Jump to content
GSForum - Segélyvonal

Pendrive-vásárlás

Recommended Posts

Posted

sziasztok,

512-es kapacitású darabot vennék, melyiket válasszam? melyiken lehet adatokat titkosítva tárolni? hol érdemes venni?

köszi

- ProFiler -
Posted

A SanDisknek jó memóriái vannak. Titkosítva mindegyiken tudsz tárolni - szoftver segítségével. Árban nálunk nem tudom hogy áll, de Ausztriában nem drágák. :)

Ciao.

Posted

És Németországban sem. Ott vettem, igaz, csak 128 MB-osat, de azt 10 Euróért. De a 256-os is csak 14 volt tavaly októberben. Amúgy a SanDisk tényleg jó,

Posted

Azért csak óvatosan a SanDisk Pendriveokkal! Több ismerõsömnél is meghaltak fél éven belül... :hááát:

Posted
:?: sziasztok! Vettem egy Telstar ufm 102 b mp3 lejátszót de nem jó hozzá a driver! Tud segiteni valaki, hogy honnan tudnék letölteni hozzá? Elõre is köszi!!!
Posted

Szintén rossz tapasztalatok egy SanDisk cruzer 512 megással.

Posted

@drNo: többnyire nem kell driver az mp3 lejátszókhoz, mert az újabb operációs rendszerek felismerik mint USB-s meghajtót.

- ProFiler -
Posted
Szintén rossz tapasztalatok egy SanDisk cruzer 512 megással.

:pislog::pislog::pislog: Ez most hogy jött? Hogyhogy szintén? Eddig csak jókat írtunk róluk.

Én csakis ilyeneket használok - mindenféle méretben - és soha nem volt semmi bajom velük. Pedig nagyon nyúzom õket (erõs ütések, vízbe esés, nagyon sûrû használat rengeteg gépben, stb.).

Ciao.

Posted
Azért csak óvatosan a SanDisk Pendriveokkal! Több ismerõsömnél is meghaltak fél éven belül... :hááát:

Kedves ProFiler! Azért nem árt visszaolvasni dolgokat! :S

- ProFiler -
Posted

:pislog::hááát:

Ha az idõt is hozzáteszem, akkor kb. 1-2 évesek.

Ciao.

• 3 weeks later...
Posted

Hello!

Vettem egy ilyen MP3 lejátszót aminek belsõ memóriája nincsen az nem is baj hanem, hogy az a jó benne, hogy a memória nem stabil hanem bõvíthetõ.

A kérdésem a következõ lenne, hogy szerintetek megérte megvenni 8500Ft ért?

Posted

A PC Studióban bemutatott SanDisk Cruser Titanium 1 GB-ost szeretnék venni valakinek. És a nevét is bele akarom graviroztatni. Nem tudjátok hol lehet kapni?

Posted

Szeretnék vásárolni egy Sandisk MemoryStick PRO Ultra II 1 Gb kártyát a leendõ PSP konzolhoz, de a kb. 38.000 FT-os ár nagyon drága. Nem tud valaki egy nagykerböl szerezni? Vagy Nagyker áron? Vagy valamilyen olcsóbb áron? :upsz:

Errõl lenne szó:

http://hu.nomatica.com/memoire/1msproultra2sanHU.htm

Posted

A Pro változatot 120 Euroért tudom szerezni Ausztriából. Miért kell pont az Ultra II Pro? :pislog: (Ultra is van, de az csak kicsit olcsóbb, mint amennyit írtál.)

Ciao.

Posted

Én úgy tudom lesz/van UMD (Universal Media Disk) lemez a PSP-hez, ami 1,8GB-os, és biztos olcsóbb lesz mint a Memory Stick... :bizonytalan:

Posted

Pendive-ból milyen márkákat ajánlotok?

• 1 month later...
Posted
A SanDisknek jó memóriái vannak. Titkosítva mindegyiken tudsz tárolni - szoftver segítségével. Árban nálunk nem tudom hogy áll, de Ausztriában nem drágák. :)

Köszi, statisztikailag errõl mondták a legtöbb jót.

Posted

Media Marktban most láttam, hogy Sandisk Cruzer Titanium 512 MB-ost 30000 Ft-ért adják. Nem sok az egy kicsit?

Posted

De, mert Ausztriában csak 50 Euro, ami majdnem csak a harmada.

Ciao.

Posted
Media Marktban most láttam, hogy Sandisk Cruzer Titanium 512 MB-ost 30000 Ft-ért adják. Nem sok az egy kicsit?

De, nagyon sok!

• 3 months later...
Posted

Sziasztok.

Szeretnék venni egy 1GB-s pendrive-ot, van valamilyen különbség sebességben köztük? DivX filmeket szállítanék rajt, ezért fontos hogy gyors legyen. :fütyül:

Esetleg tudtok ajánlani valami konkrétat :?:

Posted

Attól függ: az új meghajtók szinte biztos, hogy támogatják a 2.0-ás usb-t. Ezek a leggyorsabbak, ha a géped usb kapui támogatják ezt a szabványt.

Nézz kürül pl. itt :link vagy link2