Jump to content
GSForum - Segélyvonal

Biztonsági másolat készítése legális programról

Pozoki

Recommended Posts

Pozoki

A Sacred a kedvenc játékom, ezért megvettem az eredetit. :)

Ám a CD-m nagyon karcolódik, mivel a játék meg van Patch-elve és CD-t követel.

Úgy hogy Crack szóba se jöhet. :Sír:

Ezért le kellene másolnom. :hááát:

Próbálkoztam a Nero-val az Alkohol120%-al és a CloneCD-vel, de egyikkel se volt jó! :Sír:

Nem tudtok egy progit, amivel csinálhatnák egy eredeti hamisítványt koptatásra? :(

Utonium

Több lehetõséged is van:

:nyíl: Felraksz valamilyen virtuális CD programot (pl: Daemon Tools) és keresel egy "kamu" képfájlt a játékhoz, amit ebbe betöltesz. Általában az ilyenekre úgy lelhetsz rá legkönnyebben, ha beírod Google-be ezt: programneve nocd, (azaz a te esetedben: sacred nocd).

:nyíl: A másik megoldás, ha az Alcohol-lal szépen lemásolod. Ehhez mindössze annyit kell tudnod, hogy a gyári lemezen milyen másolásvédelmet alkalmaztak. Ennek is nagyon könnyû utánanézni, de sajnos többet nem mondhatok róla, mert ahhoz egy warezoldal címét kellene megadnom. (Segítségképpen azért beszúrtam egy képernyõfotót is.) ;)

Lényeg az, hogy ha tisztában vagy azzal, hogy milyen másolásvédelemmel van ellátva a lemez, akkor elindítod az Alcohol Képkészítés Varázslóját és az alsó legördülõ menübõl (lásd a mellékelt screenshotot) kiválasztod a megfelelõt. (Semmi máshoz nem nyúlsz :!:) Az így elkészített képfájlt pedig szépen kiírod egy üres CD-re és elvileg tádáááámmm! :) Természetesen nem árt, ha elsõre újraírható médiával próbálkozol.

Íme az a bizonyos legördülõ menü, amirõl beszélek:

IPB kép

Guest
This topic is now closed to further replies.
  • Create New...