Jump to content
GSForum - Segélyvonal

Total Commander

Recommended Posts

Posted

A minap Total Commander 6.51-emmel szerettem volna felrakni új honlapom, de egy nem várt hiba tartóztatott fel.

Szépen kapcsolódik, már a végén tart, mikor épp azt írja ki, hogy LIST. Ebbõl az állapotból nem akar továbblépni. Mit tegyek? A többi FTP kapcsolatom is mindig itt akad el.

Posted (edited)

Próbáld meg passzív módban. Ha nem találod ezt a beállítást, szívesen leírom, hol van.

u.i.

Hálózat --> FTP kapcsolódás... --> Szerkesztés...

Ez itt.

Edited by eremit
Posted

A Total Commander-ben nálam is van mindig egy hasonló hiba:

Amikor nagy file-t töltök föl: végig fut a feltöltés meg minden, de a legvégén megakad és ott marad a feltöltõablak 100% on. Ha rámegyek, hogy mégse és újrakapcsolódom akkor látom, hogy a file-t feltöltötte...

A h betût remélem 'hogy' -nak gondoltad. <tzoli>

Posted

@master

Nekem is ez a hibám volt.

@eremit

Én is így oldottam meg. :D

Posted

@ocsi:

végig fut a feltöltés meg minden, de a legvégén megakad és ott marad a feltöltõablak 100% on

Nekem nem nagy file feltöltésénél adta ki ezt a hibát.A kapcsolódásnál akadt meg ezen a ponton.

@eremit:

:huh: Hú, hogy az a...:cenzúra: :cenzúra: :cenzúra: sikerült megoldani a problémát.

Köszönöm a segítséget.

(Bár még épp feltöltés alatt van a honlap)

• 2 weeks later...
Posted

Nekem is ez a LIST-es :) dolog volt a problémám, de hála nektek :istenvagy:

sikerült megoldani :):D:lol:

Posted

Egyik pillanatról a másikra eltünt az egyik könyvtáram! Vagyis nem teljesen, mert

ha bekapcsolom a rejtett fájlokat, akkor látom a könyvtárat, ami tulajdonképpen nem rejtett, mert más fájlkezelõ (xplorer2, Intézõ) látja rendesen. Hogyan csináltam rejtett könyvtárat amit nem is rejtett, csak nem látszik... ;)

Posted

Ilyen hasonló problémám nekem is van. Mégpedig hogy feltöltöttem videókat a tárhelyemre... ott el is foglalják a helyet, de a Total Commanderrel sehogy sem látom. :pislog: Ez miért lehet?

Ciao.

Posted

Na, akkor még egy panasz a TC-re.

Nem mutatja a a rejtett és rendszerfájlokat a C:\-ben, pedig be van állítva.

??

Posted

Nekem ha valamilyen problémám van a TC-rel (ami igen ritka),akkor szoktam felrakni a legújabb verzióját. Mindíg javít rajta valamit a fejlesztõje,így van rá esély,hogy megoldódik a problémátok. ;)

Posted
Egyik pillanatról a másikra eltünt az egyik könyvtáram! Vagyis nem teljesen, mert

ha bekapcsolom a rejtett fájlokat, akkor látom a könyvtárat, ami tulajdonképpen nem rejtett, mert más fájlkezelõ (xplorer2, Intézõ) látja rendesen. Hogyan csináltam rejtett könyvtárat amit nem is rejtett, csak nem látszik... ;)

Csak nem a Dokumentumokban a Képek, Videók (windows által létrehozott) mappák?

Posted

Oppá, nem csak a ZENE mappa, de a KÉPEK mappa is eltünt! Igen ezek az eredeti mappák, csak nem a szokott XP helyen, hanem egy külön particióra áthelyezve, mivel a rendszerpartición ugye nem ajánlatos dokumentumokat tartani. A VIDEÓK mappámra nem haragszik, azt látja. Megpróbálkozom az újabb verzióval - ha jól tudom 6.53 - hátha az visszaállítja a láthatóságot.

Posted

Nekem pont fordítva van: van olyan könyvtáram, hogy az Intézõ nem látja, a TC igen! :lol:

Posted

Ezt már végképp nem értem. Csináltam egy teljes unistallt (ini is törölve) majd egy új verziós install. A helyzet: ugyanaz. A képek és a zene mappa sehol. TotálKáosz!

Posted

Megrendeltem tegnap on-line a TC-t, de még nem érkezett visszajelzés. Ti csináltatok már ilyet? Most telepítettem a fájlt, de csak demo, üzenget, hogy regisztráljak.

Kovács Gyula (MiniDisk)
Posted

Egy floppyn fogod megkapni a teljes verziót.

Posted

Akkor ideiglenesen be kell csavaroznom a floppy drive-ot. Nem baj. Megpróbálok majd írni nekik, hogy e-mailben küldjék a kulcsot!

Kovács Gyula (MiniDisk)
Posted

Nincs kulcs. :hmm: A floppyn van a full verzió. Maximum linket kérhetsz, ahonnan letöltheted, vagy esetleg emailben elküldik Neked a teljes programot ...

Posted

Igaz, hogy én már régebben rendeltem meg - akkor még Windows Commander volt - de én kulcsot kaptam hozzá e-mailben...Ami azóta is használható. (Csak a könyvtáraimat nem tudja visszahozni!) ;)

Posted
Nincs kulcs.

Valóban? ;) És ha újratelepíted a Windowst, mindig fel kell rakni a régit, hogy utána frissíthesd az újra? Ez nem hangzik túl jól...

IPB kép

Posted
Oppá, nem csak a ZENE mappa, de a KÉPEK mappa is eltünt! Igen ezek az eredeti mappák, csak nem a szokott XP helyen, hanem egy külön particióra áthelyezve, mivel a rendszerpartición ugye nem ajánlatos dokumentumokat tartani. A VIDEÓK mappámra nem haragszik, azt látja. Megpróbálkozom az újabb verzióval - ha jól tudom 6.53 - hátha az visszaállítja a láthatóságot.

A Tweak UI segítségével lehet, hogy vissza tudod állítani a Zenét és a Képeket, a Repair -> Rebuild Icons útvonalon.

Posted

Zseni vagy tzoli! :D A Tweak UI tényleg elõvarázsolta az eltüntnek nyilvánított mappáimat! Csak hangosan gondolkodom: néhány napja megváltoztattam az XP kinézetét (Windowblinds, IconPackager), mely ugye hozzányúl a rendszerikonokhoz is, igaz, ezeket a TotalCommander nem veszi át. (Igazából ezt sem értem, hogy miért nem?) Ettõl függetlenül valószinûleg ekkor vesztek el a mappák...Mégegszer köszi tzoli!

Posted

Igen valószínûleg akkor...