Jump to content
GSForum - Segélyvonal

webes konyvtar listazasa

Jaspi

Recommended Posts

Jaspi

Sziasztok!

Azt szeretném kérdezni, hogy van-e valamilyen módszer a weboldalak könyvtárszerkezetének felfedéséhez.

Tehát ha megnyitom a www.valami.hu oldalt akkor ugye betöltödik az index oldal.

Én viszont azt szeretném látni, hogy a milyen nevû könyvtárak és fájlok vannak az adott webhelyen.

benkovics

Ezt a saját honlapodon akarod megnézni, akkor a legegyszerûbb, ha készítessz honlaptérképet. Ha másénál, akkor azt hiszem nem megy, mert sok esetben vannak olyan oldalak, (php-nál, admin.....) amit senki nem szeretne megmutatni, hogy hol van! :hááát:

Jaspi

Hello!

Más oldaláról van szó.

Azt tudom, hogy a flashget "honlap kibonto" szolgáltatása tud valamilyen hasonlót, de sajnos nem mutat meg minden oldalt (a saját weblapomon teszteltem). Ebbõl gondolom, hogy kell lenni hatékonyabb megoldásnak is.

+1 kérdés

Az vajon miért van, hogy nem kapok email értesítést az új üzenetekrõl, pedig az email cím is jó és a hozzászólásnál a jelölõ négyzet is be van állítva. (Most is azt írja "Már kapsz e-mail értesítéseket az új üzenetekrõl" pedig nem is kaptam.)

benkovics

Szerintem, ezt lehet direkt nem támogathatják? Képzeld, ha a Microsoft, vagy mondjuk a Nasa, vagy akár kormányzati lapokat próbálnál letölteni........ :hmm: Nem hiszem, hogy ez jó ötlet lenne!

( A profilodban is be van állítva? )