Get_in_the_Game 0 Share Posted August 1, 2005 Meg szeretném oldani, hogy más felhasználók interneten keresztül kapcsolódjanak otthoni hálózatomhoz. Találtam is olyat az új kapcsolat létrehozásánál, hogy bejövõ kapcsolatok elfogadása. De mindíg azt a hibaüzenetet kapom, hogy A bejövõ kapcsolatok mûködése az Útválasztás és távvezérlés szolgáltatásoktól függ, melyeket nem sikerült elindítani. Mi lehet a baj? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Get_in_the_Game 0 Author Share Posted August 7, 2005 Ezt a problémát már sikerült megoldani, de nem vezetett semmire. Szerintem nekem a Virtual Private Network kell. Win XP-n lehet VPN servert csinálni? Esetleg ehhez kell egy külön progi? Vagy ez hogy mûködik??? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Kpierre 0 Share Posted August 18, 2005 Szerintem neked a Hamachi nevû progira van szükséged. Ingyenes, könnyû és magyar nyelvû. A honosító mûhelyrõl tölthetõ: Hamachi Nálam tökéletesen mûködik. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Get_in_the_Game 0 Author Share Posted August 19, 2005 THX. Remélem nekem is jó lesz, mert még csak odáig jutottam, hogy csináltam egy servert. Most már csak azt kell kipróbálni, hogy rám tudnak-e lépni. De szerintem biztos jó lesz! Link to comment Share on other sites More sharing options...
cölöp 0 Share Posted August 20, 2005 @MSI mi testvéreimmel , szüleimmel négyen vagyunk rajt , megy rendesen Link to comment Share on other sites More sharing options...
nagyjani 7 Share Posted August 20, 2005 Lehet, hogy én is kipróbálom. Hol fog megjelenni a többi gép? Az intézõben, vagy hol? Csak informálódnék mielõtt telepítem. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Kpierre 0 Share Posted August 20, 2005 Hálózati helyeken belûl, ahogy egy "normális" hálózat is. Link to comment Share on other sites More sharing options...
nagyjani 7 Share Posted August 21, 2005 Kösz! Mindenképpen kipróbálom. Link to comment Share on other sites More sharing options...
nagyjani 7 Share Posted August 31, 2005 Gyerekek, az normális ha az intézõben egy hálózati gépre megyek, akkor felhasználót és jelszót kér? Azt gondoltam, hogy a megosztott mappák elérhetõek simán. Vagy nálatok mi a helyzet? Link to comment Share on other sites More sharing options...
arpsoft 12 Share Posted August 31, 2005 Persze, ha az egyszerû fájlmegosztás incs kikapcsolva és prof-ot használsz. Link to comment Share on other sites More sharing options...
nagyjani 7 Share Posted September 1, 2005 Ok. Kösz. nekem ki volt kapcsolva, viszont nem volt megosztva egyetlen mappa sem alapban, még a megosztott dokumentumok sem. Megosztottam egy mappát, Így már jó. Link to comment Share on other sites More sharing options...
gergyhune 0 Share Posted December 30, 2007 Kéne egy kis segítség, mert a Hamachi program nem működik játékon keresztül. Hogy lehetne ezt megoldani? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Tombrave 0 Share Posted July 1, 2008 Sziasztok! Nekem ugyanez a problémám! Lenne valaki, aki tudna segíteni? Előre is kösz: Tombrave Link to comment Share on other sites More sharing options...
Csaba_1 0 Share Posted July 1, 2008 Talán azért mert csak a 1.0.0.62 verzió a jó. A frissebbek nem jók valamiért. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Watto 0 Share Posted January 9, 2009 Valaki tudna mondani Hamachihoz hasonló progit amivel lehet neten game-elni? (netes virtuális lan) A Hamachi nemigazán akar menni mostanában. Duplázni csak a kaszinókban! <Pjotr> Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts