Humberto Posted August 7, 2005 Posted August 7, 2005 (edited) A napokban tervezem DVD író vásárlását és érdekel a VÉLEMÉNYETEK errõl a két modellrõl ( Pioneer 109D és LG4163B ) Elsõsorban személyes tapasztalatok érdekelnek ( tehát a "tricikli az LG" meg "pioneer az egy talicska" hozzászólásokat mellõzzük!!!) Nagyjából egy ár/kategóriában vannak de ma már mindent hallani.. Szóval ha nektek van akkor írjátok le. Köszi!! Edited August 7, 2005 by Greene
Lex Posted August 7, 2005 Posted August 7, 2005 A Pioneer tényleg jó, de ha akarsz DVD-RAM-ot is írni, olvasni, akkor az LG.
eremit Posted August 8, 2005 Posted August 8, 2005 Az LG 4163B nekem bevált, mint minden eddigi LG termék. Tehát LG.
norc Posted August 8, 2005 Posted August 8, 2005 Nekem ez a fajta LG van. Nagyon bevált, semmi gondom vele. Viszont van egy DVD olvasó is a gépembe az Pio. Hát nem vagyok vele megelégedve, sokszor vannak olvasási hibái, nem az igazi. Úgyhogy LG!
kori Posted August 8, 2005 Posted August 8, 2005 Nekem is 109-es van két hónapja. Rögtön firmware frissítéssel kezdtem a vásárlás után (1.4). Akkor még 1.09-el szállították.Szerintem ez a nyerõ.
Humberto Posted August 8, 2005 Author Posted August 8, 2005 Köszi a segítséget, végül a Pioneert vettem és tökéletesen mûködik! Még csak egy valami: szerintetek érdemes firmware-t frissíteni mindenképp, vagy várjak amíg valami gond lesz?
Shia-ko Posted August 8, 2005 Posted August 8, 2005 keresgélj itt fórumon belül akár jó kérdés, és jó sokszor lett megválaszolva
kori Posted August 9, 2005 Posted August 9, 2005 Nem tudom,hogy jelenleg milyen firmwarevel szállítják,de mindenképpen szükséges. Az 1.4-es már több lemezt tud kezelni. :!:
Recommended Posts