Jump to content
GSForum - Segélyvonal

eJay

RedBoy

Recommended Posts

RedBoy

Sziasztok!

Kíváncsi vagyok ki mennyire ismeri ezeket a progikat, ki melyiket használja vagy aki nem ismeri egyáltalán, de érdekli annak szívesen mesélek róla és mutathatok néhány példát is.

Painkiller

Én már egy albumot is összedobtam :D

• 2 weeks later...
RedBoy

Sirály! :)

Melyik progival dolgoztál? Esetleg tudnál nekem mutatni egy párat?

Painkiller

Progit v. zenét :hááát:

Dance ejay 2.0, de meg van a HipHop ejay 2.0, Tehno 2.0, és a MAGIX Music Maker 2005 Silver. (mind PCW)

marcos99

Hello Mindenkinek!

Én a Hip Hop ejay-t szeretném kipróbálni. :D Nem tud valaki valami címet, ahonnan le lehetne tölteni :?: Vagy valami olyan progi kéne, amivel alapzenét lehet csinálni, arra pedig rányomni a saját szöveget. :!: :P

Elöre is köszi, :windows: marcos99 :windows:

marcos99

Ez eddig nem rossz, csak demo! De valami olyan progi létezik amivel alapzenét lehet csinálni? Az ejay is valami ilyesmi, de valami más is létezik? marcos99

• 1 month later...
Ruzsa Dániel

Ami nekem van MUSIC MAKER 2005 DELUXE abban van egy elég nagy adag hiphop minta... :ötlet:

intruder

Hááááát, én próbáltam a Dance ejay 2.0-át, de öszinténszólva primitív kis szösszenetnek tartom... :hááát: bohóckodáson kívül semmire nem jó. Arra viszont nagyon :)

Ruzsa Dániel

Egyik barátom is eléggé le-le szólongatja ezeket az eYAJ-eket...Nekem tetszenek, de azért MUSIC MAKER magasan a legjobb... :upsz:

• 3 weeks later...
RedBoy
Hááááát, én próbáltam a Dance ejay 2.0-át, de öszinténszólva primitív kis szösszenetnek tartom... :hááát: bohóckodáson kívül semmire nem jó. Arra viszont nagyon :)

Szerintem sem egy nagy durranás a Dance 2, de még a Hip-Hop2 sem. Próbáld ki a Dance eJay 4-et! Ég és föld. :oké:

• 2 weeks later...
lal

nekem techno ejay 2 van + magix 05 és szerintem ezek nagyon jók, mondjuk a magixet többet használom.. :Sír: :D:lol::lol:

• 2 months later...
zazie

Azért van különbség a kettõ között (magix vs. ejay). Az eJay zenekészítõ program a magix meg inkább zeneszerkesztõ. Magyarán aki felvételt akar készíteni ne az ejayt válassza :D Én használtam az összes pcw-s zeneszerkesztõt, de csak a magix 05-tel vagyok elégedett.