Hutchington 0 Share Posted August 14, 2005 Hi! Nekem van egy AIRIS L103E típusú asztali DVD lejátszóm és sehol nem találok hozzá frissítést, pedig egy csomó helyen olvastam róla hogy frissíthetõ. Már néztem a gártó oldalát is de sajnos nem tudok spanyolul vagy hogy de akkor sem találtam még csak nyomokban sem utalást arra hogy valahol azért létezik ám hozzá frissítés . (Jó kis gyártó!) Nah szóval ebben az ügyben szeretnék egy kis segítséget kérni. Köszönöm: Hutch Link to comment Share on other sites More sharing options...
eremit 1 Share Posted August 14, 2005 Ha jól láttam, akkor: http://www.neuron.co.hu/neuron.php3?kozep=akcio Link to comment Share on other sites More sharing options...
cölöp 0 Share Posted August 14, 2005 itt van egy hozzá Kattints a termékek gombra . Link to comment Share on other sites More sharing options...
Hutchington 0 Author Share Posted August 21, 2005 ..::Köszönöm::.. Link to comment Share on other sites More sharing options...
eddy 0 Share Posted May 24, 2006 Birtokomban van a firmware, de sajnos nem ismeri fel a CD-t a dvd játszó. Mi lehet a hiba. Link to comment Share on other sites More sharing options...
CDNorbi8 0 Share Posted June 12, 2006 Mi a kiterjsztése? Link to comment Share on other sites More sharing options...
sphoenix 0 Share Posted August 7, 2006 Sikerült valakinek telepítenie a fent említett firmware-t Én letöltöttem a Neuron honlapjáról, de ez 2004.09.06-i!!! Létezik ennél frissebb is? Amúgy megnéztem a gyártó honlapját, és tényleg nincs sehol sem utalás frissítésre, persze lehet csak nem értem a spanyol-t. De megnéztem az angol nyelvû verziót is, és ott sem találtam a termékleíráson kívül semmit. Ha valaki tudna ebben segíteni, megköszönném. Link to comment Share on other sites More sharing options...
madik 0 Share Posted January 12, 2007 Sziasztok! Nem tuom nézi e még valaki ezt a fórumot, de nekem is szükségem lenne erre a frissítésre!! Az origamisystems honlapjárol már leszedték ezt a linket, v én vagyok béna mert nem találom!! És nem csak ott, hanem az egész neten nem találok az airis dvd-khez frissítést!! Ha vkinek megvan, az kérem küldje el nekem!! madik05@freemail.hu Köszönöm szépen!! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts