Reyorkin Posted August 2, 2005 Posted August 2, 2005 Sziasztok! A Windows update-nél már rájöttünk, hogy érdemes frissítgetni a windowst, és már a telepítõlemezbe is tudjuk integrálni a frissítéseket. A kérdésem az volna, hogy az Office-t érdemes-e frissítgetni az Office update oldalról, és ha igen, akkor megoldható-e esetleg ezen office frissítések az office telepítõlemezbe történõ integrálása, vagy ez egyelõre csak a windows-nál lehetséges??
Utonium Posted August 2, 2005 Posted August 2, 2005 Frissíteni mindenképpen érdemes. Az összefésülés pedig elvileg lehetséges, de még sosem próbáltam és csak angol nyelvû útmutatóval rendelkezem. Remélem érted a nyelvet és segíteni fog. Tessék: Office XP + SP3 összefésülés UI: A topikot engedelmeddel átneveztem.
Halasi Miklós Posted August 2, 2005 Posted August 2, 2005 Tudtommal az Office-nál nem megoldható, csak az SP integrálása, és az is csak a vállalati verzióknál. Viszont a Microsoft Update-et jó használni az Office frissítésére.
Laali Posted September 23, 2005 Posted September 23, 2005 Tudom régi téma: http://flexbeta.net/slipstreamerxp/ Az Office programnál állítólag az administrator-ként jelölt SP kell neki.
Recommended Posts