Jump to content
GSForum - Segélyvonal

MSN .NET Passport megszüntetése

Recommended Posts

Posted

Helló,

Egy egyszerû kérdésem lenne.

Hogy lehet egy msn passportot megszüntetni?

Fontos lenne, hogy negszünnyön, mert elég sok problémát tud okozni az a személy aki használja.

Elére is köszi.

Posted

:nyíl: Jelentkezz be itt: KLIKK! (lehetõleg IE alól)

:nyíl: Jobb oldalon válaszd ki az Ügyfélszolgálat hivatkozást

:nyíl: Máris látni fogsz egy olyan opciót, hogy Fiók megszûntetése

...innen gondolom már menni fog. ;)

• 2 weeks later...
Posted

De ha MSN, vagy Hotmail-es e-mail cím a Passport fiók, azt nem fogod tudni megszüntetni, csak aha magára hagyod fél évre.

Apropó, most látom, hogy nem is a saját fiókodat akarod megszüntetni! :pislog:

Posted

Legyünk jóindulatúak. Lehet, hogy a gyereke fiókjáról van szó, vagy valaki ellopta a címét és helyette használja. ;)

Amúgy itt csak olyan tanácsokat kaphat, ahol a megszüntetéshez szükség van a jelszóra, ha pedig azt tudja, akkor miért is ne tehetné meg. :) Bár a jelszóváltoztatás még mindig egyszerûbb megoldás lenne. :hááát:

• 5 months later...
Posted

Jelentkezz be itt: KLIKK! (lehetõleg IE alól)

Jobb oldalon válaszd ki az Ügyfélszolgálat hivatkozást

Máris látni fogsz egy olyan opciót, hogy Fiók megszûntetése

Az lenne a kérdésem, hogyha így megszüntetem a passportom, attól még a hotmailos e-mail címem mûködni fog? Csak az Msn passportom törlõdik?

Ne írj egymás után több hozzászólást! A kérdésedet pedig csakis a megfelelõ helyen tedd fel! Akkor az lesz a legforgalmasabb topik! <PF>

Posted

Mert itt lényegében a hotmail accountomat törlöm...Tehát, ha az említett módszerrel csinálom, akkor az email címem is törlõdik?

Kovács Gyula (MiniDisk)
Posted

Mivel a kettõ ugyanaz, így a válasz: Igen!

Posted

Hello, nekem az lenne a kérdésem, hogyha törlöm a net passportomat, elvileg a megszüntetés után más regisztrálhatja az én volt címem, ha valaki regisztrálja, (msn-hez) akkor az én volt partnereim látják az állapotát? hogy xy@hotmail.com bejelentkezett?

Posted

És ha letiltom és törlöm minden egyes volt partnerem?

• 3 months later...
Posted

hello

nekem olyan kérdésem van, hogy miért szakad meg állandóan a .Net Passporttal a kapcsolat?

mit tehetek ellene?

Posted
És ha letiltom és törlöm minden egyes volt partnerem?

Az, hogy te törlöd őket, náluk tudtommal még megmaradsz, így látnak továbbra is.

hello

nekem olyan kérdésem van, hogy miért szakad meg állandóan a .Net Passporttal a kapcsolat?

mit tehetek ellene?

Ezt több dolog okozhatja: karbantartás van a serveren, vagy nálad szakad meg az Internet-kapcsolat pl.
  • 3 months later...
Posted

SZIAsztok!

tudna valaki segíteni msn hotmailes címet,hogyan lehet törölni?

• 1 year later...
Posted

Sziasztok!

Lenne egy olyan problémám, hogy ezt a Windowsba beépített Windows messengert használom. egyik nap bejött a net passport ablak. Beírtam a mail címet meg a jelszót és és ez elvileg hozzárendelte a felhasználói nevemhez ezt. Így most automatikusan bejelentkezik és nem tudom kiszedni a jelszót. Tudna ebben valaki segíteni, hogy hogyan lehetne kitörölni legalább a jelszót? De ha lehet akkor az egész net passportot a felhasználói nevem alol?

Előre is köszi!

Posted

Nem kellett volna beírni az adataidat. A passport ablak nem szokott csak úgy felugrálni. Lehet, hogy vírust kaptál. Tudsz mutatni egy képet a problémáról?

Guest
This topic is now closed to further replies.
  • Create New...