naplopo Posted August 2, 2005 Posted August 2, 2005 (edited) Üdv. A segitségeteket kérem. Kezdö vagyok a segélyvonalon is és a tunerkártyában is. A címben említett kártya van a gépemben. Az m1 csatornán a hang helyett csak súgás van, a többi adó OK. Másik probléma: a hangerõt és a némítást nem tudom szabályozni sem a távirányítóval, sem a billentyûzetrõl, sem egérrel. A képernyõn megjelenik a szimbólum és mutatja a hangerõ változtatást is. A hangszórók az azon kézzel beállított hangerõvel szólnak. Hangkártya: SB Audigy 2 ZS, a mellékelt külsõ audiokábellel összekötve. Probáltam belül is összekötni, ugyanez van. KÖSZÖNÖM! Edited August 4, 2005 by Spányik Balázs
Halasi Miklós Posted August 2, 2005 Posted August 2, 2005 Elsõ kérdésem: a legutolsó frissítések fent vannak? Második kérdésem: Németországgal kerestél rá a csatornákra?
Chabi1 Posted August 3, 2005 Posted August 3, 2005 Másik probléma a hangeröt és a némitást nem tudom szabályozni sem a távirányitoval, sem a billentyüzetrõl,sem egérrel. Ez azért van mert az driverében az audio beállításoknál a TV playback input-ban nem a Line in (vonalbemenet) van kijelölve. Jelöld ezt ki és mûködni fog mint nálam is.
naplopo Posted August 3, 2005 Author Posted August 3, 2005 Elsõ kérdésem: a legutolsó frissítések fent vannak? Második kérdésem: Németországgal kerestél rá a csatornákra? Az állomáskereséskor Németo. lett beállítva, Magyaro. beállításnál a töredékét találta csak a létezõ adóknak. Az utolsó frissítés 2.10.246 ver. az XP csak az SP1-el van javítva. Még annyit MOVIES és MUSIC alkalmazásnál müködik a hangeröszab. és a némítás, RecordedTV-nél a felvett mûsornál nincs hang. KÖSZÖNETTEL!
Halasi Miklós Posted August 4, 2005 Posted August 4, 2005 Jelenleg a 2.11-es verzió a legújabb és abban állítólag javítottak egy hangerõszabályozós hibát. Viszont ahhoz fel kell tenned az SP2-õt... ITT van a frissítés!!!
naplopo Posted August 8, 2005 Author Posted August 8, 2005 Köszönöm! Ki fogom próbálni és ha nem OK jelentkezem.
desmond Posted November 6, 2005 Posted November 6, 2005 Sziasztok! Vettem egy pctv mediacenter 110i cuccot. UPC madzagom megosztva megy az internetbe, másik a tv-be(videon keresztül). Ez utóbbin csináltam mégegy osztást: egyik megy a tv-be, másik a pctv-be. Minden mûködik, bár a kép kicsit kásás(szóval nem igazán kristálytiszta - bár nem tudom milyen felbontásban kell nézni), hang helyett minden adón csak sistergés van. A rádió viszont szépen szól . Akkor most mit csináljak? Segítsetek! Köszi!
Halasi Miklós Posted November 6, 2005 Posted November 6, 2005 Gondolom audiokábellel össze van kötve... És döntsd el melyik topicba teszed fel a kérdésed, mert a másik helyen töröltem.
titusz1 Posted November 6, 2005 Posted November 6, 2005 Sziasztok! Vettem egy pctv mediacenter 110i cuccot. UPC madzagom megosztva megy az internetbe, másik a tv-be(videon keresztül). Ez utóbbin csináltam mégegy osztást: egyik megy a tv-be, másik a pctv-be. Minden mûködik, bár a kép kicsit kásás(szóval nem igazán kristálytiszta - bár nem tudom milyen felbontásban kell nézni), hang helyett minden adón csak sistergés van. A rádió viszont szépen szól . Akkor most mit csináljak? Segítsetek! Köszi! 1. A kép szebb lesz, ha veszel egy erõsítõ tagot és azt iktatod be az elágazáshoz. 2. A Pinnacle szoftverében lehet állítani a hangnormákat próbáld meg talán sikerül.
Recommended Posts