon lemérem, pontosan mekkora távot tettem meg. ;)

Posted

Az én kis városomat még a távolságmérésre sem lehet használni. Egy folt az egész.

Ruzsa Dániel
Posted

Hát ezt a távolságmérést nem igazán értem, de biztos igazatok van! Gyõr rajta van én felismerem és még mindig EZ a lényeg!! :D

• 2 weeks later...
@Berecz Dénes@
Posted
:ötlet: Ha egy magas hegycsúcsra ráközelítünk (pl.: Csomolungma), a középsõ egérgombot lenyomjuk, és elkezdjuk az egeret lefelé húzni, akkor a hegyeket oldalnézetbõl fogjuk látni. :ötlet:
Posted

Viszont akkor elõtte be kell kapcsolnod a landscape Layert. ;)

Posted

Én úgy vettem észre, hogy elvileg a program tudna keresni is, de nem az ingyenes verzióban. Gondolom, meg kell venni, és akkor mindent tud.

Posted

Igen mindent. De annyit nem, hogy megérje költeni rá. Talán a GPS modul ami miatt megérné... :hááát:

Posted

Ezt a progit egyenlõre,még nem ismerem,de majd kipróbálom ;)

Ruzsa Dániel
Posted

Bátran ajánlom, én szeretem a földrajozot, (csak a tanárt nem :démonikacaj: ) nagyon sokat nézegetek térképet, mióta pedig van ez a program, immáron, már ezzel is! ;)

• 10 months later...
  • 10 months later...
  • 2 weeks later...