Jump to content
GSForum - Segélyvonal

Pinnacle PCTV MediaCenter100i

naplopo

Recommended Posts

naplopo

Üdv. A segitségeteket kérem. Kezdö vagyok a segélyvonalon is és a tunerkártyában is. A címben említett kártya van a gépemben. Az m1 csatornán a hang helyett csak súgás van, a többi adó OK. Másik probléma: a hangerõt és a némítást nem tudom szabályozni sem a távirányítóval, sem a billentyûzetrõl, sem egérrel. A képernyõn megjelenik a szimbólum és mutatja a hangerõ változtatást is. A hangszórók az azon kézzel beállított hangerõvel szólnak. Hangkártya: SB Audigy 2 ZS, a mellékelt külsõ audiokábellel összekötve. Probáltam belül is összekötni, ugyanez van. KÖSZÖNÖM!

Edited by Spányik Balázs

Halasi Miklós

Elsõ kérdésem: a legutolsó frissítések fent vannak?

Második kérdésem: Németországgal kerestél rá a csatornákra? :)

Chabi1
Másik probléma a hangeröt és a némitást nem tudom szabályozni sem a távirányitoval, sem a billentyüzetrõl,sem egérrel.

Ez azért van mert az driverében az audio beállításoknál a TV playback input-ban nem a Line in (vonalbemenet) van kijelölve.

Jelöld ezt ki és mûködni fog mint nálam is. ;)

naplopo
Elsõ kérdésem: a legutolsó frissítések fent vannak?

Második kérdésem: Németországgal kerestél rá a csatornákra? :)

Az állomáskereséskor Németo. lett beállítva, Magyaro. beállításnál a töredékét találta csak a létezõ adóknak. Az utolsó frissítés 2.10.246 ver. az XP csak az SP1-el van javítva. Még annyit MOVIES és MUSIC alkalmazásnál müködik a hangeröszab. és a némítás, RecordedTV-nél a felvett mûsornál nincs hang. KÖSZÖNETTEL!

Halasi Miklós

Jelenleg a 2.11-es verzió a legújabb és abban állítólag javítottak egy hangerõszabályozós hibát. Viszont ahhoz fel kell tenned az SP2-õt...

ITT van a frissítés!!!

naplopo

Köszönöm! Ki fogom próbálni és ha nem OK jelentkezem.

• 2 months later...
desmond

Sziasztok! Vettem egy pctv mediacenter 110i cuccot. UPC madzagom megosztva megy az internetbe, másik a tv-be(videon keresztül). Ez utóbbin csináltam mégegy osztást: egyik megy a tv-be, másik a pctv-be. Minden mûködik, bár a kép kicsit kásás(szóval nem igazán kristálytiszta - bár nem tudom milyen felbontásban kell nézni), hang helyett minden adón csak sistergés van. A rádió viszont szépen szól . Akkor most mit csináljak? Segítsetek! Köszi! :(

Halasi Miklós

Gondolom audiokábellel össze van kötve...

És döntsd el melyik topicba teszed fel a kérdésed, mert a másik helyen töröltem.

titusz1
Sziasztok! Vettem egy pctv mediacenter 110i cuccot. UPC madzagom megosztva megy az internetbe, másik a tv-be(videon keresztül). Ez utóbbin csináltam mégegy osztást: egyik megy a tv-be, másik a pctv-be. Minden mûködik, bár a kép kicsit kásás(szóval nem igazán kristálytiszta - bár nem tudom milyen felbontásban kell nézni), hang helyett minden adón csak sistergés van. A rádió viszont szépen szól . Akkor most mit csináljak? Segítsetek! Köszi! :(

1. A kép szebb lesz, ha veszel egy erõsítõ tagot és azt iktatod be az elágazáshoz.

2. A Pinnacle szoftverében lehet állítani a hangnormákat próbáld meg talán sikerül.