Pozoki 0 Share Posted August 9, 2005 A Sacred a kedvenc játékom, ezért megvettem az eredetit. Ám a CD-m nagyon karcolódik, mivel a játék meg van Patch-elve és CD-t követel. Úgy hogy Crack szóba se jöhet. ír: Ezért le kellene másolnom. Próbálkoztam a Nero-val az Alkohol120%-al és a CloneCD-vel, de egyikkel se volt jó! ír: Nem tudtok egy progit, amivel csinálhatnák egy eredeti hamisítványt koptatásra? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Utonium 0 Share Posted August 9, 2005 Több lehetõséged is van: íl: Felraksz valamilyen virtuális CD programot (pl: Daemon Tools) és keresel egy "kamu" képfájlt a játékhoz, amit ebbe betöltesz. Általában az ilyenekre úgy lelhetsz rá legkönnyebben, ha beírod Google-be ezt: programneve nocd, (azaz a te esetedben: sacred nocd). íl: A másik megoldás, ha az Alcohol-lal szépen lemásolod. Ehhez mindössze annyit kell tudnod, hogy a gyári lemezen milyen másolásvédelmet alkalmaztak. Ennek is nagyon könnyû utánanézni, de sajnos többet nem mondhatok róla, mert ahhoz egy warezoldal címét kellene megadnom. (Segítségképpen azért beszúrtam egy képernyõfotót is.) Lényeg az, hogy ha tisztában vagy azzal, hogy milyen másolásvédelemmel van ellátva a lemez, akkor elindítod az Alcohol Képkészítés Varázslóját és az alsó legördülõ menübõl (lásd a mellékelt screenshotot) kiválasztod a megfelelõt. (Semmi máshoz nem nyúlsz :! Az így elkészített képfájlt pedig szépen kiírod egy üres CD-re és elvileg tádáááámmm! Természetesen nem árt, ha elsõre újraírható médiával próbálkozol. Íme az a bizonyos legördülõ menü, amirõl beszélek: Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts