N2ONorby 0 Share Posted August 5, 2005 Nem tudom hogy megvan-e vkinek, de ha megvan akkor annak a segítségét kérném. Tehát nem tudom kezelni. A Need For Speed 5 címû játékhoz kéne ez a program. Mert hogy itt lehet választani a virtuális op.rendszert meg mindent. Csak hogy kezelni nem tudom . Aki tudna vmit segíteni annak megköszönném. Bye Link to comment Share on other sites More sharing options...
Halasi Miklós 0 Share Posted August 5, 2005 Mielõtt nekiesnél: nem játékra való. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Adani 1 Share Posted August 5, 2005 De játékokhoz jó! Elõször is összerakod benen a virtuális masinádat, RAM-ot CPU idõt, portokat beállítod, majd jöhet a winyó. Nem nehéz dolgok ezke rá fogsz jönni. Célszerû image fájlt adni neki, abból nem lehet baj. Ha készen van a virtuális géped, akkor indítsd el, majd telepíts rá op. rendszert úgy mintha rendes gép volna. Ha van rajta op. rendszer jöhet a Directx meg a játék telepítése. Link to comment Share on other sites More sharing options...
payskin 946 Share Posted August 5, 2005 Persze, minden attól függ, hogy milyen játékot akarsz rajta futtatni és mennyire erõs a géped? A virtuális PC-d annak közel a felét hozza majd teljesítményben! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Halasi Miklós 0 Share Posted August 6, 2005 De játékokhoz jó! Csak a virtuális videokártya közel se nyújt 3D-s teljesítményt! Tehát az említett Need For Speed 5 speciel nem fog rajta menni (rendesen). Link to comment Share on other sites More sharing options...
eremit 1 Share Posted August 6, 2005 Tapasztalatból mondom: nem jó! Persze a Pasziánsz, a Klotski vagy a Flipper futnak rajta. De pl. a TR4-et, ha megfeszültem, sem tudtam telepíteni. (SATA winyó) Link to comment Share on other sites More sharing options...
Adani 1 Share Posted August 6, 2005 Nekem még régebben sikerült az Age2-t futásra bírni, igaz az nem ezzel, hanem a VmWare-rel volt, de hát végülis ugyanúgy mûködnek. Sõt CD-t is tudtam írni a virtuális gépen, meg Divx filmet is néztem rajta teljes képernyõs módban. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Greene 15 Share Posted August 6, 2005 Az NFS5 nem a Porsche (A 4 a High Stakes)? Azzal én játszottam XP alatt ha jól emlékszem . Kompatibilitási módban se megy? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest Share Posted August 9, 2005 Lehet ennek segítségével felpakolni a Windows 3.11 -et? A listában nem szerepel. de az "others..." segítségével felmenne? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Halasi Miklós 0 Share Posted August 9, 2005 Persze, hogy felmegy rá! Nekem csak az NT 3.1-est nem sikerült feltennem rá. De a Win 3.x felmegy rá a Dossal együtt. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest Share Posted August 9, 2005 Köszi És még lenne egy kérdésem: Megvan nekem a Microdoft Windows Server 2003 Professional trialja Na ezt felsikerintettem a Virtual PC-ben, mûködik is, csak azt nem tudom, hogy most ugyanígy fel kell raknom az alaplap, hangkártya és videókari szoftvereit a virtuális windowsomban? Mert például a nang nem megy, kérdõjel van a Device Managerban a hang mellett.. valószínûleg azért mert Realtek hangkarim van, és az emulátor másképp gondolta a dolgot.. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Shia-ko 0 Share Posted August 10, 2005 Persze. A virtuális gép, úgy mûködik, mint egy csupasz vas, csak van 1-2 megszorítása. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest Share Posted August 10, 2005 Nagyon jó ez a program, eddig a trialt használtam, de ugy gondolom beszerzem a full verziót. Hol lehet ezt a legolcsóban megvenni? Mert a neten sehol sem találom... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Halasi Miklós 0 Share Posted August 10, 2005 Itt megveheted, ha a neten nem találtad meg: http://www.szoftverabc.hu/cgi-bin/show.cgi...plist=msdobozos Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest Share Posted August 10, 2005 Köszönöm Ez jó lesz Persze. A virtuális gép, úgy mûködik, mint egy csupasz vas, csak van 1-2 megszorítása. Köszi, de kicsit félek tõle. mert még nem csináltam ilyet. Szóval ez a Virtual PC felpakolt alapba mindenfélét (hangkártya, video stb) de azt ugye megtehetem, hogy a gazda gépre feltett videókártyám és alaplapom meg satöbbi szoftvereit teszem fel a virtuálisba? Vagy ezt nem szabad? Link to comment Share on other sites More sharing options...
payskin 946 Share Posted August 10, 2005 Ha meg akarod venni, érdemesebb a VmWare-t, az jobb. Állítólag lesz idén õsszel vagy jövõre új Virtual PC is. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest Share Posted August 10, 2005 Köszi, megnézem azt is . És az elözõ kérdésemre esetleg tudtok tippet adni, hogy feltehetem-e az alaplapom meg a videókarim meg a többi szoftvert a virtuális gépbe is? Szóval azokat amiket a gazda gépemre van telepítve.. Vagy a Virtual PC generál egy komplett PC-t és azt hagyni kell ahogy van? Gondoltam megvárom mit mondtok, mert nem akarom hazavágni a gépemet Link to comment Share on other sites More sharing options...
Halasi Miklós 0 Share Posted August 11, 2005 feltehetem-e az alaplapom meg a videókarim meg a többi szoftvert a virtuális gépbe is? Mivel a Virtual PC-ben virtuális videokártya és hangkártya van (tehát emulált), ezért a drivereket felejtsd el Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest Share Posted August 11, 2005 Köszönöm:) Egyébként bocsánat, hogy többször mégegyszer megkérdeztem (Elõzõ alkalommal Shia-ko már válaszolt is), de annyira új nekem ez a progi, hogy inkább mégegyszer megkérdezem, csak ne rontsak el valamit.. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Halasi Miklós 0 Share Posted August 11, 2005 Nem tudsz elrontani semmit: feltelepíted az oprendszert, mintha szûz géped volna, aztán ha már fent van, akkor (Win98SE-tõl) válaszd ki a Virtual Machine Additions telepítését a fõmenübõl. És egy újraindítás után már el is felejtheted a drivereket. Ezután csak a progikkal foglalkozz! A VMWare annyival jobb csak, hogy már USB-t is kezel. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Pathfinder 0 Share Posted August 11, 2005 Kissebb információ: A Virtual PC 2004-ben használt videokártya egy S3 Trio32/64-es maximum 8 Mb rammal (a programban mellékelt CD iso-ban van egy driver ami a 4mb-ot felhúzza 8 mb-ra), 3d támogatás nélkül (ha jól tudom). Remélem nem mondtam újat a többségnek. Link to comment Share on other sites More sharing options...
nagygabor 0 Share Posted November 14, 2005 Akadt egy kisebb problémám. Feltelepítettem a Virtual PC-re a Windows SBS-t és a bejelentkezésnél ugye ctrl+alt+del-t kell nyomni. Ekkor nekem a rendesz oprendszer feladatkezelõjét hozza be. Nem tudok belépni a SBS-be. Hogyan lehet megoldani? Link to comment Share on other sites More sharing options...
csibe283 0 Share Posted November 16, 2005 Ha jól emlékszem, az ALT helyett ALT Gr-t kell nyomni. Egyébként én a Vistát raktam fel Virtual PC-re (Naja...volt vagy 5 óra az egész ) és 4 színt jelenített meg. Ráerõszakoltam a videókártya driverét és hopp tökéletesen bejött minden. Úgyhogy szerintem fel lehet rá rakni. Link to comment Share on other sites More sharing options...
nagygabor 0 Share Posted November 16, 2005 Próbáltam már az alt gr-t is. Nem megy! Link to comment Share on other sites More sharing options...
zoltánszól 0 Share Posted December 16, 2005 Alt+Ctrl+Del = Alt+Del Tehát a CTRL-t ne nyomd! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts