Jump to content
GSForum - Segélyvonal

DVD felvételek eggyé alakítása

- ProFiler -

Recommended Posts

- ProFiler -

Lenne valakinek ötlete arra, hogy hogyan/mivel tudnék több (kész, lezárt) DVD videót egy lemezre összeolvasztani?

Konkrétan azért kellene, mert a kamerával felvett videóimat szeretném kiírni normális DVD-re úgy, hogy asztali lejátszón is le lehessen játszani. Talán egy menüszerkesztõ is elég lenne.

Ciao.

Shia-ko

Scenarist, Maestro

Mindegyik tudja, és a Doom9-en van leírás is.

- ProFiler -

Köszi! Egy kicsit komplikáltnak tûnik. Egyszerûbb, esetleg ingyenes nincs véletlenül? De ha más nem lesz, akkor ehhez kell valami demót néznem.

Ciao.

SzoZo

A lezárt DVD-ket DVDShrink-el A kívánt fájlméretre csökkented. Elmented képfájlként, aztán jön a többi lemez, majd, ha végeztél Mountold be a képfájlokat! Elõ a CD/DVD író programmal, a virtuális lemezek VIDEO_TS mappáit a készülõ új DVD VIDEO_TS mappákba teszed. Figyelem! A VOB kiterjesztésû fájlok számai növekvõ sorrendben legyenek!

Ez kissé fapados módszer, de mûködik.

MAESTRO, vagy PowerProducer lenne az ideális. Ezzel a kettõvel lehet menüket szerkeszteni, mielõtt végleg kiírod mentsd el képfájlba és ellenõrizd, mondjuk a PowerDVD-vel!

;)

- ProFiler -

Tetszik. A Power Producer olyan ismerõsen cseng. Nem véletlenül Cyberlink? Mintha hozzá adták volna az ASUS alaplaphoz. :hmm:

Ciao.

atzs

Sõt, volt PCWorld mellékleten is, ingyenesen adott hozzá a Cyberlink kódot. Csak ne lepõdj meg, ha XP-n nem indul el... Ezen a régi fórumban már morogtam egyet. A HelpDesk szerint az a megoldás, ha letörlöm a MediaPlayert.

- ProFiler -

Tévedtem - az ASUS-hoz InterVideo csomagot mellékeltek. Most kipróbálom a WinDVD Creator Platinum 2-t. Talán az is tud ilyet. Ha ez sem jön be, akkor keresem a PCW mellékleten.

Ciao.

Utonium

Ha minden igaz, akkor a Nero Vision Express megcsinálja. Menüt is készít, ráadásul elég könnyen kezelhetõ (szerintem). :ötlet:

SzoZo

A mostani számban benne van a PowerProducer szerintem ez is jó, majd kipróbálom!

(Sajna DEMÓ :( , DE ott a NOD32- tudom ez nem jótékonysági fórum ;) )

Amúgy nem a CD/DVD íróhoz adják általában?

- ProFiler -

De. Pl. a Plextor PX-740A-hoz hozzá adták.

Ciao.