Darcy Tucker 0 Share Posted July 29, 2005 Sziasztok! Jól látom, hogy a Konfabulator ingyenes lett, vagy csak a hõgutától vízióim vannak? Konfabulator Link to comment Share on other sites More sharing options...
eremit 1 Share Posted July 29, 2005 Bizony, bizony! Innen is letölthetõ: http://www.chip.de/downloads/c1_downloads_15184920.html Ab dieser Version 2.1 ist Konfabulator Freeware. A 2.1 után már ingyenes. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Darcy Tucker 0 Author Share Posted July 29, 2005 Nahát. Ez nagyon remek! Bár, sosem rajongtam nagyon az ilyesmiért, csak a FreewareFiles.com-on akadt meg rajta a szemem és hirtelen el sem akartam hinni. De most jól ki fogom próbálni, mert ez viszont tetszik. Meg tudnád mondani mennyire eszi a memóriát, processzort? Link to comment Share on other sites More sharing options...
eremit 1 Share Posted July 29, 2005 Én a világon semmit nem tudok róla, de most letöltöttem. Engem csak az érdekel, hogy ha megunnám, el lehet-e távolítani maradéktalanul? Úgy tudom, chipmix használja, de biztos mások is. Kriminális ez a hõség. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Kicsi Sims 0 Share Posted July 29, 2005 Bocsi, hogy így értetlenkedek! De mire való ez a program? Link to comment Share on other sites More sharing options...
eremit 1 Share Posted July 29, 2005 Ez a program naptárt, idõjárásjelentést, miegymást rak az asztalodra. Netes. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Kicsi Sims 0 Share Posted July 29, 2005 Ezen nem lehet magyarországi idõjárást behozni? Link to comment Share on other sites More sharing options...
eremit 1 Share Posted July 29, 2005 Magyarországi idõjárásjelentést kapsz a Firefox ForecastFox kiterjesztésével! A megyeszékhelyek benne vannak. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Kicsi Sims 0 Share Posted July 29, 2005 De én nem használok Firefoxt. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Kicsi Sims 0 Share Posted July 29, 2005 Ahhoz,hogy magyarországi idõjárást lássak fel kell raknom a Firefoxot? Amúgy mi az a What To Do? Link to comment Share on other sites More sharing options...
eremit 1 Share Posted July 30, 2005 A Firefoxban van egy olyan bõvítmény, hogy ForecastFox. Ezen be tudom állítani Nyíregyházát (igaz, hogy Nyiregyhaza néven, de sebaj). Ugyanis a környékén lakom. Nos a Konfabulatorban nem tudom, hogy van-e magyarországi elõrejelzés, a Ff-ot csak mint egy alternatívát írtam. Nem hiszem, hogy kapcsolat/csatolás lenne a Ff és a Konfabulator között. What To Do = Sto gyéláty. Mi a teendõ. De hol van ez? Link to comment Share on other sites More sharing options...
chipmix 0 Share Posted July 30, 2005 Hát nekem, nagyon tetszik az biztos, egyrészt nagyon jól hozzáigazítható a háttérhez, sok változtatási lehetõséget ad, csak Budapest hõmérsékleti jellemzõit tudja megadni. Naptár, holdfogyatkozás, kisképek: elárulom Eremit volt avatarjai váltják egymást, mert annyira tetszettek a gyerekeknek. Eremit tiltakozhatsz! Levesszük! Tedd fel egy próbát megér!!! Link to comment Share on other sites More sharing options...
eremit 1 Share Posted July 30, 2005 Áá! Köszi! De hol vannak Nálad ezek az avatar-képek? Persze, hogy maradhatnak! Link to comment Share on other sites More sharing options...
chipmix 0 Share Posted July 30, 2005 A képeknél, készítettem egy mappát és amikor kéri, hogy mit szeretnék nézegetni a képernyõmõn, akkor ezt a mappát jelõltem be. De belehet az összes képet is. Az is állítható mennyi idõnként váltsa a képeket. Csak azt ne mondjátok, hogy vegyem le a Konfabulátort, hogy mennyire lehet eltávolítani! Link to comment Share on other sites More sharing options...
B@L!NT 0 Share Posted July 30, 2005 csak Budapest hõmérsékleti jellemzõit tudja megadni Nemcsak Budapestet lehet beállítani! Nekem pl. Veszprémre van állítva. Szerintem nagyon jó és egyszerûen használható program, nekem eddig semmi bajom nem volt vele. Link to comment Share on other sites More sharing options...
chipmix 0 Share Posted July 30, 2005 Remélem, lecseréled az aláírásod, ha másnak írsz, mert magadat minõsíted vele. Link to comment Share on other sites More sharing options...
eremit 1 Share Posted July 30, 2005 Telepítés után szépen be tudtam állítani a közeli megyeszékhelyt. Szépen mutatja! Jó kis program! Egyetértek, Chipmix. Link to comment Share on other sites More sharing options...
chipmix 0 Share Posted July 30, 2005 Akkor megpróbálom én is a legújabbat feltelepíteni, lehet, hogy azon már sikerülni fog, mert az enyém még régebbi Link to comment Share on other sites More sharing options...
Kicsi Sims 0 Share Posted July 30, 2005 @eremit: Hogyan? Én Szekszárdot szeretném. Link to comment Share on other sites More sharing options...
eremit 1 Share Posted July 30, 2005 'Widget Preferences...' helyi menü az idõjárásjelentésen. General --> Location. Szerintem írd be, hogy Szekszard. Ékezet nélkül. Nekem Nyiregyhazat megtalálta. Link to comment Share on other sites More sharing options...
chipmix 0 Share Posted July 30, 2005 Most már az enyém is mûködik, megyeszékhelyileg! Kb. ilyen magyarázatot várna el az ember, ha már valaki felteszi a fórumra a lábát, akarom mondani a hozzászólását! Köszi Eremit! Link to comment Share on other sites More sharing options...
eremit 1 Share Posted July 30, 2005 Kipróbáltam Szekszárdot, de sajnos nem ismeri! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Kicsi Sims 0 Share Posted July 30, 2005 Nálam sem ismerte. Még Paksot sem, igaz nem megye székhely. Link to comment Share on other sites More sharing options...
eremit 1 Share Posted July 30, 2005 Állítsd be Pécset! Nincs túl messze. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Kicsi Sims 0 Share Posted July 30, 2005 Székesfehérvárat állítottam be, de Pécset is felismerte. Ez aprogi,amúgy nagyon jó. Kár, hogy nem tud magyarul. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts