Jump to content
GSForum - Segélyvonal

Konfabulator

Recommended Posts

Darcy Tucker
Posted

Sziasztok!

Jól látom, hogy a Konfabulator ingyenes lett, vagy csak a hõgutától vízióim vannak? Konfabulator

Darcy Tucker
Posted

Nahát. Ez nagyon remek! :D Bár, sosem rajongtam nagyon az ilyesmiért, csak a FreewareFiles.com-on akadt meg rajta a szemem és hirtelen el sem akartam hinni. De most jól ki fogom próbálni, mert ez viszont tetszik. Meg tudnád mondani mennyire eszi a memóriát, processzort?

Posted

Én a világon semmit nem tudok róla, de most letöltöttem. Engem csak az érdekel, hogy ha megunnám, el lehet-e távolítani maradéktalanul?

Úgy tudom, chipmix használja, de biztos mások is.

Kriminális ez a hõség.

Posted

Bocsi, hogy így értetlenkedek! :upsz:

De mire való ez a program? :hááát:

Posted

Ez a program naptárt, idõjárásjelentést, miegymást rak az asztalodra. Netes.

Posted

Ezen nem lehet magyarországi idõjárást behozni? :pislog:

Posted

Magyarországi idõjárásjelentést kapsz a Firefox ForecastFox kiterjesztésével! A megyeszékhelyek benne vannak.

Posted

De én nem használok Firefoxt.

Posted

Ahhoz,hogy magyarországi idõjárást lássak fel kell raknom a Firefoxot? :hááát:

Amúgy mi az a What To Do? :hááát:

Posted

A Firefoxban van egy olyan bõvítmény, hogy ForecastFox. Ezen be tudom állítani Nyíregyházát (igaz, hogy Nyiregyhaza néven, de sebaj). Ugyanis a környékén lakom. Nos a Konfabulatorban nem tudom, hogy van-e magyarországi elõrejelzés, a Ff-ot csak mint egy alternatívát írtam. Nem hiszem, hogy kapcsolat/csatolás lenne a Ff és a Konfabulator között.

What To Do = Sto gyéláty. :nevet: Mi a teendõ. De hol van ez?

Posted

Hát nekem, nagyon tetszik az biztos, egyrészt nagyon jól hozzáigazítható a háttérhez,

sok változtatási lehetõséget ad, csak Budapest hõmérsékleti jellemzõit tudja megadni. Naptár, holdfogyatkozás, kisképek: elárulom Eremit volt avatarjai váltják egymást, mert annyira tetszettek a gyerekeknek. Eremit tiltakozhatsz! Levesszük!

Tedd fel egy próbát megér!!! ;)

Posted

Áá! Köszi! De hol vannak Nálad ezek az avatar-képek? Persze, hogy maradhatnak!

Posted

A képeknél, készítettem egy mappát és amikor kéri, hogy mit szeretnék nézegetni a képernyõmõn, akkor ezt a mappát jelõltem be. De belehet az összes képet is. Az is állítható mennyi idõnként váltsa a képeket.

Csak azt ne mondjátok, hogy vegyem le a Konfabulátort, hogy mennyire lehet eltávolítani! :lol:

Posted
csak Budapest hõmérsékleti jellemzõit tudja megadni

Nemcsak Budapestet lehet beállítani! Nekem pl. Veszprémre van állítva. :P

Szerintem nagyon jó és egyszerûen használható program, nekem eddig semmi bajom nem volt vele.

Posted

Remélem, lecseréled az aláírásod, ha másnak írsz, mert magadat minõsíted vele.:upsz:

Posted

Telepítés után szépen be tudtam állítani a közeli megyeszékhelyt. Szépen mutatja! Jó kis program!

Egyetértek, Chipmix.

Posted

Akkor megpróbálom én is a legújabbat feltelepíteni, lehet, hogy azon már sikerülni fog, mert az enyém még régebbi :hááát:

Posted

@eremit:

Hogyan?

Én Szekszárdot szeretném.

Posted

'Widget Preferences...' helyi menü az idõjárásjelentésen. General --> Location. Szerintem írd be, hogy Szekszard. Ékezet nélkül. Nekem Nyiregyhazat megtalálta.

Posted

Most már az enyém is mûködik, megyeszékhelyileg! Kb. ilyen magyarázatot várna

el az ember, ha már valaki felteszi a fórumra a lábát, akarom mondani a hozzászólását! Köszi Eremit! :D

Posted

Kipróbáltam Szekszárdot, de sajnos nem ismeri!

Posted

Nálam sem ismerte. Még Paksot sem, igaz nem megye székhely. :(

Posted

Állítsd be Pécset! Nincs túl messze.

Posted

Székesfehérvárat állítottam be, de Pécset is felismerte.

Ez aprogi,amúgy nagyon jó. :)

Kár, hogy nem tud magyarul. :(