- ProFiler - 0 Share Posted August 2, 2005 Lenne valakinek ötlete arra, hogy hogyan/mivel tudnék több (kész, lezárt) DVD videót egy lemezre összeolvasztani? Konkrétan azért kellene, mert a kamerával felvett videóimat szeretném kiírni normális DVD-re úgy, hogy asztali lejátszón is le lehessen játszani. Talán egy menüszerkesztõ is elég lenne. Ciao. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Shia-ko 0 Share Posted August 2, 2005 Scenarist, Maestro Mindegyik tudja, és a Doom9-en van leírás is. Link to comment Share on other sites More sharing options...
- ProFiler - 0 Author Share Posted August 2, 2005 Köszi! Egy kicsit komplikáltnak tûnik. Egyszerûbb, esetleg ingyenes nincs véletlenül? De ha más nem lesz, akkor ehhez kell valami demót néznem. Ciao. Link to comment Share on other sites More sharing options...
SzoZo 0 Share Posted August 2, 2005 A lezárt DVD-ket DVDShrink-el A kívánt fájlméretre csökkented. Elmented képfájlként, aztán jön a többi lemez, majd, ha végeztél Mountold be a képfájlokat! Elõ a CD/DVD író programmal, a virtuális lemezek VIDEO_TS mappáit a készülõ új DVD VIDEO_TS mappákba teszed. Figyelem! A VOB kiterjesztésû fájlok számai növekvõ sorrendben legyenek! Ez kissé fapados módszer, de mûködik. MAESTRO, vagy PowerProducer lenne az ideális. Ezzel a kettõvel lehet menüket szerkeszteni, mielõtt végleg kiírod mentsd el képfájlba és ellenõrizd, mondjuk a PowerDVD-vel! Link to comment Share on other sites More sharing options...
- ProFiler - 0 Author Share Posted August 2, 2005 Tetszik. A Power Producer olyan ismerõsen cseng. Nem véletlenül Cyberlink? Mintha hozzá adták volna az ASUS alaplaphoz. Ciao. Link to comment Share on other sites More sharing options...
atzs 0 Share Posted August 2, 2005 Sõt, volt PCWorld mellékleten is, ingyenesen adott hozzá a Cyberlink kódot. Csak ne lepõdj meg, ha XP-n nem indul el... Ezen a régi fórumban már morogtam egyet. A HelpDesk szerint az a megoldás, ha letörlöm a MediaPlayert. Link to comment Share on other sites More sharing options...
- ProFiler - 0 Author Share Posted August 2, 2005 Tévedtem - az ASUS-hoz InterVideo csomagot mellékeltek. Most kipróbálom a WinDVD Creator Platinum 2-t. Talán az is tud ilyet. Ha ez sem jön be, akkor keresem a PCW mellékleten. Ciao. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Utonium 0 Share Posted August 2, 2005 Ha minden igaz, akkor a Nero Vision Express megcsinálja. Menüt is készít, ráadásul elég könnyen kezelhetõ (szerintem). Link to comment Share on other sites More sharing options...
SzoZo 0 Share Posted August 4, 2005 A mostani számban benne van a PowerProducer szerintem ez is jó, majd kipróbálom! (Sajna DEMÓ , DE ott a NOD32- tudom ez nem jótékonysági fórum ) Amúgy nem a CD/DVD íróhoz adják általában? Link to comment Share on other sites More sharing options...
- ProFiler - 0 Author Share Posted August 4, 2005 De. Pl. a Plextor PX-740A-hoz hozzá adták. Ciao. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts