Jaspi 0 Share Posted August 13, 2005 Sziasztok! Azt szeretném kérdezni, hogy van-e valamilyen módszer a weboldalak könyvtárszerkezetének felfedéséhez. Tehát ha megnyitom a www.valami.hu oldalt akkor ugye betöltödik az index oldal. Én viszont azt szeretném látni, hogy a milyen nevû könyvtárak és fájlok vannak az adott webhelyen. Link to comment Share on other sites More sharing options...
benkovics 0 Share Posted August 13, 2005 Ezt a saját honlapodon akarod megnézni, akkor a legegyszerûbb, ha készítessz honlaptérképet. Ha másénál, akkor azt hiszem nem megy, mert sok esetben vannak olyan oldalak, (php-nál, admin.....) amit senki nem szeretne megmutatni, hogy hol van! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Jaspi 0 Author Share Posted August 13, 2005 Hello! Más oldaláról van szó. Azt tudom, hogy a flashget "honlap kibonto" szolgáltatása tud valamilyen hasonlót, de sajnos nem mutat meg minden oldalt (a saját weblapomon teszteltem). Ebbõl gondolom, hogy kell lenni hatékonyabb megoldásnak is. +1 kérdés Az vajon miért van, hogy nem kapok email értesítést az új üzenetekrõl, pedig az email cím is jó és a hozzászólásnál a jelölõ négyzet is be van állítva. (Most is azt írja "Már kapsz e-mail értesítéseket az új üzenetekrõl" pedig nem is kaptam.) Link to comment Share on other sites More sharing options...
benkovics 0 Share Posted August 13, 2005 Szerintem, ezt lehet direkt nem támogathatják? Képzeld, ha a Microsoft, vagy mondjuk a Nasa, vagy akár kormányzati lapokat próbálnál letölteni........ Nem hiszem, hogy ez jó ötlet lenne! ( A profilodban is be van állítva? ) Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts