Kicsi Sims 0 Share Posted August 12, 2005 Tudom itt programok felõl lehet érdeklõdni, de nekem most egy magyarosítás kéne, még pedig a Helyszínelõkhöz más néven CSI. Illetve, ha tudtok akkor a sima Simshez is. Sürgõs segítség kéne! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Adani 1 Share Posted August 12, 2005 Klikk! Itt mindent megtalálsz, a magyaritásokról. Link to comment Share on other sites More sharing options...
tesztax 0 Share Posted September 17, 2005 Valaki nem tudja hogy hol lehet letölteni a Star Wars: The Phantom Menace-hoz magyarosítást? Elõre is kösz! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Adani 1 Share Posted September 18, 2005 Ha létezik hozzá, akkor lásd az elõzõ hsz. Ha ott nincs, akkor nem létezik. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Neo 0 Share Posted September 18, 2005 Játékhonosítások 2004 és itt! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Neohacker 0 Share Posted September 19, 2005 Ajánlom ezt az oldalt mert itt minden megtalálható ami a játékok honosításával foglalkozik :!: íl: Magyarítások Link to comment Share on other sites More sharing options...
Adani 1 Share Posted September 19, 2005 Pár hozzászólással feljebb már belinkeltem! Egyébként valóban hasznos oldal, itt minden infót megtalálsz. Link to comment Share on other sites More sharing options...
tesztax 0 Share Posted September 23, 2005 Kiírja csak nem tudom letölteni. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Fejvadász 0 Share Posted January 1, 2006 Sziasztok! Lenne egy kérédésem, hogy hol lehet megtalálni a SWAT 4- hez a magyarosítását.Már kerestem mindenhol, de nem találtam meg.Ha tudtok válaszoljatok.Köszi Link to comment Share on other sites More sharing options...
Sebi 13 Share Posted January 1, 2006 Most készül. >> Klikk << Link to comment Share on other sites More sharing options...
Shia-ko 0 Share Posted January 1, 2006 Itt nézz körül. Link to comment Share on other sites More sharing options...
tanko_sz 0 Share Posted February 5, 2006 Sziasztok! Nem tudjátok mikor lesz kész a KOTOR2 magyarosítása???? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Sebi 13 Share Posted February 5, 2006 Még készül... >> Klikk << Egy kis olvasnivaló. Link to comment Share on other sites More sharing options...
BáGyu 0 Share Posted February 5, 2006 Engem is érdekelnének játékokhoz Magyarítások, de mivel óvatos duhaj vagyok, és nem szeretnék javítgatni, vagy újratelepíteni lenne egy pár kérdésem. Ezeket a programokat telepíteni kell, vagy valamely nyelvi könyvtárba kell „valamit” beilleszteni, tehát mire kell odafigyelni? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Shia-ko 0 Share Posted February 5, 2006 Változó. Attól függ, hogy ki, és hogyan írta meg. Link to comment Share on other sites More sharing options...
kori 0 Share Posted February 5, 2006 A magyarosítások nagyobb részét telepíteni kell. A készítõi általában leírják, hogy mire kell odafigyelni. Persze van olyan is amit csak be kell másolni egy bizonyos könyvtárba. Biztonsági másolat ilyenkor nem árt. Lehet, hogy szerencsés vagyok, nekem még nem okozott problémát a magyarosítás. Link to comment Share on other sites More sharing options...
BáGyu 0 Share Posted February 5, 2006 Tehát ha jól értem, valami kis szamárvezetõ ilyen olvasd el féleség van mindegyikhez? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Sebi 13 Share Posted February 5, 2006 Általában van. Link to comment Share on other sites More sharing options...
RPG Lac 0 Share Posted February 15, 2006 Nem tud walaki Football Manager 2006-hoz teljes magyarosítást? Nagyon megköszönném! Link to comment Share on other sites More sharing options...
zico 0 Share Posted February 15, 2006 Football Manager 2006 (igaz ez csak 84%-os) Link to comment Share on other sites More sharing options...
gergu12 0 Share Posted June 24, 2006 Létszi mondjatok olan oldalt ahol van a Star wars The Ohantom manecehez magyarosítás kösz jó oldal!! Link to comment Share on other sites More sharing options...
szaby_gyerek 0 Share Posted June 25, 2006 Talán itt keresd=>Link Amugy meg ez mindenben segít. Link to comment Share on other sites More sharing options...
tekton 0 Share Posted June 25, 2006 A Heroes V.-höz keresek magyarosítást. Tud segíteni valaki? A magyarítás portálon nincs. Link to comment Share on other sites More sharing options...
riddick 0 Share Posted June 28, 2006 Itt van még egy hasznos oldal. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Papp Norbert 0 Share Posted June 29, 2006 A Heroes V.-höz keresek magyarosítást. Tud segíteni valaki? A magyarítás portálon nincs. Találtam egy oldalt ahova úgytudom fel fog kerülni, szólok, ha felrakták az oldalra! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts