Painkiller Posted August 7, 2005 Posted August 7, 2005 Gif animácószerkesztõ programokat keresek! Ne kelljen programozni!
fapuma Posted August 7, 2005 Posted August 7, 2005 Igen. Bár kicsit macerás: le kell tölteni a GTK+-t, a GIMP-et, és a GIMP Animation Package-t. Lehet, hogy jobb, ha megvárod a nagyobb animátorok felbukkanását.
benkovics Posted August 7, 2005 Posted August 7, 2005 Ulead Gif Animator. Nem ingyenes, de rettentõ egyszerû használni!
maystro2 Posted August 7, 2005 Posted August 7, 2005 Ulead Gif Animator. Nem ingyenes, de rettentõ egyszerû használni! Ahogy mondod! Bár én régebben rákerestem googleban és sikerült letöltenem egy Ulead Gif Animator 2.0 Full verziót egy legális honlapról! A varázslójával nagyon gyorsan lehet dolgozni, ha már megcsináltad elötte a képeket.
Giraffe1 Posted August 8, 2005 Posted August 8, 2005 JASC, vagy most már Corel Paint Shop Pro "tartozéka" az Animation Shop. Elég egyszerûen használható és most otthonra bruttó 21 ezer forint (ha van a családban egy iskolás gyerek). @maystro2 A Ulead Gif Animator tudtommal sohsem volt ingyenesen letölthetõ. Az elképzelhetõ, hogy valamelyik újságnak volt a lemezmellékletén, de letölthetõen... nagyon kevés a valószínûsége.
Csizmazia István [Rambo] Posted August 8, 2005 Posted August 8, 2005 @maystro2 A Ulead Gif Animator tudtommal sohsem volt ingyenesen letölthetõ. Az elképzelhetõ, hogy valamelyik újságnak volt a lemezmellékletén, de letölthetõen... nagyon kevés a valószínûsége. Így igaz, a jó emlékezetû PC Format újságggal adták ajándékba a 2.0-ás verziót,
Giraffe1 Posted August 8, 2005 Posted August 8, 2005 Ami ugyebár azt jelenti, hogy az újság vásárlóinak "ingyenes" a program. Ergó, az a verzió egy honlapról letöltve ugyanolyan "kalóz", mintha egy erre szakosodott site-ról töltené le valaki. Ahogyan a néhány hónappal ezelõtt a PC World mellékeltén lévõ Xara Webstyle sem lesz legális egy honlapról letöltve. Esetleg meg lehetne próbálni felvenni a kapcsolatot a Uleaddal, hogy nem akarják-e az újságnak odaadni?!
maystro2 Posted August 8, 2005 Posted August 8, 2005 Ez mind oké, de szerintem néha megengedhetõ egy kis csintalanság.
Jaspi Posted August 14, 2005 Posted August 14, 2005 A legfrissebb 5-ös verziót le lehet tölteni errõl a címrõl: http://www.ulead.com/ga/trial.htm Igaz csak 15 napig használható, de legalább legális Ezt a programot különben én is szívesen látnám az újság mellékletén (még ha nem is a legfrissebb verzót)
benkovics Posted August 14, 2005 Posted August 14, 2005 Szerintem a trialt felesleges feltenni, mert azt bárki letöltheti, viszont nem hiszem, bár jó lenne, ha egy teljes verzió, akár régebbi is fenn lenne a mellékleten!
Papp Norbert Posted September 16, 2005 Posted September 16, 2005 Hogyan lehet Animált GIF képet készíteni?
Kovács Gyula (MiniDisk) Posted September 16, 2005 Posted September 16, 2005 A hogyant hosszú lenne konkrétan leírni. Kell hozzá program, pl. az Animation shop amivel a képeket össze lehet fûzni. Ki kell választani, mik azok a képek, amikbõl az animácikókat készíteni akarod, és ezt ezzel a programmal össze tudod rakni. De van még pár alkalmazás, ami alkalmas erre a feladatra.
benkovics Posted September 17, 2005 Posted September 17, 2005 Animation Shop, ír: Rossz a link.... ír: ír: ír: De körülnézhetsz itt is! http://www.pcworld.hu/forum/index.php?showtopic=1525
Kovács Gyula (MiniDisk) Posted September 17, 2005 Posted September 17, 2005 ír: Rossz a link.... ír: ír: ír: Link javítva.
Papp Norbert Posted September 17, 2005 Posted September 17, 2005 Én egyszerûen rákerstem a program nevére, a Google-ban. Sikerült készíteni! Jó kis progi ez! :!: Köszönöm a segítséget!
Papp Norbert Posted September 18, 2005 Posted September 18, 2005 Megtanultam animált gif képet készíteni, és az új avatarom is megszületett.
Neo Posted September 18, 2005 Posted September 18, 2005 Klikk: Advanced GIF Animator Az egyik legjobb GIF-animátor! A legutóbbi verzió 2.22 (March 1, 2005). Letölthetõ hozzá magyar nyelvi fájl is! Itt!
Papp Norbert Posted September 18, 2005 Posted September 18, 2005 Kösz a tippet! Megnézem ezt a progit.
Kovács Gyula (MiniDisk) Posted October 17, 2005 Posted October 17, 2005 Szeretnék animált gif-et készíteni, és igazából tudom is, hogy hogyan, és miben szeretném, viszont egy opciót szeretnék beletenni, méghozzá azt, hogy az animáció egyszer fusson le, és a végállapotnál megálljon. Ne pedig ismétlõdjön. Az Animation Shopot használom. Ezt hogyan kell beállítani?
google Posted October 17, 2005 Posted October 17, 2005 Ha Gimpet használnál, akkor tudnék válaszolni.
Kovács Gyula (MiniDisk) Posted October 17, 2005 Posted October 17, 2005 Hát ezzel most nem sokra mentem. Viszont az opciót megmondhatnád, hogy mi hátha, hátha az Animation Shopban is rálelek erre.
Recommended Posts