Jump to content
GSForum - Segélyvonal

Magix Music Maker 2005

smile=)

Recommended Posts

smile=)

Hi!

Feltelepítettem a music maker-t és azt írja ki,hogy a full verzióhoz regisztálnom kell. :pislog: Tényleg kell?Hogyan?

Lehet, hogy én vagyok a vak :hááát: de nem találtam sem a magazinban sem pedig az on-line-on reg kódot a progihoz.

+1 gixer:Dvd-s lapot vettem és a progi install után nem találja a telepítõlemezt.

Van ötlet rá? Pls help!

THanX :!: :)

Halasi Miklós

Ácsi! Ami a laphoz volt, az a Silver edition. Ami idõlimit nélkül, alapfunkciókkal mûködik. Ha neked kell a nagyobb tudású, Deluxe verzió, akkor azt kell regisztrálnod. :)

smile=)

Sejtettem! ;)

Kár ,hogy nincs benne több hangminta .Így még az e-jay is odaveri pedig ez több lehetõséget tartalmaz. :(

Köszi,csao. :)

Halasi Miklós

Na ha hiszed, ha nem, a weben keresztül megvásárolható Deluxe verzióban meg egy hangminta sincs! :)

Ráadásul a Magix külön CD-ken árulja a hangmintákat!

Gereby

Vagy mondok még jobbat. Fölrakod a PCW-ös EJay-t és átmásolod a hangmintákat a magix MM könyvtárába.

pap árpád

Sziasztok.

Lenne egy kérdésem. A PCworld mellékletén ingyenesen hozzajutottunk a fent megnevezett programhoz és azt szeretném tudni, hogy ehez a programhoz lehet-e letõlteni még beilleszthetõ zene részeket vagy meg kell elégedni azzal ami benne van?

Köszönöm válaszotokat.

Halasi Miklós

Megvásárolni lehet a Magix magyarországi képviseletétõl vagy közvetlenül a Magixtõl. Sokféle zenei mintjájuk van. De elvileg a támogatott formátumok miatt te is könnyen készíthetsz alapokat már létezõ számok vágásával...

Ruzsa Dániel

Sziasztok! Nekem tetszik a MUSIC MAKER, bár kevés benne a hangminta, de sokkal barátságosabb, mint az EJAY. Egy kérdés a keverõpultot, hol tudom elõhozni?

Halasi Miklós

A keverõpult itt maga a program! :D

Különben a beillesztett hangokra duplán kell kattintani, és elõjönnek a szerkesztõeszközök tárháza.

smile=)
(Halasi Miklós @ 2005. augusztus 01., 20:58 - hétfõ)

Na ha hiszed, ha nem, a weben keresztül megvásárolható Deluxe verzióban meg egy hangminta sincs! :)

Ráadásul a Magix külön CD-ken árulja a hangmintákat!

:upsz: Elhiszem!Nekem mint amatõr fakezû dj-nek egy kissé kevés a minta de a haverom nagyon jól kifogja tudni használni a progi álltal kínált lehetõségeket!!! :D

@Gereby

Jó ötlet, csak az a baj, hogy a dance e-jay hangmintái egy kicsit régimódiak és lássuk be primitívek :hááát: (ez csak tényközlés nem pedig negataív vélemény-nagyon sok zenét csináltam ezzekkel a "primitív" hangmintákkal) :)

De talán a hip-hop vagy az r'n b e-jay.... 8)

Halasi Miklós

A magix oldalán rendelhetõk ilyen hangminták ;)

• 2 months later...
zazie

Az Ejay meg a Music Maker két külön dolog! Az Ejay zeneKészítés a Music Maker zeneSzerkesztés :D Én legtöbbnyire a M.M.M. Silvert használom. Ha van jó felszerelésed és konyítassz egy kicsit a zenéhez akkor színvonalas zenét lehet összeállítani az Ejay sablonjaival szemben.

Halasi Miklós

Hangmintákat a mostani számban ajánlott DVD-n lehet találni. Jó sok van rajta!

• 9 months later...
djfnz

Én rendszeresen használom a programot meg vagyok vele elégedve!! Szeretem a Magix programjait!