naplopo 0 Share Posted August 2, 2005 (edited) Üdv. A segitségeteket kérem. Kezdö vagyok a segélyvonalon is és a tunerkártyában is. A címben említett kártya van a gépemben. Az m1 csatornán a hang helyett csak súgás van, a többi adó OK. Másik probléma: a hangerõt és a némítást nem tudom szabályozni sem a távirányítóval, sem a billentyûzetrõl, sem egérrel. A képernyõn megjelenik a szimbólum és mutatja a hangerõ változtatást is. A hangszórók az azon kézzel beállított hangerõvel szólnak. Hangkártya: SB Audigy 2 ZS, a mellékelt külsõ audiokábellel összekötve. Probáltam belül is összekötni, ugyanez van. KÖSZÖNÖM! Edited August 4, 2005 by Spányik Balázs Link to comment Share on other sites More sharing options...
Halasi Miklós 0 Share Posted August 2, 2005 Elsõ kérdésem: a legutolsó frissítések fent vannak? Második kérdésem: Németországgal kerestél rá a csatornákra? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Chabi1 0 Share Posted August 3, 2005 Másik probléma a hangeröt és a némitást nem tudom szabályozni sem a távirányitoval, sem a billentyüzetrõl,sem egérrel. Ez azért van mert az driverében az audio beállításoknál a TV playback input-ban nem a Line in (vonalbemenet) van kijelölve. Jelöld ezt ki és mûködni fog mint nálam is. Link to comment Share on other sites More sharing options...
naplopo 0 Author Share Posted August 3, 2005 Elsõ kérdésem: a legutolsó frissítések fent vannak? Második kérdésem: Németországgal kerestél rá a csatornákra? Az állomáskereséskor Németo. lett beállítva, Magyaro. beállításnál a töredékét találta csak a létezõ adóknak. Az utolsó frissítés 2.10.246 ver. az XP csak az SP1-el van javítva. Még annyit MOVIES és MUSIC alkalmazásnál müködik a hangeröszab. és a némítás, RecordedTV-nél a felvett mûsornál nincs hang. KÖSZÖNETTEL! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Halasi Miklós 0 Share Posted August 4, 2005 Jelenleg a 2.11-es verzió a legújabb és abban állítólag javítottak egy hangerõszabályozós hibát. Viszont ahhoz fel kell tenned az SP2-õt... ITT van a frissítés!!! Link to comment Share on other sites More sharing options...
naplopo 0 Author Share Posted August 8, 2005 Köszönöm! Ki fogom próbálni és ha nem OK jelentkezem. Link to comment Share on other sites More sharing options...
desmond 0 Share Posted November 6, 2005 Sziasztok! Vettem egy pctv mediacenter 110i cuccot. UPC madzagom megosztva megy az internetbe, másik a tv-be(videon keresztül). Ez utóbbin csináltam mégegy osztást: egyik megy a tv-be, másik a pctv-be. Minden mûködik, bár a kép kicsit kásás(szóval nem igazán kristálytiszta - bár nem tudom milyen felbontásban kell nézni), hang helyett minden adón csak sistergés van. A rádió viszont szépen szól . Akkor most mit csináljak? Segítsetek! Köszi! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Halasi Miklós 0 Share Posted November 6, 2005 Gondolom audiokábellel össze van kötve... És döntsd el melyik topicba teszed fel a kérdésed, mert a másik helyen töröltem. Link to comment Share on other sites More sharing options...
titusz1 0 Share Posted November 6, 2005 Sziasztok! Vettem egy pctv mediacenter 110i cuccot. UPC madzagom megosztva megy az internetbe, másik a tv-be(videon keresztül). Ez utóbbin csináltam mégegy osztást: egyik megy a tv-be, másik a pctv-be. Minden mûködik, bár a kép kicsit kásás(szóval nem igazán kristálytiszta - bár nem tudom milyen felbontásban kell nézni), hang helyett minden adón csak sistergés van. A rádió viszont szépen szól . Akkor most mit csináljak? Segítsetek! Köszi! 1. A kép szebb lesz, ha veszel egy erõsítõ tagot és azt iktatod be az elágazáshoz. 2. A Pinnacle szoftverében lehet állítani a hangnormákat próbáld meg talán sikerül. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts