Guest IQ5.5 Share Posted August 7, 2005 Az iránt érdeklõdnék, hogy honnan lehet letölteni a JAVA Development Kitet-et Link to comment Share on other sites More sharing options...
arpsoft 12 Share Posted August 7, 2005 http://java.sun.com Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest IQ5.5 Share Posted August 9, 2005 Nekam munkámhoz sajnos az 1.2-es verziójára lenne szüksegem a JDK-nak. Ezt viszont nem találtam meg SUN weblapján. Honnan tölthetõ le ez a verzió Link to comment Share on other sites More sharing options...
dirty dogg 0 Share Posted October 25, 2005 Java 2 Standard Edition (J2SE) (Formerly called JDK 1.2) Link to comment Share on other sites More sharing options...
@Berecz Dénes@ 0 Share Posted November 8, 2005 Innen töltheted le Link to comment Share on other sites More sharing options...
dirty dogg 0 Share Posted November 30, 2005 tudna valaki mondani nekem uhu linux alatt futó fejlesztõ környezetet? mint pl a JCreator a win alatt. Link to comment Share on other sites More sharing options...
csutomi 0 Share Posted December 1, 2005 Nem tudom, hogy UHU-n mûködnek-e, de Linuxos például az: Eclipse és a NetBeans is. Link to comment Share on other sites More sharing options...
dirty dogg 0 Share Posted December 4, 2005 köszönet. az Eclipse-et le is szedtem. a win verzióját is megnézem. köszi Link to comment Share on other sites More sharing options...
csutomi 0 Share Posted January 21, 2006 Azt szeretném kérdezni, hogy ha létrehozok egy frame-re rajzolt gombot, akkor hogyan tudom a gombot a képernyõ egy meghatározott helyére tenni és a méretét is egy adott méretre pl. 100x100-asra állítani? Link to comment Share on other sites More sharing options...
arpsoft 12 Share Posted January 22, 2006 Van neki setheight, setwidth és setlocation metódusa. Link to comment Share on other sites More sharing options...
csutomi 0 Share Posted January 26, 2006 Hol találok olyan helpet jávához, amivel lehet kulcsszavakra keresni? Például beírom, hogy StringTokenizer és megmutat mindent a StringTokenizer használatáról. (Nem baj, ha angolul van, csak ne online legyen) Link to comment Share on other sites More sharing options...
Attila1981 0 Share Posted February 20, 2006 Hello! Van egy példa jAVA-ban amivel nem boldogulok- 5 betus szót kell kitalálni, úgy hogy szavakat írunk. A program megadja, hogy az adott szó hány betuje van a keresendo szó betuivel azonos helyen. Addig kell tippelni, amíg entert nem utnek, vagy ha kitaláltak a szót. Majd a tippeket ki kell íratni. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Silent Psycho 0 Share Posted February 23, 2006 Üdv Mindenkinek! Feltelepítettem a Java 2 Platform Standard Edition 5.0-t és a JCreator LE v3.50-t. JCreatorban amikor futtatni akarok egy programot, mindig ugyanazt a hibát írja ki: Exception in thread "main" java.lang.NoClassDefFoundError: ... Hogyan tudnám ezt a hibát kiküszöbölni? ítség: Link to comment Share on other sites More sharing options...
csutomi 0 Share Posted February 24, 2006 Mi a program kódja és a java fájlod neve? Más hibát nem ír? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Silent Psycho 0 Share Posted February 24, 2006 Újratelepítettem a Java 2 Platform Standard Edition 5.0-t és a JCreator LE v3.50-t is. Most már mûködik. Egyébként ez volt az a program. Hello.java: public class Hello{ public static void main (String[] args){ System.out.println("Hello World"); } } Link to comment Share on other sites More sharing options...
Kovex 0 Share Posted April 19, 2006 Sziasztok! Milyen programmal tudok egy Jad kietrjesztésû filet class kiterjesztésbe visszafordítani. Honnan lehetne letölteni ezt a programot. SÜRGÕS!! Segítséget elõre is megköszönöm Link to comment Share on other sites More sharing options...
arpsoft 12 Share Posted April 19, 2006 http://members.fortunecity.com/neshkov/dj.html Link to comment Share on other sites More sharing options...
Kovex 0 Share Posted April 19, 2006 Szia! Köszi a segítséget. Letöltöttem arról a webhelyrõl a DJ Java Decompiler 3.9-et. Ezzel Class file-t vissze tudok fejteni. Valahogy biztos lehet fordítva is mûködtetni ami pont nekem kellene, hogy jad file ból csináljon classt, csak Nem tudom hogy, mert az istenért sem akarja megcsinálni. Nem ismered véletlenül hogyan mûködik ez a program ? Link to comment Share on other sites More sharing options...
arpsoft 12 Share Posted April 20, 2006 Egy kicsit utána olvastam ennek a jad fájlnak. Ez csak egy paraméterhalmaz, ami a program mûküdési paramétereit, illetve a futtató rendszerre vonatkozó dolgokat tartalmazza. Ebbõl nem fogsz kódot visszanyerni, fõleg azért nem, mert egyszerû karakteres állományról van szó. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Garono 14 Share Posted June 30, 2006 Végre én is elkezdtem a Javát. Csak felmerült bennem, hogy, hogyan lehetne .class fájlból .exe-t csinálni? Kérdésemre a Prog.Hu-n kaptam választ (nem én tettem fel a kérdést, de előttem öten is ), és ők a JexePack programot ajánlják hozzá. Ki is próbáltam, meg is csinálja az .exe-t. Ám amikor futtatni akarom, azt írja, hogy mivel regisztrálatlan JexePack-et használtam, nem futtathatom a fájl, de ha regisztrálom, akkor jó lesz. De! A JexePack oldalán nincs semmiféle regisztráció, és a JexePack, mint program nem is létezik, csak a .class fájlt kellett vele egy mappába helyezni, és elindítani, majd ő megcsinálta az .exe-t. Gondolok itt arra, hogy még csak véletlenül sincs benne Súgó menüpont, és Regisztráció. Valaki használta már? Vagy ha nem, tud egy használható Java fordítót? Link to comment Share on other sites More sharing options...
csutomi 0 Share Posted July 1, 2006 Vagy ha nem, tud egy használható Java fordítót? Ööö, a .class fájl már egy lefordított java állomány. A java fordító pedig a javac (vagy javac.exe), az csinál a .java fájlodból .class fájlt. Nem értem, hogy miért akarsz a .class-ból .exe-t csinálni. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Garono 14 Share Posted July 1, 2006 Nos, én a NetBeans 5.0-át használom, abban írom a .java fájlt, és a program rögtön el is menti .class-be (persze .java-ba is). A javac.exe tudtommal a Java Development Kit-ben található meg. Egyébként meg azért akarok .exe-t, mert ha mondjuk .jar-ba teszem a végeredményt, akkor azt csak a JDK ismeri, az pedig nincs meg mindenki gépén. Kíváncsi lennék, hogy az Azureus készítõi, hogyan csinálják? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Garono 14 Share Posted July 4, 2006 Na megtaláltam a tutit a Java Development Kit 5.0 Upgrade 7 and NetBeans 5.0 nevű csomag személyében. Csak mire erre rátaláltam már járt a gépemen egy JDK1.3, egy JDK1.4, és most JDK1.5 van. Meg a NetBeans is kétszer lett telepítve... és ez nem nagyon tetszett a Java Runtime Enviromentnek, aki bevágta a durcát, és cseszik megmozdulni. Van az, hogy a Vezérlőpultban a Java-ra kattintva előjön a Java Control Panel, azon belül Advanced fülön van olyan, hogy <APPLET> tag support. Na, ott nincs kijelölve a Firefox és Netscape, ha meg kijelölöm és nyugtázom, kiírja, hogy nincs telepítve Firefox. Pedig most is azzal írok... Viszont az Explorer ki van pipálva, mégse tud mit lezdeni a Javaval. Operáról ne is beszéljünk, az meg a végtelenségig tölti az Appletet. Így most nem tudok mit kezdeni a .class fájlommal. Valakinek van valami ötlete? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Garono 14 Share Posted July 5, 2006 Ó, hogy nekem mennyi eszem van! El se hiszem! Mindössze annyi volt a baj, hogy APPLET tagnek src-t adtam, pedig tudtam, hogy code-ot kéne, de megszokásból azt írtam, és nem jelent meg semmi, csak egy üres X. Én hülye! Viszont így már sikerült, szóval buli van! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Botond 0 Share Posted October 14, 2006 Helló! Szeretnék egy telefonra egy olyan programot írni JAVA-ban, ami Bluetooth-on tud szöveges üzeneteket küldeni (kb. MSN Messenger). Csak az a problémám,hogy nem tudok JAVA nyelven programozni, sõt egyáltalán nem tudok programozni. Van a neten valami hasonló program? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts