smile=) 0 Share Posted August 1, 2005 Hi! Feltelepítettem a music maker-t és azt írja ki,hogy a full verzióhoz regisztálnom kell. Tényleg kell?Hogyan? Lehet, hogy én vagyok a vak de nem találtam sem a magazinban sem pedig az on-line-on reg kódot a progihoz. +1 gixer:Dvd-s lapot vettem és a progi install után nem találja a telepítõlemezt. Van ötlet rá? Pls help! THanX :!: Link to comment Share on other sites More sharing options...
Halasi Miklós 0 Share Posted August 1, 2005 Ácsi! Ami a laphoz volt, az a Silver edition. Ami idõlimit nélkül, alapfunkciókkal mûködik. Ha neked kell a nagyobb tudású, Deluxe verzió, akkor azt kell regisztrálnod. Link to comment Share on other sites More sharing options...
smile=) 0 Author Share Posted August 1, 2005 Sejtettem! Kár ,hogy nincs benne több hangminta .Így még az e-jay is odaveri pedig ez több lehetõséget tartalmaz. Köszi,csao. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Halasi Miklós 0 Share Posted August 1, 2005 Na ha hiszed, ha nem, a weben keresztül megvásárolható Deluxe verzióban meg egy hangminta sincs! Ráadásul a Magix külön CD-ken árulja a hangmintákat! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Gereby 0 Share Posted August 2, 2005 Vagy mondok még jobbat. Fölrakod a PCW-ös EJay-t és átmásolod a hangmintákat a magix MM könyvtárába. Link to comment Share on other sites More sharing options...
pap árpád 0 Share Posted August 2, 2005 Sziasztok. Lenne egy kérdésem. A PCworld mellékletén ingyenesen hozzajutottunk a fent megnevezett programhoz és azt szeretném tudni, hogy ehez a programhoz lehet-e letõlteni még beilleszthetõ zene részeket vagy meg kell elégedni azzal ami benne van? Köszönöm válaszotokat. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Halasi Miklós 0 Share Posted August 2, 2005 Megvásárolni lehet a Magix magyarországi képviseletétõl vagy közvetlenül a Magixtõl. Sokféle zenei mintjájuk van. De elvileg a támogatott formátumok miatt te is könnyen készíthetsz alapokat már létezõ számok vágásával... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Ruzsa Dániel 0 Share Posted August 3, 2005 Sziasztok! Nekem tetszik a MUSIC MAKER, bár kevés benne a hangminta, de sokkal barátságosabb, mint az EJAY. Egy kérdés a keverõpultot, hol tudom elõhozni? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Halasi Miklós 0 Share Posted August 4, 2005 A keverõpult itt maga a program! Különben a beillesztett hangokra duplán kell kattintani, és elõjönnek a szerkesztõeszközök tárháza. Link to comment Share on other sites More sharing options...
smile=) 0 Author Share Posted August 8, 2005 (Halasi Miklós @ 2005. augusztus 01., 20:58 - hétfõ)Na ha hiszed, ha nem, a weben keresztül megvásárolható Deluxe verzióban meg egy hangminta sincs! Ráadásul a Magix külön CD-ken árulja a hangmintákat! Elhiszem!Nekem mint amatõr fakezû dj-nek egy kissé kevés a minta de a haverom nagyon jól kifogja tudni használni a progi álltal kínált lehetõségeket!!! @Gereby Jó ötlet, csak az a baj, hogy a dance e-jay hangmintái egy kicsit régimódiak és lássuk be primitívek (ez csak tényközlés nem pedig negataív vélemény-nagyon sok zenét csináltam ezzekkel a "primitív" hangmintákkal) De talán a hip-hop vagy az r'n b e-jay.... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Halasi Miklós 0 Share Posted August 9, 2005 A magix oldalán rendelhetõk ilyen hangminták Link to comment Share on other sites More sharing options...
zazie 1 Share Posted October 13, 2005 Az Ejay meg a Music Maker két külön dolog! Az Ejay zeneKészítés a Music Maker zeneSzerkesztés Én legtöbbnyire a M.M.M. Silvert használom. Ha van jó felszerelésed és konyítassz egy kicsit a zenéhez akkor színvonalas zenét lehet összeállítani az Ejay sablonjaival szemben. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Halasi Miklós 0 Share Posted October 14, 2005 Hangmintákat a mostani számban ajánlott DVD-n lehet találni. Jó sok van rajta! Link to comment Share on other sites More sharing options...
djfnz 0 Share Posted July 16, 2006 Én rendszeresen használom a programot meg vagyok vele elégedve!! Szeretem a Magix programjait! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts